Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowiem wam moją historię

Polecane posty

Gość Niebieska   sukienka
Kiedyś opowiem swoją historię :) X gość dziś Zgadzam się z Tobą w zupełności. Forum to miejsce jak kazde inne gdzie można się poznać. Że nie kazdy jest szczery i uczciwy? Że , nie kazdy ma czyste intencje?Wszędzie są tacy ludzie. Ale bywa i tak, ze dwoje ludzi się odnajdzie. Przeznaczenie? Może tak :)

Autora mi szkoda. Wpadl w sidla kobiety, ktora własnie tych czystych intencji nie miała. Chciała się tylko zabawić. Smutne jest to, że nie wzięła pod uwagę tego, że byc może nieswiadomie skrzywdzi i zrani. Że zrodzi się uczucie. Nie wiem co Ci doradzić. Napiszę tylko, że ja bym nie szukała kontaktu. To moje zdanie. Ona zniknęła bo ją to być moze przeroslo. Może uznała, że tak będzie lepiej dla Ciebie skoro Cię nie kochała. Będzie lepiej. Nie jutro, nie za kilka tygodni. To potrwa ale będzie lepiej. Wiem co piszę. Powodzemia :)

Gość gość
Sukienka 🌼

Gość gość
Moze jej sie nie spodobales

Gość gość
I dlatego z nim spała?

Gość gość
Kafeterianki z Ero to chuuje :O

Gość gość
Wiem kto to założył tem temat.

gość dziś [13:05 X Ja bym tak gosciu wszystkich kafeterianek do jednego "chuuja"nie sprowadzała :) Ileż to kafeterianek rownie dobrze moglo by zacząć swoją historię: "Poznałam go tu, na kafe...Cudny początek, a koniec jak u autora...

Gość gość
Mam w rodzinie taką parę która poznała się w necie.Mają synka i są razem już kilkanaście lat.Ona poznała go bo dała ogłoszenie że potrzebuje kogoś na wyjście na imprezę:p

Gość gość
Wanilia to Słodko Winna? Jak to możliwe że dość nieciekawa wizualnie osoba i nieskomplikowana intelektualnie robi z facetami co chce ?Nierealny, Koke, Kreska. Nawet Wilka podeszła.

Gość gość
gość dziś Wiem kto to założył tem temat. Podziel się wiedzą z nami :P

Gość gość
gość dziś Dla mnie to jest mocno naciagane , dziewczyna bardzo infantylna i prosta. Nie ukrywajac do klasy sredniej ledwo mozna zaliczyc ja pod wzgledem wizualnym:O Faceci desperaci na takie szlory poleca bez inteligencji i polotu:D

Gość gość
Do Want też ktoś wciąż pisał "przede mną sie nie ukryjesz" to brzmi bardzo złowrogo. Trzeba się bać takiej osoby

Gość gość
gość dziś Już dokopałeś kobiecie zakompleksiony frajerku? Ty pewnie jesteś przystojniakiem zaliczającym kobiety 10/10 i dlatego wiesz wszystko co się dzieje na forum i jak kto wygląda oraz znasz jego profil psychologiczny i wcale tu nie gnijesz, tylko prowadzisz skomplikowaną egzystencję z polotem ? :D

Gość gość
Odnosze sie jedynie do tekstow o bardzo wielu naiwniakach stad. I przyznam ze sw to kolek intelektualny i raczej vanili nie przypomina:OTo ten gosc co wczoraj zaczal ma cos nie tak z psychika idioto:O

Gość gość
Vanilia to słodka vel pewna jestem. Ta sama ktora kazala Jacentemu chlapac po ścianach. To nie jest żart. To ona.

Gość gość
Jesli jestes tego pewna musialas, musiales być z nia w bliskich relacjach. Dlaczego wiec teraz tak robisz? Skąd ta pewność? To mnie zastanawia

Gość gość
no rozumię magdo:D:D

Historia jakich wiele. Poznałem ją... poznałam go... Każdy może wpisać dowolne miejsce, bo ludzie poznają się nie tylko na forum i nie tylko forumowe znajomości mają nieciekawe finały. Uczucie czy rozczarowanie można znaleźć wszędzie. Żadne miejsce nie daje gwarancji happy endu, ani nie chroni przed pomyłką. Ileż to panien młodych ucieka sprzed ołtarza, a narzeczonych zrywa zaręczyny. Czy ich potępiać? Może okazałoby się, że unieszczęśliwiliby to drugie na całe życie. Rozumiem ból, zawód, złość. Ale jakiekolwiek były motywy osoby, która wycofała się ze związku, to czy można być szczęśliwym z kimś, kto jest z nami na siłę, bo obietnica, przysięga, zobowiązania? Nie na tym to chyba polega. Pocierpisz, ale to mija. Każde rozstanie powinno się traktować jak otrzymanie szansy na nowe, niewykluczone, że lepsze. Jeżeli kogoś kochasz puść wolno, jeżeli wróci jest Twój, jeżeli nie, nigdy Twój nie był.

Gość gość
Strasznie smutno zrobiło się na ero :O

nooooo [pokrecil nosem wyraznie zadowolony] coś tam widzę :D - czekaj przyjrzę się bardziej