Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał223

Dlaczego tak się dzieje?

Polecane posty

Mam 18 lat,jestem prawiczkiem i jakiś czas temu spróbowaliśmy z moją partnerką współżyć.Podoba mi się,kręci mnie,bardzo ją kocham i od bardzo dawna marzyłem o tamtym momencie,który mieliśmy wspólnie przeżyć.Nie rozmawialiśmy o tym wprost ale domyślałem się,że ona już to robiła..No i zaczęło się gra wstępna wszystko okej,ocieranie,pocałunki,dotykanie i wszystko zapowiadało się dobrze.Gdy zdjąłem bieliznę mój męski przyjaciel totalnie odmówił mi posłuszeństwa..Po prostu mi opadł.Nie wiem co może być powodem ale powiedziała że nie mam się martwić,następnym razem będzie okej.Doszło do kolejnego razu i znowu ta sama sytuacja.I totalna klapa.Jest mi głupio,jest mi wstyd..Podejrzewam kilka czynników które mogły na to wpływać..Czytałem tez wiele ale nie wiem czy ten problem nie leży w mojej głowie.Myślę że stres przed stosunkiem,nadmierna masturbacja(czasami myślałem że jestem uzależniony) no i tez krępowanie.Naprawdę zaczynam się stresować,denerwować i bać co będzie za kolejnym razem..Ona jest bardzo wyrozumiała ale pewnie rozumiecie jak mi musi być głupio..Mam może jakąś blokadę w głowie.Co ja mam robić?

Gość gość
Wynik masturbacji.

Gość gość
spokojnie, jeszcze nikt od tego nie umarł

Gość Michał233
Wiadomo,że nikt od tego nie umarł ale jeśli jesteś facetem to chyba zdajesz sobie sprawę ,że to sytuacja bardzo krępująca i wstydliwa na maxa..

Gość gość
Nie. Nie zdaje sobie sprawy jak to jest. Opowiedz mi. Ja takich problemów nie miałem i nie mam. :D

Gość nie zawracaj duupy
łyknij viagre 100 oryginalną z apteki receptę wypisze ci rodzinny