Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktory kurs uwodzenia jest najlepszy

Polecane posty

Gość gość

moj kumpel byl prawiczkiem pojechal na jakis kurs uwodzenia i teraz lata z laskami jedna za druga. Nie schudl, nie przytyl nie byl na silce, nie zarabia wiecej, a ciagle widze go z inna laska, ciale zalicza inne. Pytalem go co to za kurs a on ze na zadnym kursie nie byl ze to talent... oczywiscie sciemna byl na kursie bo mowil przed potem sie wypiera... Ktos doradzi ktory trener najlepszy?

Gość gość
I będziesz manipulował kobietami frajerze?

Gość gość
I pewnie okłamuje, że zalicza, to że chodzą z nim o niczym innym nie świadczy.

Gość gość
niestety wlasnie ze zalicza :O a oklamuje ze niby nie zalicza i ze nie byl na zadnym kursie

Gość gość
Widzialem wiele kursow uwodzenia ale tylko Frywolny jest najlepszy. Jest tez taki gosc co mowi ze trzeba przed kobieta udawac niedostepnego i czekac z seksem jak najdluzesz i oglnie zalatuje religja nie pamietam jak sie nazywa

Gość gość
Widzialem wiele kursow uwodzenia ale tylko Frywolny jest najlepszy. Jest tez taki gosc co mowi ze trzeba przed kobieta udawac niedostepnego i czekac z seksem jak najdluzesz i oglnie zalatuje religja nie pamietam jak sie nazywa

Gość gość
Tak jak kolega wyżej napisał zobacz sobie filmiki frywolnego. Polecam :)

Gość gość
Nie ma takiego , trzeba miec to " cos"

Gość gość
dokladnie

Gość Mareczko
Ten temat został założony tylko po to by reklamować kursy. Nie zdziwiłbym się gdyby pytania i odpowiedzi pisała ta sama osoba... No ale jak ktoś chce ich słuchać to głupiego i tak oszukają

Gość gość
Andrzej Setman uratował mi w pewnym sensie życie. Ciągle trafiałam na niewłaściwych mężczyzn, mam na koncie 2 rozwody i dlatego zaczęłam szukać pomocy i tak trafiłam właśnie na szkolenie Bądź Boginią do Andrzeja. Nabrałam pewności siebie, a przede wszystkim dowiedziałam się o swoich potrzebach. Inaczej patrzę na swoją kobiecość – wiem, że zasługuję na więcej, że zamiast dopasowywać się do faceta, mogę (jeśli tylko chcę) owinąć go dookoła małego palca,. Szczerze polecam każdej kobiecie, która ma odwagę, by nie tylko marzyć, ale sięgnąć po szczęście.

Gość gość
Frywolny to stulejarz, naczytał się książek o uwodzeniu i udaje wielkiego Alvaro.