Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninastone_87

Dobry wózek. Wady i zalety, modele, kolory..

Polecane posty

Gość gość
na szkole rodzenia mówili, że kokosowy materac najlepszy, bo w gryczanym się robaki lęgną a taki był modny parę lat temu. O srebrnym nie słyszałam, co za cudo?

Gość gość
Nie jest srebrny :D jest biały :D Anex we wszystkich wózkach ma materycki kokosowe, które są najepsze na rynku ale nie ze względu na brak robaków haha :D tylko są zgodne z anatomią noworodka, zapamiętują kształt ciała ;) wszyscy fizjoterapeuci je polecają. Ale oprócz tego taki anexowy materacyk jest antybakteryjny bo zawiera jony srebra - poczytaj sobie o ich antybakteryjnych właściwościach w internecie ;)

Gość Gabincia
A to mnie teraz zdziwiłyście, nie wiedziałam, że Anex to jest Polska firma.. Mnie oczarowało w Anexie to jak zrobiona jest strona I wszystkie reklamy, naprawde światowo. Te wózki wyglądają na dużo droższe niż są w rzeczywistości. Szok

Gość pigua
Jony srebra teraz wszędzie używają, nawet do uzdatniania wody w basenie. Najczęściej w jakiś sportowych albo prozdrowotnych ubraniach, no i w opatrunkach. Nie wiedziałam, że wózki też z tego szyją.

Gość gość
A prać się to da? Jak się dziecko obrzyga albo zesika?

Gość gość
Ja mam Baby merc ale retro. Bardzo chciałam wiklinową gondolę i szprychowe koła teraz już wiem że to cholernie niepraktyczne :/ No i bardzo ciężko się go składa ale to podobno wszystkie baby merce

Gość filfionka
Akurat w tym wózku możesz wyprać wszystko oprócz materaca. Co jest fajne, bo rzeczywiście jak starszak tam wkłada łapki, to się może pobrudzić, na materacyk trzeba prześcieradło koniecznie.

Gość gość
Tych Adamexów to ludzie chyba raczej nie kupują, widujecie to na ulicy?

Gość gość
Nie kładź dziecka w wózku bez pampersa :D to nie obsika :D

Gość gość
Wiklinowe kosze i koła nieskrętne to dla siłaczy jakiś, albo konia od razu kupić, żeby ciągnął. Nie powiem, wygląda bardzo reprezentacyjnie ale na co dzień, raczej nie...

Gość gość
Na twarz też mam mu dać pampersa?;-)

Gość gość
To jak to twoje dziecko sika? :O

Gość Kamilka1819
Anex Sport jest rewelacyjny, za takie pieniądze to naprawde dobry wózek. Jedyny minus jaki znalazłam to to, że w spacerówce nie kładzie sie siedziska na płasko a wiem, że w niektórych wózkach sie da. Chociaż Antek i tak w niej zasypia i tak, jemu to nie robi różnicy. Kupiliśmy go zaraz po tym jak zajął pierwsze miejsce na targach w Kielcach w zeszłym roku i nie zawiedliśmy się. Nie był na reklamacji ani razu i nic sie w nim nie popusuło

Gość doinformownygość
a wiecie, a wiecie.. że.. Anex ma wypuścić wózek zaprojektowany przez Jacoba - tego co wygrał Project Runway :D

Gość gość
Nina poważnie chcesz też ciemny zielony dla córki kupić? :O

Gość mroczna_niewidoczna
Ninastone_87 ale Ty pytasz o dobry wózek, czy o najlepszy wózek? Dla mnie najlepszy to taki, który zapewni maksimum bezpieczeństwa dziecku. I mam taki, a w dodatku lekko się nim jeździ, składanie i pakowanie do auta sekund pięć. Wyczyścić łatwo, torbę ma ładną i wygląda, a cena odpowiednia do jakości. Nie napiszę jaki, bo nie będę robić reklamy, powiem tylko, że nazwa czteroliterowa, zaczyna się na a, a kończy na x

Gość gość
Doinformowany gościu, przecież już go można kupić w internecie. Też mi nowina :P

