Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marek Kotoński twierdzi, że warto stracić prawictwo z prostytutką

Polecane posty

Gość gość
No cóż. Ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem i jakoś nie widzi mi się prostytutka. Kiedyś myślałem nawet o tym, ale stwierdziłem, ze tego nie potrzebuję, zresztą seks, tzn stosunek mało mnie w tym sferach kręci, a tym bardziej z prostytutką. Dla kogoś innego stracenie prawictwa z prostytutką może być dobre. To już kwestia indywidualna.

Gość gość
on twierdzi ze reinkarnacja istnieje i wszystkie mezatki zdradzaja i opowiada bajki o tym ze tylko jemu wszystkie kobiety mowia prawde jak dla mnie bajkopisarz

Gość Davideck
20:56 - Słynny angielski mag i filozof Aleister Crowley też dopuszczał reinkarnację. Sugerował, że sam jest inkarnacją Elifasa Levi...

Gość gość
reinkarnacja istnieje,mężatki zdradzają w znacznej części,chociaż wątpię by przebiły żonatych w zdradach,mężatki mówią mu prawdę bo ona ma podejście do nich,d***** jest dobra dla kolesia który nie jest nastawiony na miłosny związek ,część kobiet mocno romantycznych odrzuci d****arza ,marek nie jest nastawiony na miłosny związek z jedną osobą więc jemu to różnicy nie robiło

Gość gość
dziś widzisz krolowie zabobonow x reinkarnacja istnieje x nie moze istniec technicznie, ale tu i tak tego nie zrozumiesz

Gość gość
jak nie może jak istnieje i jakie technicznie ,tesla i albert sa najlepsi ,uwielbiali słowo energia i częstotliwość

Gość gość
Panie Marku - jako pański klient, radiosłuchacz i użytkownik forum mam pytanie, którego niestety nie mogę zadać na forum BS z uwagi na pewnego bana: Jaki napój pan spożywa podczas streamów?

Gość gość
Mam wątpliwości czy w istocie jest to sok jabłkowy jak Pan twierdzi w audycjach z uwagi na wyjątkową pienistość tego trunku - z wyglądu bardziej przypomina on piwo.

Gość gość
Jasne że podczas streamów Kotoński żłopie piwsko (pewnie dla dodania sobie odwagi, zniwelowania stresu), ale nie przyzna tego i tłumaczy to faktem, że musi odradzać alkohol (który sam pije). Na tych streamach gdzie widać co pije nie ma wątpliwości, że to piwo, a nawet na tych gdzie nie pokazywał się w kamerce słychać, że wlewa do szklanki coś mocno pieniącego się, więc na tych to pewnie pił tego 2 razy tyle co na tych w których się pokazuje, no i stąd bardzo częste wizyty w wc podczas streamu. Bujać to my, ale nie nas.

Gość gość
Jeżeli jest to sok jabłkowy to w jaki sposób udało się uzyskać taką pianę? Proszę podać jego producenta i markę - nigdy nie widziałem takiej piany na soku jabłkowym i chciałbym go spróbować. Pije go Pan często więc musi być smaczny.

Gość gość
Jeżeli to jednak nie byłby sok jabłkowy to: Czy uważa, za moralne i etyczne spożywanie alkoholu w Pana sytuacji zdrowotnej - chorobie IBS - o której pan nieustannie informuje odbiorców na forum, w artykułach i w audycjach? Jak wiadomo alkohol w przypadku pańskiej choroby jest mocno niewskazany przez lekarzy jako pogłębiający jej objawy.

Gość gość
Czy nie uważa pan za nieuczciwe względem pańskich odbiorców i ofiarodawców postępowanie, gdzie ciągle podkreśla pan swoją niezdolność do pracy zarobkowej z uwagi na przewlekły IBS, (czym niewątpliwie wywołuje pan litość, co zachęca do składania ofiar) - po czym pijąc alkohol przyczynia się pan do nasilenia objawów tejże choroby. Proszę o audycję na ten temat. PS: Mam nadzieję że to jest jednak jakiś specjalny, smaczny i zdrowy rodzaj soku jabłkowego ponieważ w innej sytuacji pańsy odbiory mogli by poczuć ze usiłuje z nich pan w sposób cyniczny robić durniów. Proszę nam uchylić rąbka tajemnicy.

