Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LESZKIN

ADM deletting post

Polecane posty

Gość gość
Nie przegap tej szansy , spotkaj sie z nia , ona tego potrzebuje , jesteś jej ojcem , dojrzała do tego by cie poznać

Gość gość
Spotkaj się. Każde dziecko chce mieć ojca.

Gość gość
A ja czuje i widze kłopoty.

Gość LESZKIN
Jakie

Gość gość
Wiesz co czytam i nie wierzę co ty piszesz kto cię zna to dobrze wie dlaczego się rozstaliscie i wiem że ty tego nie napisałeś tylko ta twoja czarownica i napisz dlaczego nie masz więcej dzieci :) może to dobrze że niebedziesz mial dzieci bo nie zaslugujesz :) nawet nie chce mi sie pisać jaka była prawda . Taki przykladny tatuś nie rozsmieszaj mnie Grzesiu :)

Gość gość17
Dziwne, że Sąd jeśli byłeś taki niewinny bez problemu odebrał Ci prawa rodzicielskie. Gdybyś naprawdę miał czyste sumienie i kochał byś dziecko to nigdy byś się nie poddał. Takie jest moje zdanie

Gość gość
dziś to bardzo ciekawe:) pisz dalej a nóż dowiem się co więcej o sobie o czym nie wiedziałem do tej pory:)

Gość gość
to matka córki manipulowała dzieckiem a teraz dziewczynka chce się spotkać z ojcem bo zwyczajnie tęskni bądź dobrym ,nie oczerniaj jej mamy,potraktuj ją życzliwie i ona sama oceni,czy będzie chciała nadal mieć kontakt z tobą w/g mnie będziesz w jej sercu,bo córki uwielbiają swoich tatusiów,daj jej czas pamiętaj,że bardziej stresuje sie twoja córka aniżeli ty,dla niej to wielki dzień,przytul ją,powiedz,że z utęsknieniem czekałeś na ten dzień___ułatw jej,bądź kochającym ojcem,to nie jest wina córki Staram się wczuć w sytuacje twojej córki i żal mi jest jej.Biedne dziecko.Taka młodziutka a tyle smutnych lat za sobą....Bądź dla niej dobry jak kochany tatuś.

Gość gość
Twoje dziecko, twoja krew - wyciągnęła do ciebie rękę. Rób co chcesz. Jeśli sie boisz - to zaj/eb kopa i powiedz żeby spier/dalała.

Gość gość
gość17 dziś nawet nie wiesz do czego zdolne są wredne baby mój brat poznał taką wiedźmę,szła po trupach:rozwaliła rodzinę,zrobiła rzekomo test,który zaprzeczył jego ojcostwo głupek dał się tak otumanić,robi tak jak ona chce jego syn szukał kontaktu z ojcem,ale ta wiedźma robiła wszystko by udaremnić je,brak słów

Gość gość
dziecka się boi? co ty pieprzysz?

Gość gość
Miałam cudownego ojca.Po ciężkiej chorobie zmarł.W moim sercu wciąż mieszka.Dzięki niemu jestem kimś.Nie mogę sobie wyobrazić Jego brak w moim dzieciństwie i później.Tak wiele mu zawdzięczam. Autorze,nie zmarnuj szansy życiowej.Powodzenia.

Gość gość
dziś - a co jest dziwnego w strachu przed dzieckiem wychowywanym przez matke-dziwke-psychopatke i obcych facetów?

Gość gość
Czy jest sens macic córce w głowie swoja osobą? skoro i tak mieszka daleko, i nie bedziemy sie zbyt czesto widywali, Co robić?? " ty trepie,padalcu! Sens? Ty pytasz o sens? Kazdy chce miec rodziców do póżnej starości .Co z tego że mieszka daleko. Nie wierzę by to napisal ojciec.Ktos juz sugerował,że ta chamska jego baba.Faktycznie poczuła rywalkę-dziecko! Kopnęlabym w dupę ją a nie dziecko.Dorośli tak robią? Co za debile?

Gość gość
dziś tym bardziej przyjęłabym tę dziewczynkę z otwartymi ramionami a może to dziecko cierpiało i tęskniło do innego świata,do bliskiego człowieka,który kochałby ją ,rozumiał___co w tym dziwnego? znam takie patologiczne sytuacje i wiem,że takie dzieci są umordowane życiem, bez radości i marzeń dziecko na świat nie prosiło się

Gość gość
dziś - o! to-to! O-to-to-to!!! Poczytaj to co napisała ta osoba, bardzo mądra i przemyśl. Padalcu!

Gość gość
"dziecko na świat nie prosiło się" A to ci dopiero argument z peesdy wzięty!!! Wstyd i poruta!

Gość gość
Autorze,gdybym była twoja kobietą,to zrobiłabym wszystko bys tym dzieckiem zajął się jak ojciec,a ja tez bym ją pokochała jak swoje dziecko.Serce się kraje,jaki los potrafią dzieciom zgotować dorośli Tyle tej patologii wokół.

Gość gość
dziś - a może autor nie ma kobiety i nie chce więcej znać tego dziurawego gatunku. Nadokuczała mu jedna peesda i mu starczy na reszte życia. Co ty na to?

Gość gość
a co jest dziwnego w strachu przed dzieckiem wychowywanym przez matke-dziwke-psychopatke i obcych facetów? " nawet jeśli dziewczynka ma pocharataną psychikę,to otacza się ją troską i profesjonalną pomocą znam dzieci porzucone,odrzucone,zaniedbane i powiem wam,że te dzieci maja wielkie serca,najczęściej wypełnione smutkiem,rozpaczą--są takie wytęsknione,i kochane wystarczy okazać im odrobinę serdeczności i serce,czy to tak dużo?

Gość gość
gość dziś dziś - a może autor nie ma kobiety i nie chce więcej znać tego dziurawego gatunku. Nadokuczała mu jedna peesda i mu starczy na reszte życia. Co ty na to?"""" On nie wraca do byłej! To jego córka zabiega o ojca.Ojciec nie ma nikogo?Tym lepiej- żadna matrona nie stałaby na przeszkodzie by nadrobić zaległe relacje z córką.Relacje z tatem to wyjątkowe relacje.

Gość gość
Wszystko racja. Ale dlaczego odmawiacie TEMU, mocno skrzywdzonemu przez kobietę ojcu, prawa do strachu przed dzieckiem, którego nie zna? Które zostało wychowane (prawdopodobnie) na obraz i podobieństwo tej podłej kobiety. ON MA PRAWO SIĘ BAĆ!!!! BO DOŚĆ MA JUŻ KRZYWD jakich doznał. Po prostu...

Gość gość
Wierzycie w to że dziewczyna 17-letnia wychowana przez taką kobietę ma czyste intencje? nagle zaczęło jej brakować ojczulka? a wcześniej uczyła się w tym samym mieście i jakoś było na NIE. Znam to z autopsji,nie daj się AUTORZE wmanipulować w rozgrywki tych bab,bo możesz mieć problemy większe niż miałeś.Nikt ci nie uwierzy w uczciwość,może ich marzeniem jest byś skończył życie w pierdlu i chcą je spełnić. Owszem chcesz się spotkać? to tylko w obecności trzeciej osoby/świadka,nasze prawo jest tak głupie że za niewinność czasem też się siedzi.

Gość gość
dziś - twoją "profesjonalną" pomocą? Zajmij sie psami w schronisku, a nie dziećmi!!! Psy-cholożka z państwowej łaski!!! Pewnie pracujesz w rodku albo jakiejś innej instytucji państwowej. WAS ZABIĆ TO MAŁO!!!

Gość gość
To nie strach tylko brak uczuć. Córka odezwała się, ale autorowi to nie na rękę.

Gość gość
Witam. Czas chyba żebym i ja wypowiedziała się w tym temacie. Szanowny "tatuś "sam podał córce link do tej str więc to on wszystko pisał , to po pierwsze. Po drugie ja jestem matką ww dziecka i nie musicie mi wierzyć ale dziecko w patologii i bez miłości się nie wychowywalo. Autor mija się z prawdą pisząc, że zastał mnie w łóżku z innym facetem gdy wrócił z pracy. Zwiazalam się z kimś po tym jak go zostawiłam. Dziwka też nie jestem :) z byłym mężem byłam przez 14 lat. Jeśli chodzi o kontakty "tatusia" z dzieckiem to nigdy o nie nie zabiegał. Miał nas na wyciągnięcie ręki a więc dlaczego nigdy nie wpadł na pomysł, żeby np spotkać się z córką w szkole itd? ??? Dlaczego skoro ja rzekomo utrudniałam kontakt nie poszedł z tym do sądu? ??? Długo by pisać na ten temat. Jedno jest pewne gdyby córka była źle traktowana przeze mnie chyba by mi nie podała tego linku i nawet nie wiedziała bym o sprawie :) Ja bardzo kocham moją córkę i nigdy w życiu bym jej nie zostawiła. Pozostałych kwestii nie będę tu wywlekala bo są zdarzenia o których nawet nie chcę pamiętać! !! A autora proszę tylko o jedno nie zrób krzywdy dziecku i zastanów się czy faktycznie chcesz stać się dla niej ojcem bo to nie zabawka, to już nie jest małe dziecko które nie będzie pamietalo! !!!

Gość gość
Chyba nie przeczytałaś jego postu wstępnego. Był wielokrotnie szykanowany i ma pełne prawo się bać. Brak uczuć? A skąd ma wziąc uczucia do dziecka którego nie zna i które kojarzy mu się wyłacznie z upokorzeniami? SKĄD? SKĄD? SKĄD? Wy głupie szmaty!!!!

Gość gość
gość dziś ha ha ha a co jaśnie mamusi zrobiła w tej sprawie by ojciec miał dobry kontakt z dzieckiem? teraz sobie przypomniałyście że stary żyje i wypada go pociągnąc za kieszeń?

Gość gość
Kurcze:) ale jaja,cała rodzina weszła na kafeterię i się opluwa zamiast w realu załatwiać swoje brudy:) PATOLOGIA