Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxolax9

Kłamliwy facet

Polecane posty

Gość gość
Wiesz moj te mnie potrafil oklamac tlumaczac sie taka sama spiewka "bo wiem jaka byłaby Twoja reakcja". Hmmm w efekcie sie dowiedzialam wlasnie od NATALII, z ktora rozmawial, ze strasznie narzekal na nasz zwiazek, ze miedzy nami od dawna sie nie uklada...ze mieszkamy razem, ale zyjemy osobno. Jeszcze parsknal smiechem, machnal reka do niej mowiac, ze "szkoda gadac na nasz temat". Nie rozumialam, przeciez ukladalo nam sie swietnie, wiec dlaczego jej opowiadal takie bzdury? No pewnie dlatego, bo liczyl na to ze mu sie wystawi i sobie bzyknie. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To nie byl post autorki tylko moj. Akurat w moim przypadku tez chodzilo o typiare o imieniu natalia

Gość gość
Nie rozumiem takich dziewczyn. Najpierw się żalisz bo twój partner ciągle kłamie i dwa razy musiałaś wywalić go z domu, a teraz wkurzasz się na ludzi bo napisali, że jest źle.

Gość gość
Wspomnę tylko jeszcze o drobnostkach typu : Ja: - z kim piszesz? On: - Z Tomkiem Ja: - pozdrów 1min później podchodzę do niego chcę mu się wpakować na kolana i przytulić odkłada telefon i zamiast ikonki Tomka widzę ikonkę Natalii... XXX czytanie ze zrozumieniem się kłania , wspominałam , że owa koleżanka jest o 300 km od domu , jak przyjeżdża widujemy się z nią razem albo widuję się z nią ja sama. XXX Chcialas odkrecic kota ogonem i znowu nie wyszlo co usprawiedliwianie misia! To twoja kolezanka z ktora on sie nie widuje - a jednak z na pisze i to po kryjomu! Jeszcze cie oklamuje ze niby pisze z kolega - a nie bylas zainteresowana o czym tak sobie za twoimi plecami pisza? Moze sie umawiaja? To ze ona mieszka 300 km nie ma znaczenia - moze ona tez go odwiedza za granica - samoloty teraz tansze od pociagow!

Gość gość
Twoj facet, ojciec dziecka pisze sobie w tajemnicy przed toba z twoimi kolezankami??? Fajne masz kolezanki - faceta z reszta tez!

Gość gość
Twój facet pisze z koleżanką i wciska ci kit, że pisze z kolegą. Gdyby to była tylko koleżanka to nie robiłby z tego tajemnicy.

Gość gość
Ok, sorry, ja pomyliłam post gościa z twoim co do tych rozmów o związkach przez imię Natalia. Co mamy ci napisać? Faceci rzadko sa wierni, a co dopiero wierni za granica, gdzie nie ma nad nimi kontroli. Ja przeżyłam zdradę i schemat był podobny - SMS bądź telefon tylko rano, w ciagu dnia mało wiadomości, na moje odpisywał po kilku godzinach, wieczorem nie dzwonił...w tym czasie nie było mnie w mieszkaniu, a on sprowadził dziwkę z zza granicy na tydzień, ja byłam w ciąży i ona o tym wiedziała. Potem jeszcze raz mnie zdradził, pojechał do innego miasta niby odwiedzić kolegę. A ja dowiedziałam sie wiele miesięcy pózniej.

Gość gość
I on rownież kłamał, ze akurat robi cos tam, sros tam, jest w pracy, jest na dworze, a w czasie tego tygodnia zdążył nawet pojechać z nia nad morze...a mi pisal, ze nas kocha i tęskni...

Gość gość
Poznam Natalię

Gość gość
Wszystkie Natalie sa latwe

Gość gość
Temat podupada, wiec autorka sie zawinęła i pewnie bije sie z myślami - tylko jedno poza zdrada przyszło mi do głowy - moze facet ściemnia, bo jestes z tych co to nie dają spokoju i wysyłasz SMS, a po 30 sekundach piszesz "dlaczego nie odpisujesz??!!". To facet sie zasłania, ze albo pracuje albo cos tam, zeby mieć chwile spokoju. Ale to mniej prawdopodobne niz ściema z powodu jakiegoś oszustwa.

