Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile razy w miesiącu uprawialyscie sex ze dawalyscie?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś pamięta?

Gość gość
Zaszlyscie miało być !* Zróbmy statystykę.

Gość gość
Ale co to znaczy ile razy w miesiącu ? Przecież to bez sensu pytanie w kontekście starań. Chcesz dziecko to wyliczasz dni płodne i uderzasz w te dni albo nawet pare dni wcześniej lub dla pewności dzień, dwa później. Proste. A nie pytasz sie "ile razy w miesiącu"

Gość gość
Wiem rozumiem ale nie zawsze nam się udaje trafić więc myślę że może za rzadko się kochamy.

Gość gość
starając się o dziecko w początkowym etapie jak nie masz monitoringu powinnaś się kochać co 2 dni niezależnie od tego który to dzień cyklu skoro nie wiesz dokładnie kiedy masz owulację. możesz kochać się często a np przegapić dni płodne i w tym czasie mieć kilka dni przerwy. nie wiem ile się staracie, ale ja tak po pół roku starań zrobiłabym sobie monitoring cyklu i badania nasienia.

Gość gość
Codziennie. Ale my ogólnie czesto soe bzykamy.

Gość gość
Badanie nasienia męża jest w porządku.monitoringu nie miałam tylko badania hormonalne i ok.zaplanowalam czesciej sie kochac,dziś 13 dc, kochalismy się 7,9,11,12 dc .Staramy sie trzy lata ;/ Autorka.

Gość gość
Bo te najglupsze laski monitoruja owulacje itp. Po prostu cieszcie sie seksem i tyle. I nie ma seksu w okreslone dni! Caly miesiac trzeba sie kochac.

Gość gość
Dwa razy. Nie wiedziałam nawet kiedy była owulacja, kiedy ostatnia @ bo jak liczyłam to nic nie udawało się.

Gość gość
Raz:-)

Gość gość
gość dziś Bo te najglupsze laski monitoruja owulacje itp. Po prostu cieszcie sie seksem i tyle. I nie ma seksu w okreslone dni! Caly miesiac trzeba sie kochac. x tylko że ja mam pcos, nie mam naturalnej owulacji, tylko stymulacja a potem zastrzyk hormonalny na pęknięcie pęcherzyka, a monitoring musze mieć żeby nie doszło do hiperstymulacji. nie każda od tak może sobie zajśc w ciąże, niejedne mają problemy zdrowotne o których nie wiedza, dlatego trzeba mieć monitoring aby zobaczyć czy pęcherzyki dojrzewają a później pękają, bo można mieć owulację a zajść w ciąże nie ma szans bo pęcherzyk nie pęknie, a jak są problemy to trzeba dzialać i sę leczyć a nie czekać na cud. wiadomo że najlepszy jest spontaniczny seks, ale niestety przy monitoringu trzeba w okreslone dni aby była jakaś szansa. także nie krytykuj kobiet o których nic nie wiesz.

Gość gość
Pierwszy raz od ponad roku i sie udalo. Ja to mam szczescie :) A pierwsze dziecko 18 mcy staran i kalendarzykow....