Gość Twilight2321 Napisano Lipiec 1, 2017 Czytałam dużo o tej diecie i podobno można na niej schudnac 10 kg w 2 tygodnie. Będę pisac co u mnie i jaki efekt. Ktoś się przyłącza? P.s. wiem że ta dieta jest niezdrowe i ze jojo itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twilight2321 Napisano Lipiec 1, 2017 A i startuje z wagi 92 kg przy wzroście 178. Będę ważyć się co poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2017 powodzenia, za rok bedzie 102 kg, ale skoro wiesz co to jojo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2017 Błahaha hehihuhu sra,ka gwarantowana . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twilight2321 Napisano Lipiec 1, 2017 Dieta kefirowa ktoś się przyłącza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2017 No ale nie z tobą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach