Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śnieżka33

Chłopak z pracy..

Polecane posty

Jakiś chłopak z pracy krzyknął do mnie kiedy przechodziłam "O jaka piękna dziewczyna idzie". Myślałam, że spalę się ze wstydu i odeszłam stamtąd jak najszybciej. Stał wtedy ze swoim kolegą.. Zrobiło mi się strasznie przykro i cały czas nie mogę o tym zapomnieć.. Dlaczego on się ze mnie śmieje przecież nigdy nic złego mu nie zrobiłam, nawet nigdy nie rozmawialiśmy. Wiem, że jestem brzydka ale to chyba nie jest powód żeby się ze mnie śmiać.. Od zawsze mam niską samoocenę, a po tym co powiedział jest równa zeru.. Mógł się chyba domyślić, że to mnie urazi więc dlaczego to zrobił? Zawsze wszystko biorę bardzo do siebie. Nie potrafię o tym nie myśleć bo on trafił w mój czuły punkt jakim jest wygląd, a raczej jego brak.. Powiedział mi to ponad rok temu, a ja cały czas się z tym męczę. Nie wiem co miał na myśli i to doprowadza mnie do szału. Dlatego proszę o interpretację tego zarówno przez kobiety jak i mężczyzn bo ja już nie mam siły..Nie znoszę tego jak się przez niego czuję ale on bardzo mi się podoba. Jestem zła na samą siebie, że tak bardzo mi się podoba ale nie zmienię tego. On ma coś w sobie, wabik na takie jak ja.. Tęsknię za nim kiedy długo go nie widzę i nie potrafię o nim zapomnieć. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :-) Jeśli ktoś miałby do mnie jakieś dodatkowe pytania to na pewno odpowiem. Zależy mi żeby dowiedzieć się o co mu chodziło..

Gość gość
Witaj trollu "dwie kropki.." XD

Zadaje normalne pytanie więc się ode mnie odczep. Jeśli nie chcesz odpowiadać na pytanie lub nie podoba ci się sposób w jaki piszę to nie pisz nic. Po prostu wyjdź z tego pytania jak nie masz niczego mądrego do powiedzenia. A trollem to może jesteś ty.

Gość gość
W Pl pracujesz czy w magazynie zagranica ? ;)

Gość gość
śnieżka już się tak nie pluj bo monitor az sobie zaśliniłaś, o sorka :D zaśliniłeś Ryśku lat 58 :D nara trollu albo wstaw zdjecie tzytzków XD

Gość gość
A ile bierzesz u nas za numerek ? I czy masz na sobie strój śnieżki ? :classic_cool:

Gość gość
Śnieżka nazwałaś się tak bo lubisz lody :D

Gość gość
3+3 = sex wiem o co ci chodzi lubisz prowokować mała śnieżynko trzeba cię rozpalić trochę a teraz Stefek czy jak ci tam wal po browara :classic_cool:

Gość gość
Uważajcie na niego! Bo gośc śnieżka33 to facet i ma na różnych forach konta