Gość gość
Właśnie słucham streama, gdzie słuchaczom powiedział, że idzie się napić herbatki a słychać jak otwiera kapslowane piwsko. Słyszał kto o herbatce w kapslowanej butelce, bo ja nie.

Kotoński przecież pokazał jawnie tę butelkę piwa podczas streamu. Jaja sobie robi z tym sokiem jabkowym, a lamusy kręcą aferę....

Gość gość
Ten z monaru? On już chyba nie żyje

Gość gość
Sławek przestań i tak będziesz zerem, a nasze forum będzie numerem jeden.

Gość gość
Hahaha, przegryw i mizogin musiał w wieku dorosłym uzbierać kasę, żeby wreszcie zamoczyć. :D

Gość gość
Stracił prawictwo w wieku 22 lat i to z prostytutką? :D To by tłumaczyło, dlaczego tak nienawidzi kobiet.

Gość gość
Niederschlesier dziś akurat tego streama albo fragmentu nie widziałam, ale nieraz słyszałam jak z pełną powagą mówił, że to nie piwo, on brzydzi się alkoholu i wszystkim go będzie odradzał, bla bla bla... Tylko błagam nie bierzcie mnie za Sławka z Częstochowy tylko dlatego bo śmiałam zauważyć pewne ekhm nieścisłości.

Pan Marek kiedyś powiedział, że jego rady sprawdzają się u innych, a nie sprawdzają się u niego. Stąd sam przyznał, że jest takim cichym hipokrytą...

Pan Marek Kotoński w jednej z audycji się przyznał, że jest takim cichym hipokrytą, bo daje ludziom rady, do których się nie stosuje. Ale zaznacza, iż jest to w pełni uzasadnione, jako że te rady sprawdzają się u innych, jednak nie sprawdzają się u niego. To tak (tu są słowa ode mnie), jakbym ja doradził krowie, która ma za długie rogi, doradził żeby te rogi przycięła. Czy ja mogę się do tej rady dostosować? Nie, bo nie mam rogów. Czy to znaczy, że dałem krowie złą radę? Odpowiedzcie sobie sami...

Pan Marek Kotoński w jednej z audycji się przyznał, że jest takim cichym hipokrytą, bo daje ludziom rady, do których się nie stosuje. Ale zaznacza, iż jest to w pełni uzasadnione, jako że te rady sprawdzają się u innych, jednak nie sprawdzają się u niego. To tak (tu są słowa ode mnie), jakby ma ja doradził krowie, która ma za długie rogi, doradził żeby te rogi przycięła. Czy ja mogę się do tej rady dostosować? Nie, bo nie mam rogów. Czy to znaczy, że dałem krowie złą radę? Odpowiedzcie sobie sami...

Gość gość
Gdzie są paragony za sprzedane książki? Czy kałczing za 1000pln za 45 min jest dochodem na czarno? Czy gnuru działa bez rejestracji i nie płaci podatków? Dlaczego w każdym temeacie zamiast odpowiedzieć na pytana - sam na siebie pluje i wyzywa a potem zgłasza temat do skasowania? Dlaczego banuje za niewygodne pytania? Dlaczego nie płaci swoim pracownikom? ZUS, podatki, sklep internetowy, zarobki na czarno ???

Gość gość
Niederschlesier 2018.01.13 "Kotoński przecież pokazał jawnie tę butelkę piwa podczas streamu. Jaja sobie robi z tym sokiem jabkowym, a lamusy kręcą aferę...." x Chodzi o to, że pan Marek często bierze na litość swoich słuchaczy oraz forumowiczów, żaląc się, jak bardzo choruje na IBS, że nawet nie może wyjść do sklepu po zakupy, jak bardzo z tego powodu jest wyśmiewany i stalkowany w sieci. Te lamusy jak to określasz, bardzo mu współczują, bo jest bardzo wiarygodny. Widać było, ile dostał prezentów na urodziny To, że pije piwo na wizji, nie stosuje się do diety, kupując często ciastka, jest hipokryzją. Albo jest chory na IBS, i trzyma dietę, albo... naprawdę robi sobie z wszystkich jaja. A pieniądze są realne....

Gość gość
Podzielam to zdanie.