Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Często mam myśli takie, żeby się zabić

Polecane posty

Gość gość

Nie mam w życiu nic, a czas ucieka :( Nie mam pracy, nie zrobiłam studiów, prawa jazdy... Męża nie mam, dzieci ani znajomych/przyjaciół tez nie :/ Zawalilam trochę rzeczy w życiu, rodzina się wstydzi, bo przecież jak to możliwe, ze kiedyś dobra uczennica, a dziś takie zero. Rozleniwiłam się i myśle, ze jestem także niezaradna. Możliwe, ze mam depresje, bo do tego wszystkiego jeszcze jakby juz było mało dochodzą problemy zdrowotne :O Siedzę w domu jak więzień, mam dość! Nie potrafię i nie wiem jak cokolwiek zmienić. Na studia mam iść mając już prawie 27 lat? Wszyscy mi mówią, ze teraz to już za późno, ze na prace później i tak nie miałabym szans... Odnośnie pracy to jaka i gdzie miałabym znaleźć? Co powiem, ze lenilam się do 27 r.z? Przecież nikt nawet mnie na rozmowę nie zaprosi, mam skłamać? Mówią, ze zawsze jakieś wyjście z sytuacji, ale u mnie chyba już nie ma :'( Co jest ze mną nie tak, co mam zrobić, bo zaraz naprawde oszaleje... Czy przegrałam już życie?

Gość gość
Nie p*****l :P Poszukaj pracy a nie teoretyzuj, że nikt cię nie chce :D Ja mam 32, tyram na czarno, studiów nie mam i nie płaczę tylko biorę co życie da. BTW. Też byłam dobrą uczennicą ale to bylo wczoraj a dziś jest dziś i nie wiadomo czy będzie jutro :D Bierz życie jakim jest i inne takie...

Gość akimuszki1212
ja pale se lemon haze i mysli mam spokojne. :)

Gość gość
Za wielu możliwości to w tym wieku już nie ma

Gość gość
Jak chcesz żyć dalej?