Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poplamionaona

Plama z cholernego podkladu! Czym zmyc?

Polecane posty

Gość Poplamionaona

Jak w temacie, nowa bluzka u ciap plama z lejacego sie podkladu! Mocze w misce z woda w proszku dodalam troche vanisha nawet uzylam odzywki do wlosow bo tak przeczytalam w necie, a tu nic! Dodam ze bluzke mozna prac tylko recznie! Pomocy!

Gość gość
Szkoda, ze juz zamoczylas. Sprobuj polac woda utleniona, do tego jak masz jakis spray na plamy to tez spryskaj. Nastepnie nie czekaj az magicznie to zniknie, ale wez szczoteczke taka jak np: do paznokci ( z uchwytem ) i szoruj. Woda utlenona jest najlepsza na zbrudzenia z krwi. Wszystko zejdzie plus szczotka.

Gość gość
Jesli nie zejdzie to calosc powtorz, az do skutku. Na przyszlosc , sprobuj to zrobic zanim wlozyc do wody.

Gość Poplamionaona
Dzieki za porade ale obawiam sie ze zniszcze szczoteczka material..jest bardzo delikatny z takimi przeswitami..trac go moze sie zmechacic..moze kwasek cytrynowy? No zrobi mi sie cos! Tak mi sue podobala raz zalorzylap i ciap ! Yhh

Gość gość
To sprobuj jakims sprayem na plamy, plus ta woda utleniona , zostaw to na caly dzien i od czasu do czasu delikatnie recznie przetrzec. Albo pralnia chemiczna, jak bluzka byla droga .

Gość Poplamionaona
Mam takie mydelko odplamiajace sobie przypomnialam wlasnie gdzies upchane..bo spreja na pewno nie mam. Dziekuje za odpowiedzi mam nadzieje ze pomoga! Pozdrawiam serdecznie i milego dnia :) !

Gość Poplamionaona
Moze komuś sie przyda..zeby nie spamowac napisze tylko ze pomogl w koncu dobry plyn do naczyn! :) pomazalam palcem i zlazlo, rzeczywiście tluste bylo! Juhuuu :)

Gość gość
pokaz cycki z radosci:-P

Gość gość
Mnie sie udalo zmyc plame od podkładu płynem micelarnym.