Gość gość
Autorka sie zawinela, bo nie takich odpowiedzi oczekiwala :-D

Gość gość
Facet często nie odbiera i wyraźnie unika wideorozmow gdy jest za granica, kłamie, mówi ze pisze z kolega a tak na prawdę to koleżanka... Taaa i Ty myślisz ze Cie nie zdradza? Naiwna jesteś. Nawet jeśli po czasie przyznaje się do swoich- tych mniejszych- klamstewek, to na pewno nie do wszystkich, przecież nie powie ze zdradza...no ale dobrze ktoś napisał, idiotka zaraz broni misia i uważa ze wszyscy wokół chcą jej dowalic na kafe podczas gdy pisza parę slow prawdy :D. Otwórz oczy dziewczyno...

Gość gość
Poziom autorki wacha się tak między wioską a gminą. Nie warto odpisywać.

Wyrzucanie go z domu nie było spowodowane kłamstwami tak dla jasności, tylko głownie przez jego mamusie i cioteczkę ;/ Nie nie wydaje pieniędzy które on zarabia na podróże i szpiegowanie :D Pracuję więc mam pieniądze na swoje podróże. Nie widzę nic złego w pisaniu z koleżanką , bo tam nie było nic takiego złego. Chodzi po prostu o sam fakt, że notorycznie kłamie jak mitoman. Wideorozmowy akurat w przypadku poprzedniej soboty unikał stąd wiem , że już wtedy coś ściemniał. Nie, nie wypisuję do niego co minutę nie mam nawet tyle czasu wolnego w ciągu dnia. Nie zawinęłam się mam inne zajęcia niż siedzenie na kafe 24/7 :) Edit. Pracuje tam od pół roku urlop dostanie dopiero pod koniec sierpnia więc to chyba normalne , że w miarę możliwości chcemy spędzić chociaż kilka dni razem i latam do niego...

Gość gość
Nie dosc ze zdradza to jeszcze naminsynek, co? O co poszlo? Kase mamusi dawal?

Gość gość
I tak go nie Zostawisz, prawda? Choćby dalej kłamał co chwile i Cie zdradzał. A z tego zachowania wynika, ze najwyraźniej zdradza. Przejrzyj na oczy

gość dziś nie nie dawał kasy mamusi , tylko mamusi bardzo przeszkadza to, że synek się od niej wyprowadził, tak kombinowała aż jej się udało nas poważnie skłócić. nie będę się na ten temat rozpisywać. ciotka wcale nie lepsza ( bliźniaczka mamusi)

gość dziś rozważam to od dłuższego czasu i prawdopodobnie tak może się stać niedługo.

Gość gość
Autorko :) Oni czasem tak mają najczęściej dlatego, ze mamy tendencje do marudzenia o bzdury i wpadają na obłędny pomysł, nie powiem będzie ok :) Nie martw się na zapas ;)

Gość gość
21:47 Weź ochłoń kobieto, skąd wiesz co ten facet robi, gadasz od rzeczy:o

Gość gość
Dwa razy go wyrzucalas i co? Z powrotem przyjmowalas? Czyli facet juz wie ze moze ci nasrac na glowe a ty i rak go przyjmiesz z otwartymi nogami, sorry, rekami!

gość dziś może masz rację, jest dość dobrym facetem poza tym i przede wszystkim dobrym ojcem. Pomyślę nad tym jeszcze pewnie nie jednego wieczora :) gość dziś nie słyszał tutaj ktoś o zakochaniu i wybaczaniu? Nie , nie było mu łatwo mnie przekonać do powrotu.

Gość gość
Mam racje a ty pomyśl racjonalnie i nie dawaj się podpuszczać nawiedzonym frustratkom :) Jestes samodzielna cokolwiek się stanie dasz sobie radę a co się stanie tego nie wie nikt. Pogadaj z nim prosto, ze wolisz żeby nic nie mówił jak ma ściemniać i teraz najtrudniejsza cześć -trzymaj się tej wersji :D Pozdro i oby było ok :)

Gość gość
22.14 to nie tylko moje zdanie. Najwyraźniej cos ukrywa a nie trudno o zdradę będąc tak daleko. Nie trzeba być psychologiem żeby dojsc do takich wniosków, wystarczy dobrze poobserwowac zachowanie faceta.