Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychodzicie z niemowlętami na spacer kiedy jest duży wiatr?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość gość
Duzy to znaczy? Ja uwielbiam taka pogode i mala tez, ubieram cieplej , przykrywam kocykiem i potrafi spac naprawde dlugo wtedy. Jest czym oddychac

Gość gość
nie,nie cierpie wiatru ciezko isc jak wieje w oczy i co to za przyjemnosclazic gdzies zastanawiajac sie czy drzewo nie spadnie na ciebie czy galaz

Gość gość
Moje dziecie lubi deszczowa i wietrzna pogode, spi w wozku jak aniolek. Ale ja dzis sobie daruje wyjscie, bo pizga wicher i mzawka i mi sie nie chce moknac.

Gość gość
Jak jest taki wiatr ze mi buja wózkiem to nie wychodzę.

Gość gość
wiatr jest cieply i nikomu nie szkodzi

Gość gość
Dokladnie, mam lekki wozek i wtedy mi go buja na wszyskie strony. Co to za przyjemnosc moknac w taka pogode i toczyc przepychanki z wozkiem na wietrze? Jesli bym musiala wyjsc to bym wyszla, ale jesli nie musze to nie.

Gość gość
Ale mowa jest o wietrze czy deszczu? Pytanie bylo odnosnie wiatru, a Wy tu o tym ze nie chcecie moknac

Gość gość
Bo u mnie dzis wiatr i deszcz na dokladke. Juz wole deszcz.

Gość gość
raczej nie

Gość gość
U mnie dzisiaj też wieje, jak słońce zaszło to aż gęsią skórkę miałam na rękach. Ale zaliczyłam spacer i przy okazji pocztę. Niech się młody hartuje, nawet go jakoś szczególnie nie ubrałam. Body z krotkim rekawem, spodnie dresowe i gole stopki. Do przykrycia pieluszka bambusowa. Ale moje dziecko lubi chłodek:)

Gość gość
Mieszkam w mieście na bardzo wysokim wzgórzu i wszystkie zabudowania sa niżej i tutaj ciagle jest ogromny wiatr. Ludzie nie wystawiają prania na balkon bo wszystko sie wywraca. Wychodzę z niemowlakiem na spacery w taka pogodę bo inaczej ciagle byśmy siedzieli w domu.

Gość gość
Wychodzę, nie lubię moknąć ale wiatr uwielbiam, i takie 15-20 st plus mocny wiatr, bez deszczu, to moja ulubiona pogoda :) Dzieci nie narzekają. Właściwie oboje tylko upały źle znoszą. W deszczu wychodzę tylko tak dla małych jak już mam być szczera, nie lubię tego ale rozumiem że się potrzebują przewietrzyć, tyle że nie sadzałam nigdy pod folią w wózku- chusta albo nosidełko plus parasolka.