Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj ex ma nowa dziewczyne...

Polecane posty

Gość gość

Moj ex, z ktorym rozstalismy sie dziwnie tzn: on chcial, ale ubzural sobie, ze ja nie chce. Ja chcialam ale nie moglam do niego dotrzec bo Mi nie wierzyl. On twierdzil, ze to moja wina, ja ze jego. Niesmialo sie zaczepialismy.. zabujalam sie w nim ale nie potrafie okazywac uczuc.... pech chcial ze poznal laske, ze swojej miejscowosci na lotnisku w dzien wyjazdu z polski ( mieszka za granica) i lipa. Ja czulam juz wtedy ze tak sie to skonczy ale mialam nadzieje. Z racji odleglosci moglam widziec go tylko na fb. Na poczatku na zlosc mi ja lajkowal kiedy bylam na fb o 8 rano albo po 17. Potem przestal mnie zaczepiac, ją lajkowal non stop nawet jak mnie nie bylo...potem lajkowal ja gdy ledwo dodala wpis a skad mogl wiedziec..skoro go nie bylo np godzine?Ona opisuje na fb wszystko...a on lajkuje wiec mi sie wyswietla, mialam nadzieje ze to tylko znajomosc bo go nie oznaczala...ale mialm przeczucie. Wczoraj wis ze szuka transportu na lotnisko dla dwoch osob...bylam pewna ze on sie zglosi zeby ja zawiexc ale potem byl wpis w cudownym nastroju z ex wiec chyba nie zawiozl a oni szukali tranaportu na lotnisko. Strasznie zabolalo. Becze nie wiem czemu...nienawidze go.... wiem ze mnie wysmiejecie....ale gorzej byc nie moze. Ona wykasowala wszystkie swoje zdjecia...chyba dla niego bo on nie lubi..dodala w tle badzie tu teraz..to chyba jednozmacznie z tym ze sa razem mimo, ze ma jeszcze opis wolna. Czekam az go zmieni. Niech mnie jyz dobija..z dna najlepiej wstac. Nie piszcie zapomnij, czemu sie zadreczasz, nie jest wart...to nie dziala naoje glupie serce. Pisze z telefonu przez lzy...wiec wybaczcie bledy.

Gość gość
Poprawiam; wczoraj wpis ze szuka transporu dla 2 osob na lotnisko. On nie zalajkowal, ale myslalam ze sie zglosi ja odwiexc z kims. Dzis wpis ktory zlamal mi serce,; w cudownym nastroju z W. Czyli to chyba ona miala na mysli, ze szuka transportu dla nich a nie ze on ja odwiozl. Ma w tle zmienione zdjecie na badz tutaj teraz. Czekam tylko na zmiane statusu...to chyba mowi samo za siebie...bez nadziei ze nie sa razem. Moze jeszcze nie na serio, zeby sie deklarowac na fb ale....na pewno to nie znajomosc...

Gość gość
Dzieki pojade :/ sobie znalazles miejsce...

Gość gość
To jest normalne!