Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS ma poparcie 34% ale nikt z moich znajomych ich nie popiera więc skąd oni

Polecane posty

Gość gość
A ten znowu o SKOKu. Taaa, oddział SKOKu w Wołominie opanowały dawne WSI, i wyczyscily kasę co do grosza. Zapytaj swojego guru Komorowskiego. Byłby tak chętny zeznawać przed komisją śledczą, jak Hanna Gronkiewicz-Waltz:):) A skoro była taka "afera", za rządów PO, to dlaczego nie powołano wtedy komisji śledczej? Przecież PO miała władzę absolutną . 2017.07.08. (02.49) popieram .

Gość gość
Tylko PiS słucha nas Polaków. Gdy naród mówi jasno, że nie chce islamistów w Polsce to PO zgadza się przyjmować. To jawna obraza dla demokracji! Bezpieczeństwo narodowe najważniejsze!

Gość gość
PiS to słucha ciemniaków.

Gość gość
PO słucha oświeconej komunistki z NRD i jej towarzyszy, faktycznie mamy wam czego zazdrościć, godne naśladowania :-D ...szwaby boją się wyjść na ulicę i nas chcą uszczęśliwić tym samym

Gość gość
Lub oswieconego, wiecznie pijanego komunisty z Brukseli. Też mi "autorytet". A jak "demokratycznie "wybrany:):)

Gość gość
Autorko twoi znajomi udają tylko że są za PO, a tak naprawdę będą głosować na PIS.

Gość gość
Nikt normalny nie zagłosuje na PiS. Na nich głosuje tylko ciemna niedouczona masa.

Gość gość
ja jestem prawie oświeconą buddystką i jestem za pis

Gość gość
zwolennikom PO pozostało tylko fałszywe poczucie wyższości i przekonanie, że na PiS zagłosował, jak to im wmówiły najwyższe peowskie autorytety z profesorskimi tytułami, plebs, motłoch i ludzie niewykształceni. Pocieszajcie się dalej tymi złudzeniami, bo PO już nigdy do władzy nie wróci.