Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet sie patrzy ale boi? zagadac

Polecane posty

Gość gość

Znam takiego gościa , od 9 miesięcy mi się przyglada, i ...tylko przyglada. Nie podejdzie ani nic. Do innych normalnie zagaduje. Nie jestem pieknoscia i pesza mnie te spojrzenia

Gość gość
a nie spławiłaś go wcześniej ? jeżeli tak to masz powód

Gość gość
Zwyczajnie mówiłam spadówa cześku, ale tek przecież każda mówi żeby się starali, zabiegali :-(

Gość gość
Nie nie splawilam nigdy nie gadalismy

Gość gość
Może mu się podobasz ;) Jeśli ci na nim zależy to zrób pierwszy krok pewnie się wstydzi i jest nieśmiały.

Gość gość
Ja też jestem nieśmiała.

Gość gość
niech was znajomi umówią

Gość gość
20:40, 22:31 nie podszywaj się :/ Ale czego można się bać , wstydzić ? Do zolz nie należę. Uważam że to on powinien zagadać jeśli mu zależy...

Gość gość
A tobie nie zależy? To po co ten temat? :-D Klasyka, facet ma zabiegać, walczyć, zapewnić środki, wyręczać kobietę w babskich czynnościach, zaspokoić ją, za wszystko to on jest odpowiedzialny za co baba może go nieustannie krytykować... no a ty co masz do zaoferowania jemu? :-D ...poza udawaniem nieżywej

Gość gość
Mile towarzystwo;) nie krytykuję nie oceniam a doceniam i jestem wdzięczna oraz wierna. Taka meska wersja Elvisa Presleya ze mnie .. w 80%.

Gość gość
Uważam że to on powinien zagadać jeśli mu zależy... x Ale na jakiej zasadzie uznajesz, że ktoś cokolwiek w ogóle powinien? Ewentualnie może, ale skąd to słowo "powinien"? Skąd u Polek takie kretyńskie przekonania? A w ogóle jak ci zależy, to ty POWINNAŚ coś zrobić. Fajnie brzmi?

Gość gość
Jeżeli się gapi tzn że czegoś chce. więc nie powinien być sierotą i albo POWINIEN przestać się gapić, albo podejść. ja nie patrzę na niego więc logiczne że mi na niczym nie zalezy.

Gość gość
skromna lecz sie:D

Gość gość
Faceci to d**y wołowe. Znaleźć prawdziwego mezczyzne w tych czasach to cud ...

Gość gość
Kobiety to d**y wołowe. Znaleźć prawdziwą kobietę w tych czasach to cud ...

Gość gość
Może po prostu tak się tylko przygląda. Gdyby mu zależało, to by dawno zagadał. Wiem to z własnego doświadczenia. Myślałam, że koleś się we mnie zabujał, czekałam aż zagada, a to tylko była moja wyobraźnia.

Gość gość
Jak facetowi zalezy to zagada

Gość gość
Moze mysli ze jestes zajeta

Gość gość
gość dziś Faceci to d**y wołowe. Znaleźć prawdziwego mezczyzne w tych czasach to cud ... 100% racji ....

Gość gość
Ta nie patrzy to logiczne że jej na niczym nie zależy, a on POWINIEN podejść, coś zrobić... No nie idiotki? :-D ...jej nie zależy na niczym ale założyła temat o tym że on POWINIEN podejść. Nie dziwię się że nie podchodzi, patrzy na dziwadło ;-)

Gość gość
...ona nie patrzy, na niczym jej nie zależy, ale liczy dni, 9 miesięcy już naliczyła :-P

Gość gość
Nikt nic nie powinien. Tylko głupie Polki sobie wymyśliły, że faceci coś powinni albo są coś im winni. Nawet jak autorka podoba się chłopakowi to on nie ma żadnych obowiązków wobec niej, jak się jej uroiło. I weźcie przestańcie bredzić, że jak chłopakowi podoba się dziewczyna to zawsze niby coś zrobi. A jak chłopak podoba się dziewczynie to dziewczyna zawsze coś zrobi? Nie, prawda?

Gość gość
Jak mężczyznie zależy, to podejdzie, żeby Cię poznać, umówić się itp. Jeśli tego nie robi, to znaczy, że nie jest zainteresowany, a Ty za dużo sobie wyobrażasz, to proste. Pewnie patrzy tyle co na inne, nie rozmawia z Tobą za wiele, bo nie przepada za Tobą, a Ty sobie romanse wkręcasz :-P

Gość gość
Jakby chciał to by podszedł