Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS ma poparcie 34% ale nikt z moich znajomych ich nie popiera więc skąd oni

Polecane posty

Gość gość

biorą to poparcie ?

Gość gość
Bo są mniejszym złem niż inne partie. Ja PiS -u też nie popieram, ich propaganda dobrobytu, niskiego bezrobocia itd. wkurza mnie totalnie, ale pozostałe partie to na przymusową emigrację, z wyjątkiem KUKIZ 15, którego też nie popieram, ale toleruję.

Gość gość
Ja akurat znam wielu młodych którzy są za PiS.no i sporo starszych ludzi też.

Gość gość
Trzeba być istotą bezmozgim żeby popierać PO. Wierzycie na słowo i pozory -mentalność jak amerykanie, władze mogą planować zagładę a powiedza idiotom ze to dla ich dobra i pojda na rzez kretyni

Gość gość
Piszę z telefonu miało być idiota , nie istotą

Gość gość
Poszukaj na wsiach, wśród bezrobotnych, niewykształconych, moherów. Tam jest elektorat PiS.

Gość gość
Poczytajcie rocznik statystyczny Gus to będziecie wiedzieli jak zarabia 70% polaków, na ilu m2 mieszka, jakim jezdzi autem itd itp. To będziecie wiedzieć że tylko pis ma ofertę dla przeciętnego polaka , może jeszcze kukiz15. Reszta obnosi się ze swoją lepszością i gardzi przeciętnym obywatelem(sowa i przyjaciele). Więc po co przeciętny polak ma głosować na złodziejską PO aby po powrocie bardziej mu przykręciła śrubę i bardziej gnoiła okradając do reszty kraj. Dziś to Po jest partią obciachu zwłaszcza wśród młodych którzy w nosie mają Balcerka, Frasyniuka, "Bolka".A dla tych którzy nie lubią pisu mam dobrą radę jak szukacie alternatywy to szukajcie poza parlamentem tam też są ugrupowania które można poprzeć na złodziejach z PO świat się nie kończy. Oni właśnie tym żyją, wmawiając że są jedyną alternatywą dla pis a to guzik prawda. Każda partia kiedyś zaczynała na marginesie a potem pojawiała się w sejmie dzięki pracy i wysiłkowi. Poza parlamentem tęz jest polityczne życie. PO należy za swe złodziejskie sprawki wyrzucić na śmietnik.

Gość gość
17.15 Podczas ostatnich wyborów najwyzszy procent tych najlepiej wyksztalconych, z dużych miast, głosowało na PIS. Zjednoczoną Prawicę popiera już ponad 41% wyborców. Autorze, masz nieaktualne dane. Tytuł tematu można odwrócić - 15 do 20 % popiera PO, gdzie ci wyborcy są, bo nikt z moich znajomych ich nie popiera. Trudno popierać mafię i złodziejstwo, chyba że samemu się w tym siedzi i czerpie zyski. Mieszkam w Pomorskim, niby bastionie PO.:)

Gość gość
Jedna z pierwszych ustaw przeglosowanych przez nowy rząd było wprowadzenie przy najbliższych wyborach przezroczystych urn, i monitoringu podczas liczenia głosów. Okaże się tak naprawdę, ile jest tych z PO I ZSLu, pardon, PSLu.

Gość gość
To te niedorozwoje z po zakładają te tematy, zaklinają rzeczywistość, nadal żyja w swoim świecie i wierzą że nie wylecą z Sejmu na ryj :-D ...nadal bronią złodziei i sbeków, skorumpowanych sędziów itd. tak trzymać, sami się zaorali, zyeby bez wstydu i sumienia!

Gość gośćwarszawa
wszyscy moi znajomi są za pis ,nie otaczam się debilami i cwaniakami złodziejami itp.

Gość gość
Ciekawe, ilu z tych, co tu podniecaja się pisem, przyzna się do tego jak zrobi się u nas druga Grecja. Bo chyba nie są aż tak naiwni żeby wierzyć, że jesteśmy bogatym krajem który stać na rozdawanie kasy nierobom, obniżanie wieku emerytalnego, obniżanie podatków. I jeszcze pod wpływem propagandy chcieliby wyjść z UE, i nie lubią sedziowskiej kasty :) Niestety, nasz kraj to w większości debile i mentalnosc białoruska.

