Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wałęsa to chyba psychol

Polecane posty

Gość gość

Został oficjalnie skompromitowany, udowodnili mu donosicielstwo, a on jeszcze ogłasza, że idzie na kontrmanifestację smoleńską. Przecież ludzie go tam jajkami obrzucą i pójdzie na cały świat. Dla durnych KODowców Wałęsa jest idolem bo oni sami starzy UBywatele. Jacy ludzie, taki pan.

Gość gość
Wiesz dlaczego tam idzie? Bo nienawidzi Kaczyńskiego, który go rozszyfrowal już przy Okrągłym Stole.

Gość gość
Nie mogę jak Neumann wczoraj w wywiadzie u Olejnik mówił o tym, jaką wielką postacią jest Wałęsa, jak ważną na świecie. Neumann obawia się tego jak TW Bolek zostanie potraktowany na kontrmanifestacji i, że pójdzie to w świat. Ja to nie wiem, czy oni tak naprawdę brną w te kłamstwa, ćpają coś czy tylko udają? Przecież to chore, jak żyjesz w takiej iluzji i kłamstwie to w końcu zaczniesz chorować.

Gość gość
bolka wystarcz publicznie wybatożyć podczas takiej akcji i wrzucić na YT to odechce mu się pajacowania !!! :D

Gość gość
oni sami sobie szkodzą, wystarczy im tak w zasadzie nie przeszkadzać, cały KOD czyli byli ubecy komuchy itp juz sie wypalają bo sie sami coraz bardziej kompromitują z kijowskim złodziejem i alimenciarzem na czele :D i tacy ludzie chcą bronić demokracji haha :D naród sam widzi co oni wyprawiają, plan podobno mieli taki żeby do max pół roku po wyborach przejąć władzę, doprowadzić do wczesniejszych wyborów itp czyli chcieli zrobić to samo co zrobili z rządami pisu w latach 2005-2007, wtedy Jarek już też im się wszystkim zaczął dopierać do d**y dlatego zaczęli mieszać i doprowadzili do nowych wyborów. Teraz już drugi raz Jarek sie nie dał wyrolować, a KOD coraz bardziej słabnie, już sami nie wiedzą co wymyśleć, są już jak te bezsilne sierotki marysie :D mogą już tylko kwilić ale to już ich ostatnie pomruki, a aktem desperacji był nieudany pucz Jaro ich wszystkich powsadza, to tylko kwestia czasu, tusku tusku tez bedzie siedział za ambergold za to co wyszło z nagran u sowy i przyjaciół, może i nawet za te reprywatyzacje bo kto wie czy on też nie był tam jakoś umoczony razem z Hanką kuhde waltz, która umoczona była na 100% Mam nadzieje ze wreszcie w tym kraju nastanie sprawiedliwość i zobaczymy tych s*******i za kratkami z bezwględnymi wyrokami, a nie z zamiataniem pod dywan czy smiesznymi wyrokami w zawieszeniu

Gość gość
nie chyba

Gość gość
Wiecie po co tam idzie? Po to samo co Frasyniuk. Będzie prowokować, zaczepiać, szturchać, odpychać policje, podawać głupie fałszywe dane i mówić że ma polskie prawo w doopie. A jak policja powie żeby udał sie z nimi w celu spisania danych, to padnie na ziemię i będzie krzyczeć i rzucac się jak poparzony. A jak policja podniesie go w czterech, to zostaną zrobione setki zdjeć, że "ikona" solidarności jest prześladowana przez policje jak w stanie wojennym. I Merker i Tusk znowu po Brukdeli i Europie rozniosa jakie złe mamy rządy które prześladują nobliste "walese"

Gość gość
W sumie, nie mam nic przeciw. Byłoby ciekawie ;D

Gość gość
Jak Frasynuika zapytali o nazwisko odpowiedział Jan Grzyb, a cielawe czy jak zapytają Wałęsy o dane osobowe, to odpowie ze "Bolek" :D