Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadziaaa

Poduszki dekoracyjne do salonu ?

Polecane posty

Gość judyta292

Ja kupiłam bardzo fajne poduszki na scandicsofa.pl jak kupowaliśmy sofę i fotele. Pani z obsługi podpowiedziała mi, że maja spory wybór i faktycznie udało mi sie świetnie dopasować nie tylko do salonu ale również do sypialni. Troche żałuję, że nie wzięłam za jednym zamachem córce do pokoju ale nic przeciez straconego. Niedługo będziemy wymieniać jej meble i wtedy zamówię jej odpowiednie już.

Gość Olkaaaa

Dla mnie najlepsze są poszewki z room99. Są świetnej jakosci i wyglądają bardzo stylowo .

Gość gość

widziałam u nich teraz takie ze zlotym zdobienie, no cudenko, wlasnie jako ozdobna poduszeczka

Gość Annkanna

Teraz pojawiły się super nowości w Room99 - nowa linia jest mega nowoczesna, do loftowych, nowoczesnych  wnętrz super.

Gość gość

mi się spodobaly te okrągle ze zlotymi zdobieniami, czekam na zamowienie:-)

Gość karola95

A ja dopasowałam sobie idealnie poduszki do sofy w scandicsofa.pl. Nawet nie spodziewałam się, że będą tak świetne i to pod każdym względem. Muszę przyznać, że jakość materiałów i uszycie no widać, że dbają o jakość. Każdy, nawet najmniejszy detal jest perfekcyjnie dopracowany i do tego ta niska cena. Warto było do nich zajrzeć.

Gość Goska

Ja ostanio zamówiłam z room99 bo maja nowe wzory i czekam na zamówienie .

Gość malina111

Moda na kolorowe poduszki i w ogole dużą ilość poduch baaardzo przypadła mi do gustu. Co jakiś czas zamawiam nowe poszewki z allmeblo i od razu cały salon wydaje się odświeżony;) 

Gość Gaja

Fajne poduszki możesz znaleźć na fejsie pracownia sznurka. Sama ostatnio stamtąd zamawiałam i jestem zadowolona. Są dobrze wykonane i miłe w dotyku. Kolor taki sam jak na zdjęciu

Gość Annkanan

Z Romm99 polecam zakupy, świetna jakośc, dobre ceny i zawsze szybka przesyłka. Nie zawiodłam się jeszcze nigdy

Gość Ewwka
11 godzin temu, Gość Annkanan napisał:

Z Romm99 polecam zakupy, świetna jakośc, dobre ceny i zawsze szybka przesyłka. Nie zawiodłam się jeszcze nigdy

Tez tam kupuję, dobra jakość ale i fajne podejście do klienta i zawsze mega szybka wysyłka! To się ceni.

Gość Karolina

Ale z room99 nie tylko maja dobrej jakosci poszewki ale tez narzuty i posciel :)

Gość gość

to prawda, aczkolwiek teraz widziałam, że maja duzo więcej poduszek ozdobnych i jest z czego wybierać 🙂

Gość ala k

Można jeszcze zerknąć na scandicsofa.pl, gdzie również jest całkiem pory wybór i dobre ceny nawet maja. Niedawno zamawiałam kolejne, tym razem właśnie do salonu i pani na dziale obsługi bardzo mi pomogła z doborem zarówno materiału jak i koloru, aby pasowały mi do narożnika.

Gość gość

jak po praniu te poszewki wyglądają? pytam o obie firmy? mam male dziecko w domu lat 3, więc wiadomo jak to bywa. Chce kupić ozdobne poduszki, żeby ożywić naroznik, aczkolwiek wolałabym dobrej jakości, żeby po praniu dobrze wyglądały

Gość oliwia

Dla fanów stylu skandynawskiego mam dobry sklep z poszewkami na poduszki www.littledreams.pl Mają tam fajny wybór, poduszki w różne wzory pasujące do wnętrz w stylu scandi. Są motywy gwiazdek, geometryczne, botaniczne a także modne teraz poszewki aksamitne. Ceny są świetne, jak na rękodzieło bardzo korzystne.

Gość Ewa

Świetne poszewki na poduszki można zamówić na allmeblopl ;) Bardzo szybko realizują zamówienie a poszewki mają naprawdę bardzo dobrą jakość i co ważne cenę

Gość Ewa

Poduszki niedawno zamówiłam z fanpage pracownia sznurka, są ręcznie robione co bardzo doceniam. Długo takich szukałam i w końcu udało się znaleźć. Są prześliczne no i starannie wykonane :)

Gość Olga

Kupiłam ostanio na room99 i super się prezentują 🙂