Gość gość
PiS jest popularny na kafeterii bo pełno tu bezrobotnych matek 500+ i pisowskich trolli którym Szefernaker płaci za robienie propagandy w necie. Oraz kilka osób mocno zaburzonych. Wystarczy poczytać pierwsza stronę Ogólnego i staje się jasne, dlaczego to PiS jest tu ulubiona partią :)

Gość gość
Ja przepraszam bardzo ale przez 25 lat balcerek i jemu podobni doprowadzili do takiego zubożenia społeczeństwa że ludzi nie stać na posiadanie dzieci(katastrofa demograficzna), nie ma zastępowalności pokoleń, ludzi więcej umiera niż się rodzi. To właśnie jest sukces wg"wyborczej i PO". Jedyny rząd który podjął wyzwanie aby odwrócić ten trend to rząd pis.To dlatego powstał program 500 +.Programy takie są normą na zachodzie a przecież na każdym kroku podkreśla się że my to eurpoejczycy. Pomysłem PO na wyludnianie się kraju jest natomiast sciąganie muslimów aby nas ubogacali kulturowo(zwłaszcza kobiety gwałcąc i molestując). Dzięki za takie atrakcje.

Gość gość
11.21 podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Dodam tylko, że już od lat 90tych niejaki Lewandowski "sprywatyzował" ponad 500 firm i zakładów państwowych, często za przysłowiową złotówkę, wyprzedając majątek narodowy swoim kumplom i innym szemranym "biznesmenom". Druga Grecja to była za czasów Tuska, Cup noc obiecywał zieloną Irlandię:) Trzeba naprawdę ciasno myśleć, by sądzić , że jak się będzie dłużej pracować na umowy śmieciowe, i na czarno, to będzie wyższa emerytura:) A przeciez tak bylo za PO. Smieciówki i robita na czarno, po 5zl za godzinę. No tak, Polacy , jako tania sila robocza... SKONCZYŁO SIĘ:)

Gość gość
Trzeba zacząć od tego, że PO jako partia powstała za niemieckie pieniądze, i miała tak "rządzic", by Niemcy, i polskojezyczni uprzywilejowani, mieli z tego korzyść. Caly ogól obywateli mialo wegetowac na poziomie przetrwania, a żeby nie było za spokojnie, to Merkel za ochoczym przyzwoleniem Kopacz chciala nam tu dowalic bombowych islamistów na socjal. Wszystkie decyzje gospodarcze były podejmowane pod kątem interesu Niemiec. Tylko głęboko ograniczony człowiek tego nie chciał dostrzec, i nadal tego nie widzi. Każdy mądry wlasciciel firmy nie wyprzedaje swoich maszyn, urządzeń, ale inwestuje w nowe technologie i kapital ludzki, rozwija swoją firmę. To samo jest z gospodarką polską.

Gość gość
Dlatego prawicowy rząd inwestuje, a nie wyprzedane.

Gość gość
Dlatego rzad prawicowy inwestuje a nie wyprzedaje.

Gość gość
Pitu pitu, albo tu faktycznie same płatne trolle siedzą albo macie niezłe wyprane mózgi tym "dobrobytem" pisowskim. Już niedługo będziemy nie dość że drugą Grecją to jeszcze drugim Majdanem dzięki temu sk****elowi Kaczyńskiemu. Nigdy jeszcze nie było w tym kraju tyle nienawiść, wylewania pomyj i szczucia. Niedługo dojdzie do wojny domowej a stąd już prosta droga do następnych rozbiorów, tym bardziej w gospodarczo zdychajacym państwie. No ale co wy możecie o tym wiedzieć, was interesuje wyłącznie to żeby wam ktoś dał bo sami do niczego nie potraficie dojść

Gość gość
I jeszcze dodam, ze jestem zwykłą kobietą, humanistką, patriotką, a obserwuję sprawy gospodarcze, polityczne w kraju, z doskoku. Popieram prawicowy rząd, bo robi dobrą robotę, chroni polskie interesy. Ja chronię interesy mojej rodziny, a rząd chroni interesy mojego kraju. Gdyby rząd POPSL przez 8 lat dobrze zarządzał krajem, nie przegrałby wyborów . Po 1,5 roku od wyborów jeszcze nie potrafi wyciągnąć wniosków z przegranej? To znaczy, że są jeszcze głupsi, niż myślałam.

Gość gość
Kto szczuje i wylewa te pomyje? Nie głosowałam na Tuska, ale nie nazwałabym go na publicznym forum per "skur/wiel". I tym się różnimy. Poziomem.

Gość gość
Nienawiści? A czy to nie działacz PO odurzony propagandą tvn-u i wyborczej aby nie dokonał zabójstwa pana z pis, a pan policjant kopiący po głowie człowieka tylko za to że niósł flagę Polski. To chyba za Tuska było?

Gość gość
Nazywam rzeczy po imieniu, tyle. Czego mi wyjeżdżasz z Tuskiem? Jak ktoś jest przeciw waszemu guru to znaczy że za Tuskiem? Współczuję Ci takiego ograniczenia ale u wyborców pisu akurat norma. Tak samo ten drugi, takimi przykładami to można odbijać jak podczas partii ping ponga, chodzi o ogólną atmosferę w tym kraju gdzie jest odgórnie przyzwolenie i wręcz przyklaskiwanie faszyzmowi, chuliganstwu. Brzmi znajomo? Czy może wszyscy spaliscie kiedyś na lekcji historii? I nie, nie jestem za tym aby przyjmować uchodźców bo zaraz mi z tym wyjedziecie. Promowanie patologii i nierobstwa, za rządów PiS zaczeto ludzi uczciwe pracujących nazywać frajerami, nigdy wcześniej czegoś takiego nie było. Ale ta wasza sielanka niedługo się skończy, nagły wysyp PiS trolli na wielu portalach o czymś jednak świadczy. Tylko że potem nadejdą ciężkie czasy w których przetrwają tylko ci co zawsze sobie radzili a więc nie wy.

