Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu chciałbym kiedyś pójść z tobą na zakupy ciuchów

Polecane posty

Gość gość
moja rodzina powstała bo ktoś jak taki typowy toksyczny wampir energetyczny szukał kogoś kto go podholuje do życia do jakiego się nie nadawał,skutki tego trwają do dzisiaj

Gość gość
Ale czemu schizofrenikow wypuszczają na forum?

Gość gość
Brak powodzenia? Przecież piszesz że np. z taką Madzią macie się ku sobie, że coś was do siebie ciągnie, dziś pisałeś jeszcze o innej, kiedyś o Marcie w balerinkach. Już nic ja z tego nie rozumiem.o czyim braku powodzenia mówisz?

Gość gość
Gość ma schizofrenie albo gra i wciąga kryształki <3

Gość gość
są rodziny,które dzieci krótko trzymają,ale są też takie,które pozwalają imprezować i to jest jakiś normalne w obu przypadkach,ale jeżeli dowiadujesz,że tobie za bardzo towarzyskiego prowadzić nie można,nie dlatego,że rodzice są tacy surowi,ale dlatego,że jedno z rodzeństwa tak poimprezowało,że dla reszty jest stan wojenny,niby nic złego,bo po co chlać w młodości,ale czujesz,że jest coś jest dziwne,

Gość gość
ja nie piszę o swoim braku powodzenia,ale kogoś z rodziny

Gość gość
To dlaczego się całkowicie nie odetniesz od tego? Pisałam Ci, że nic na siłę. To Ty masz mnie chcieć, a nie np. Twoja matka. Jak Ty mnie nie chcesz, to i ja z Tobą nie chcę. Nie chcę, żebyś mi potem wypominał, że jesteś ze mną za karę albo tylko dlatego, że uczucie jest tylko z mojej strony a Ty nie kochasz. :o Zastanów się nad tym. Madzia

Gość gość
Manipulant najwyzszy poziom a dziewczyna ktora tu pisala chyba Cb zna bo przy niej to juz calkiem niespojnie piszesz :D:D

Gość gość
i z takiego pomieszania z poplątaniem w drobnych i poważnych sprawach składało się moje życie,mojej rodziny,moja matka już od tego wariuje

Gość gość
a jaki sens opisywania swojego życia na forum każdy ma swojego grzyba ale żeby o tympisać jaki sens

Gość gość
Oho aha.

Gość gość
masz tylkojedenplus piszesz dobrze o swojej mamie za resztę trzy na szynach

Gość gość
Olej tą madzię która Cię nie chce masz już dwie które Cię chcą. Madzia nr2

Gość gość
Madzia ma tę zaletę,że jest z trójmiasta,a co ma z nią być to będzie.Naprawdę nie obchodzi mnie co kto sądzi o tym co piszę,to jest oparte na ponad dwudziesu latach doświadczeń życiowych,potwierdzonych w ostatnich latach w sposób tak dobitny,że tu nie może być innej opinii.A jak ktoś mnie ocenia to mi to zwisa,ja piszę prawdę.

Gość gość
Czasem mam wrażenie, że ta Madzia to dla Ciebie jak kula u nogi. :o Napisz jej to wprost to pójdzie stąd wpisdoo i więcej jej tu nie zobaczysz. A Ty zamiast tego wylewasz żale na cały świat...

Gość gość
Madzia nie jest żadną kulą,jest być może szansą na kobietę o jakiej zawsze marzyłem,jest mi bardzo bliska,ale co ma być to będzie.

Gość gość
ja nie wylewam żali,ja piszę prawdę,może ktoś mnie zrozumie

Gość gość
Po części Cię rozumiem z tymi toksycznymi relacjami, bo mam trochę tak samo. Ale nie obrażam się na cały świat, bo coś nie jest po mojej myśli. Zawsze można wybrać inaczej, coś innego, kogoś innego. Częściowo Cię rozumiem, a częściowo ani trochę. Nie jest trochę tak, że im bliżej starości, tym bardziej stajesz się malkontentem?

Gość gość
im bliżej starości tym ja zaczynam coraz bardziej realistycznie patrzeć na rzeczywistość