Gość Rozczarowana83
Też mam anexa i jestem niezadowolona, dziecko mi się wysuwa ze spacerówki.. Z gondoli bylam bardzo zadwolona, fana duża budka z dużym oknem wentylującm, materacyk kokosowy, wszystko mięciutkie w środku i można wyprać - to wielka zaleta. Amortyzacja też dobra, wszelkie nierówności pokonuje bez najmniejszych problemów. Ale ta spacerówka to dramat, nie da się z niej korzystać jak mi się dziecko ciągle zssuwa

Gość gość
Normalnie sika, miałam na myśli ulewanie, czasem się nie odbije do końca no i plama.

Gość gość
Właśnie, Widziałyście wózek Jacoba? Kosmos! ale cena niestety też kosmos :/

Gość gość
no jego ubrania też tanie nie są, dziwne jakby wózek był :D

Gość anexiara
Spacerówkę trzeba poustawiać pod dziecko, pasy dociągnąć i amortyzatory zrobić na hard. Przodem jeździcie, czy tyłem?

Gość gość
Z tą spacerówką to nie jest tak, że jest źle zrobiona tylko pasy trzeba dobrze dopasować. Miałam ten sam problem i trzy moje koleżanki również, wszystkie miałyśmy Anexy i problem z wysuwającym się dzieckiem. Psioczyłam z dobry miesiąc na ten wózek dopóki jedna z nas nie wyczytała na facebooku, że pasy trzeba przełożyć, bo tam są dwie dziurki: na mniejsze dziecko i większe. Z automatu było ustawione na większe nie wiedząc czemu. No i tak cztery blondynki zamiast się przyjrzeć dokładnie pasom to marudziły i narzekały gdzie się dało jakiego to bubla kupiły :D

Gość Rozczarowana83
Do Anexiara: częściej jeździmy tak żeby był przodem do mnie ale wtedy nie mogę patrzeć jak mi dziecko wypada z wózka :/ Nie przyglądałam się tym pasom ale podociągałam wszystko jak mogłam..

Gość gość
Dziecku jak się uleje to na prześcieradło/kocyk itd.. nie zaleje Ci materaca tak żebyś od razu miała prać cały, nie przesadzajcie

Gość doinformowanygość
To, że Jacob zaprojektował wózek właśnie pod marką Anexa też o czymś świadczy nie sądzicie? Taka osoba jak on nie mógłby sobie pozowolić na zły PR z byle kim by nie wszedł do współpracy

Gość choleryczna
Też mi się dziecko zsuwało, co się nawkurzałam. Szelki dopasowane, amortyzator utwardzony i nic. Przyszedł mąż z roboty i podkręcił ten drugi amortyzator co jest na rurce stelaża, mi go torba zasłaniała i nie wpadłam na to.

Gość gość
Ja też stoję przed takim samym dylematem tylko zastanawiam się między Roanem a Anexem. Na tych wszystkich blogach niby s,a recenzje ale nie wiem na ile można na nich polegać, no bo skąd wiadomo czy te marki im nie płacą za mówienie dobrze i niemówienie źle?

Gość matka_wariatka
jacob nie jacob, mi tam to zwisa ale porównując wózek widać, do którego się przyłożyli, jak jest wykończony, jaki materiał użyty, jak jedzie, czy skręca lekko. Najpierw pooglądaliśmy wszystkie w sklepie, potem ustawialiśmy ten jeden wybrany do każdego kolejnego w sklepie i porównywaliśmy. Tu jakaś sprzączka z plastiku, a tam haczyk, to zamek plastikowy, tam metalowy, tu się nie da odpiąć do prania. I wierzcie mi, już nas chcieli stamtąd wywalić pewnie, bo łaziliśmy tam z 2h i robiliśmy demolkę ale w końcu kupiliśmy anexa i panie mam nadzieję są zadowolone;-), bo my po 4 m-cach nie mamy się do czego przyczepić.Pozdrawiamy sprzedawczynie z Dudusia w Bielsku.

Gość gość
do gość porównuj na żywo, lepiej mieć własną opinię, ewentualnie zapytaj w sklepie jak często są reklamacje.