Gość gość
Ciężkie czasy były przez ostatnie 25 lat dla szarego obywatela(złote dla towarzystwa z "wyborczej"). Spokojna twoja głowa przeżyliśmy ruska przetrwaliśmy Tuska. A propo sam zarabiam na siebie niczego od państwa nie biorę to ono skubie mnie na podatki nie dając prawie nic w zamian.

Gość gość
Dwie rzeczy są nieuchronne- śmierć i podatki:) Ja też je płacę, uczciwie, a od państwa nic nie chcę. Tusk się sprzedał Merkel już dawno. "Polskość to obciach"- to jego słowa. Dla mnie mogą rządzić kosmici, byleby dobrze gospodarowali, i kochali Polskę. Tylko prawdziwy patriota może dobrze pracować dla kraju. Ponieważ od czasów II wojny św.mamy w Polsce polskojęzycznych ze wschodu, ich dzieci i wnuki, które czerpały do niedawna profity, a teraz są od nich odcięci, dlatego taki jazgot, KODy i inne smrody żydolewactwa. Normalni Polacy spokojnie pracują i zajmują się swoimi sprawami. Wybrali rząd, który im odpowiada. Mniejszość powinna to zaakceptować i wziąć się do uczciwej roboty. Pensja minimalna została podwyższona, jak i stawka za godzinę, gospodarka się rozwija, pracy nie brakuje. Zamiast się szwendac po szemranych demonstracjach, lepiej popracować, dla siebie i kraju.

Gość gość
12.49 coś pomyliłeś, bo właśnie za panowania PO, frajer to był ten, co pracował uczciwie . Ileż prywatnych firm dotknęło tzw. "wrogie przejecie", ileż dzieci odebrano biednym rodzicom. ..Jak można było tak upodlic Polaków? Ilu młodych ludzi wyjechało za chlebem, bo nie było dla nich miejsca w ojczyźnie, nie mogli zakładać rodzin, mieć dzieci? To była CELOWA strategia poprzedniej ekipy. I mylisz się, że ktoś tu jest trollem. Ja nawet nie wiem, jak to się zalatwia. Klikam w tablet, bo pragnę, by dobrze żyło się w Polsce. Masz zarzuty do prawicowego rządu? Po czynach ich poznacie. Gawędziarze już byli, wyprzedawali, co się da, "a po nas to nawet potop"...

Gość gość
u mnie też niby nie popierają, ale ciekawe bo jedna sąsiadka 4 dzieci, sąsiad tak samo i nie uwierzę że nie głosowali żeby dostać 500 plus, jak sąsiadka nie pracuje, drugi sąsiad ma rentę inwalidzką, żona tez nie pracuje, więc dostać sobie 2 tysiaki za to tylko, że ma się dzieci. ciekawe co zrobią jak im zabiorą, chociaż pewnie nie zabiorą bo byłby bunt w Polsce.

Gość gość
Jestem w sieci Play. Co jakis czas z portalu DigitalAlea przychodzą mi na telefon propozycje pobrania jakiejś tapety, dzwonka, itp. Ale zdarzają się i ankiety, w dwóch wzięlam udzial. Pierwsza dotyczyla reformy wymiaru sprawiedliwosci. ZA reformą było 78,9% glosujących. Druga dotyczyła przyjmowania imigrantów islamskich do Polski. PRZECIW przyjmowaniu było 84,6% glosujących.

Gość gość
14.58 tez miej dzieci, to dostaniesz:) PO juz zapowiedziała, ze jak przejmie wladzę, to zlikwiduje 500+. Tak po "europejsku i nowoczesnie". Ale gula na pomoc rodzinom...:) W wielu krajach taka pomoc jest od dawna, i nie ma halo. Jakby ci z PO byli mądrzejsi, to by dawno wprowadzili, zamiast ciemięzyc Polaków przez 8 lat. Ale przeciez o to chodzilo, by Polakom bylo jak najgorzej.

Gość gość
Prymitywy dały się przekupić za 500 zł, a niszczenie demokracji, wolności zgromadzeń i sądownictwa im powiewa, byle się kasa zgadzała. Prymitywy: tylko żreć, napić się i gapić w telewizor, wartości takie jak wolność, demokracja, trójpodział władzy, środowisko, nic ich nie interesuje. Zresztą są za tępi.