Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten laptop jest dobry ?

Polecane posty

Gość gość

toshiba l655d solidny i wydajny laptop bardzo solidny i wytrzymały, zrobiony z dobrych materiałów specyfikacja: procesor: amd athlon ii p320 dual core 2.1ghz w turbo 3.2ghz pamięć: 3072mb ddr3/ram dysk: 500gb karta graficzna : ati radeon hd 4200 klawiatura: qwerty bateria 2 godziny kamera złącza: 3x usb 2.0 1x lan 1x hdmi 1x vga 1x audio out 1x audio in czytnik kart sdxc system operacyjny: windows 7 zasilacz tak stan techniczny 100% ok - chcę się dowiedzieć czy ten laptop jest dobry ? kompletnie się na tym nie znam. głównie zależy mi na grze w simsy 3.

Gość gość
lipa. choć parametry niezłe. za 1000 zł kup używany dell , podobne parametry. win7 . dokup dysk dds i wgraj win10 będzie Ci działał długo i sprawnie

Gość gość
Bo to jest laptop polizynowy czy jakos tak i on jest używany za 550zl. Czyli mówisz, zeby nie kupować ?

Gość gość
poleasingowy

Gość gość
Nie nie, zoabcz https://expressit.pl/naprawa-laptopa/toshiba-satellite-l650-l650d-brak-obrazu-nie-ur*******-sie-czarny-ekran-nie-chce-sie-wlaczyc/ W starszych laptopach, albo się odklejają kulki od grafiki cała wada serii , albo i mostek akurat w tym modelu. Za ile chcesz kupić ? i do czego ma służyć? Polecę ci LEONOWO ale i ceny adekwatne, ASUS ale nie jakaś staroć na gwarancji.

Gość gość
Podsumowując ten, który mam w opisie to jest dziad ?

Gość gość
Tak nie kupuj laptopów do 2010 r wtedy wyszło lutowanie bezołowiowe, i wady seryjne nawet taki naprawiony góra pochodzi 3 miesiące Najlepiej kup nowy jeszcze na gwarancji. Nie rozglądaj się za laptopami używanymi gdzie udzielają 3 miesięcznej gwarancji, jak pisałem na początku dlaczego, zanim poprawili technologie trochę potrwało i żaden ci nie da gwarancji nawet na rok. Kup jakiś na gwarancji lub tuż po zaraz. Zajrzyj w internet czy mają jakieś wady seryjne, są całe partie gdzie usterki są takie same w tej partii to samo się psuje z 100% pewnością.

Gość gość
Zarabisty