Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 miesieczne dziecko nagle przestalo jesc z butelki a lyzeczka bardzo malo

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co sie dzieje moje dziecko od paru dni prawie wcale nie je. Przestalo z dnia na dzien. Butli nie chce wogole s wczesniej jadl bez problemu. Jak probuje dawac lyzeczka to troche poje ale malutko. Bardzo sie martwie. Nie wiem czym to jest spowodowane.myslalam ze moze ns zabki ale dwa juz ma i nie widze zeby szly kolejne a przy tych poprzednich nie bylo takiego problenu. Bardzo prosze o jakies rady. Czy mam isc z nim do lekarza? Poza tym jest pogodny o zdrowy nic zlego sie nie dzieje

Gość gość
Miałam podobny problem, w wieku 11 miesięcy sam, z dnia na dzień odstawił się od piersi, od urodzenia dokarmiany butelką, a że szły mu zęby to nagle butelkę zaczął gryźć, ale z niej nie pił, cycka nie chciał, poiłam z łyżeczki, ale wszystko szło bokiem, poszłam do logopedy, kazała kupić szerszą łyżeczkę i dawać pić w ceramicznej szklance, takiej jakiej nie przegryzie, powiedziała też, że w upały ważne by pił, cokolwiek i jakkolwiek, dawaliśmy mu domowy kompot rozdrobniony z wodą, bo samej wody nie chciał pić, nauczył się niekapka, butelki już nie dajemy, przy rocznym dziecku nie ma to już sensu, nadal nie chce pić z rurki, a ma prawie 13 miesięcy.

Gość gość
A moze ktos mi poradzi co mam zrobic czy zmuszac go zeby jadl wiecej jak tak to w jaki sposob czy isc do lekarza czy kupic cos na apetyt? Boje sie ze schudnie a i tak nie jest grubaskiem. Jak mial 8 miesiecy wazyl 8 kg tylko ze jadl duzo wiecej a od tygodnia przestal wiec boje sie zr bardzo spadnie na wadze albo sie rozchoruje. To moje pierwsze dziecko mieszkamy sami z mezem a on ciagle w pracy wiec jestem sama z dzieckiem nie mam sie kogo poradzic

Gość gość
autorko moja w wieku jakichś 10 m-cy nagle zaprotestowała jedzenia obiadków i nie piła mleka do końca. Mimo, że nie było widać wcale nagle po tygodniu od tego wszystko wróciło do normy, a jej wyszła górna dwójka! Nie było jej ani trochę wcześniej widać, więc u Ciebie tez mogą to być ząbki. Dodatkowo jeśli jest płaczliwa może tez byś uszko - zajrzyj tam czy nie widać wydzieliny:)

Gość gość
Dziekuj***ardzo msm nadzieje ze to chodzi o zabki i ze to minie bo bardzo mnie martwo ze synek nie chce jesc. Teraz spi jak wstanie to zobacze czy w uszkach nic sie nie dzieje wczesniej nic nie zauwazylam nie jest marudny ani nic tylko po prostu przestal chciec jesc