Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mnie zagaduja wszędzie gdzie jestem

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze..Nie mogę się opedzic od innych ;/ co ja mam w sobie że ludzie nie trzymają dystansu ? Zdążyłam się wprowadzić do nowego mieszkania (wielki apartament), wychodziłam z domu i już zagadywali czy mnie podwiezc albo czy przyjdę na kawę, a co chwila tu ktoś wynajmuje i nie mają takich problemów. Usiade na lawce w parku to zaraz ktos podejdzie. Moze byc 100 osob obok to turysta podejdzie akurat do mnie :D to trochę uciazliwe . Co mam robić żeby odbierali mnie inaczej? Nalepke na czole z napisem nie podchodzic:D?

Gość gość
Popusc szpary

Gość gość
Oho. Co za inteligencja i kultura osobista,pozazdroscic.

Gość gość
Ja do nikogo nie zagaduje, nie rozglądam się ani nie uśmiecham.

Gość gość
Pewnie wyglądasz jak oferma której nikt się nie obawia by do niej zagadać bo ofermy są traktowane z góry dlatego ludzie wobec nich zawsze czują się pewniejsi siebie.

Gość gość
ale bzdety

Gość gość
Ofermy moze i są traktowane z góry, ale do mnie inni są bardzo sympatyczni.

Gość gość
Nie bój się Autorko, nie stratują Cię:):) Masz dobrą energię i jesteś źyczliwa, do takich ludzi inni lgną.

Gość gośćgghi8hg
To chyba powinnas sie cieszyć bo widocznie budzisz sympatie i zaufanie...gorzej gdyby wszyscy cie omijali z daleka

Gość aiszszaaau999
Widocznie wydajesz sie Im szczera i dobra,do fałszywego i ponurego człowieka nikt normalny nie zagadnie...wykorzystaj to jakoś,możesz np podjąć prace która wymaga kontaktu z ludzmi,to bardzo cenna cecha wzbudzanie sympatii u innych,gdyby nikt do Ciebie nie zagadywał to żaliłabys sie że ludzie od Ciebie stronią

Gość gość
Czy gadulstwo to choroba ? żałosne niekiedy są te kobiety to znaczy my...nieraz trzeba ugryźć się za ten jęzor opowiadają o remontach swoich łazienek , jakby ktoś chciał tego słuchač .

Gość gość
Mam to samo:) Może być pełen przystanek ludzi czy przejść ileś dziesiątków osób, to mnie zapytają np. o drogę . Odzywają się w tramwaju, przychodni,sklepie etc. W pracy słucham historii życia, nie zachęcam, sami gadają. Ale ja to lubię i nie mam z tym jakiegoś problemu . Fajne to jest w gruncie rzeczy.

Gość gość
...mam na wszystkich haki :-P