Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosna tesciowa?

Polecane posty

Gość gość
To ilu już zaliczyłaś? bo tak się z tym obnosisz że głowa mała.Żenada Władzę można mieć owszem,tylko nad ciulowatym facetem,bo inny taki z jajami by cię nawet patykiem nie tknął,nawet wypowiadać się nie potrafisz.Uczyć się trzeba było a nie za rozporkami latać

Gość gość
AUTORKO tego dennego tematu:) jesteś prostą dziewuchą,myślę też że ze wsi,bo ludzie wyedukowani mają inny poziom,od ciebie wieje na km prostotą. Masz kompleksy,chciałabyś być na świeczniku ale nie jesteś akceptowana,być może za bezczelność i dlatego faktycznie skończ temat bo żal bierze że tak cierpisz,nie chcą cię a ty pchasz się by mieć "władzunię" nad jakimś niedorobionym facetem,który nie wie,nie ma pojęcia jak wygląda związek z inteligentną kobietą.

Gość gość
gość wczoraj Baba to twoja matka,wychowała takiego chamskiego kmiota który nie potrafi okazać nikomu odrobiny empatii. Myślisz laluniu że droga jest usłana kwiatami,będziesz jędzą, to bedziesz przeskakiwać od czasu do czasu od spodni do spodni.Tak się nie żyje, by chcieć być najważniejszą a inni mają słuchać i być od ciebie uzależnieni.A kim ty jesteś??????

Gość gość
Kocham was, nie wyzywajcie się. Plizz.

Gość gość
Hehe ale ktoras mamunie szlag trafil o wyzywa sie na autorce. Co mamusiu, boisz sie ze syneczek cie zostawi sama? Maz ma w d***e to chcesz synka uwiazac? Zenada z takich toksycznych babsztylow.

Gość gość
10:35 Mylisz się miernoto kobieca,jestem tą która pisała 0 8.53 i nie ma mam synów i bardzo się cieszę,natomiast jestem synową i mam męża który kocha mnie i swoją mamę,dwie różne miłości.Wy tego nie zrozumiecie bo nie myślicie głową tylko tym co macie w majtkach. Mąż kocha matkę tzn.że będzie kochał i szanował swoją żonę,nie myśl sobie że kupisz jego miłość poniewierając jego matką.Wcześniej czy póżniej będziesz w takiej samej pozycji,dzieci ci odpłacą,bo na szacunek pracuje się szacunkiem również do innych.

Gość gość
gość dziś Autorko,widać że nie wytrzymujesz nerwowo:):):):)prawda boooooli