Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antekantek

Tanie perfumy

Polecane posty

Gość antekantek

Witam, szukam niedrogich perfum, ale takich trwalych. Zalezy mi mniejszych pojemnosciach. Chcialem sobie kupic kilka i wyprobowac, bo wiadomo lepiej sprawdzic na sobie. Macie cos sprawdzonego?

Gość gość
BurberryBrit Sheer polecam

Gość adaniewypada
Ja osobiście polecam goia.pl - rozlewnia perfum, znajdziesz tam wszystkie popularne zapachy męskie,w różnych pojemnościach, a najmniejsza to 17ml, taka w sam raz na wypróbowanie :) no i ceny super :)

Gość gość3333
polecam odwiedzić stronę zapachowiec.pl :) szybka przesyłka, tanie zapachy, nie różniące się od oryginałów.. można popróbować mniejsze butelki i wybrać swój zapach :)

Gość kristoferb
ja też kiedyś z żoną na próbę zamówiłem z goia.pl i rewelacja! Akurat Hugo Boss zielony i damskie Opium nie różnią się od oryginałów, sprawdzone, wiec polecam

Gość monikapppp
ja zamawiam z zapachowiec.pl są też mniejsze buteleczki, więc dla każdego cos dobrego ;) i polecam, bo zapachy bardzo trwałe :)

Gość maciek31
zamówiłem z zapachowiec.pl i rewelacja, już nigdy nie kupię perfum w drogeriach i innych takich sklepach. Te z zapachowca nie różnią się w ogóle od oryginałów

Gość aniolwkapeluszu
na goia.pl tez mozna zamowic maleflakony, ktore sa akurat na wyprobowanie kilku roznych zapachow, polecam

Gość Alka2200
skusiłam się z przyjaciółką na te goia.pl .. Ja zamówiłam 17ml Armani Si, a ona Hugo Boss Intense :) iiii rewelacja!!! fajnie się długo trzymają! poszłyśmy porównać w sephorze i zapach ten sam, nie różniący się niczym konkretnym :) będę tam zamawiać, już wypatrzyłyśmy kolejne na wypróbowanie - D&G i Versace :)

Gość gość
jeżeli chcesz kupić oryginalne perfumy odpowiedniki, które pachną tak samo jak te oryginalne, to zamów na zapachowiec.pl :) mają małe pojemności, akurat na wypróbowanie, a zapachy nie różnią się od tych oryginalnych :) można próbować i próbować, ja własnie takim sposobem znalazłam swój zapach Alien T.Muglera

Gość gość
Faktycznie, perfumy z zapachowiec.pl nie odbiegają zapachem od oryginałów. Przekonałam się o tym,zamawiając black opium. Zawsze za niego przepłacam w perfumeriach a z tej strony jest w bardzo atrakcyjnej cenie i co najważniejsze długo utrzymuje się na skórze. Polecam serdecznie

Gość gość
Bardzo dobre perfumy w atrakcyjnych cenach znalazła na galeriazapachow.pl. Robię tam zakupy od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłam. Polecam :)

Gość gość
Polecam goia.pl jest to rozlewnia perfum posiadająca duży wybór perfum w świetnych cenach. Jest również możliwość wyboru pojemności co jest dużym atutem :)

Gość gość
Polecam sprawdzoną rozlewnię perfum goia.pl. Mają duży wybór o doskonałej jakośc***erfum, które nie odbiegają od oryginałów. Jest także możliwość wyboru pojemności flakonu. Zawsze korzystam z ich perfum :)

Gość gość
Na zapachowiec.pl mają duży wybór i różne pojemności, zamawiam od dawna i są super. Zapachy nie do odróżnienia od oryginalnych, a cena znacznie niższa :D

Gość gość
Kupuję zawsze na goia.pl. Aktualnie moim ulubieńcem została Lacoste - Pour Femme (Złota). Zapachy nie różnią się od oryginałów, pojemności można sobie wybrać, ale warto zakupić większe, bo są bardzo trwałe i na pewno będziesz zadowolona :)

Gość gość
www.mania-perfum.pl

Gość gość
Perfumy, które kupuję na goia.pl idealnie pasują do tego opisu.Mają duży wybór dobrej jakośc***erfum, a do tego świetne ceny. No i można wybrać pojemność jaką się potrzebuje ;)

Gość gość
Kupuję odpowiedniki perfum na galeriazapachow.pl i są świetne. Mają duży wybór więc każdy na pewno znajdzie coś dla siebie, a do tego atrakcyjne ceny ;)

Gość gość
Zdecydowanie warto odwiedzić stronę rozlewni Goia. Kupuję perfumy na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy są trwałe, a zapachy nie do odróżnienia od oryginałów. Na prawdę zadbali o jakość perfum.

Gość gość
Perfumy w dobrej cenie znalazłam jakiś czas temu na goia.pl. Mają duży wybór a perfumy są na prawdę świetne. Moim numerem jeden jest Yves Saint - Laurent - Black Opium :)

Gość gość
Perfumy w dobrej cenie znalazłam na goia.pl i jestem zaskoczona ich dobrą jakością. Teraz już wiem gdzie będę się zaopatrywać w perfumy :)

Gość gość
Zdecydowanie goia.pl. Kupuję tam perfumy od dawna i są świetne. Zapach się długo utrzymuje a cena jest bardzo atrakcyjna :)

Gość gość
ja zamawiam na zapachowiec.pl, i jestem zadowolona :) Szeroki wybór, mega trwałe i nie drogie :)

Gość gość
Ja polecam Livioon.najlepszej jakości odpowiedniki światowych marek. Zapachy męskie od 36.90 Damskie od 42.90zl Mają piękne flakony i pachna obłednie. Mogę wysłać aktualna listę livioon.joannag@gmail.com

Gość gość
Polecam goia.pl, szeroki wybór, niedrogie a przede wszystkim trwałe :)!

Gość gość
Naprawdę tanie perfumy polecam zajrzeć na stronę zapachowiec.pl są one trwałe z wysyłką też nie ma problemów ja zamawiam i na prawdę jest godne polecenia ;)

Gość gość
Tanie i ładne perfumy znajdziecie na zapachowiec.pl lub goia.pl polecam sama wypróbowałam i są na prawdę warte swojej ceny :)

Gość gość
Nie drogie i na prawdę świetne perfumy tylko na zapachowiec.pl lub Goia.pl rozlewnia perfum w fajnych cenach ;) polecam sobie zajrzeć :)

Gość gość
Tanie i dobre >>> zapachowiec.pl Szczególnie męskie Paco Rabanne 1 Milion, zupelnie niczym sie nie roznia a nawet pachna dluzej od oryginalnych