Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może zgwałcic faceta?

Polecane posty

Gość gość

Załóżmy facet nie ma ochoty na seks a jego kobieta tak czy siak robi mu loda on nie chce jej oddychać czy coś w tym stylu albo mówi że nie chce seksu danego dnia ale ma erekcja a ona i tak na niego usiądzie. Co o tym sądzicie?

Gość prawi 114
i po co zadajesz to pytanie ? To ze kobieta moze zgwałcić faceta jest oczywiste , chodzi o to ze kobiety nie gwałcą, nie o to czy mogą gwąłt podobnie jak pobicie jest zwiażany z przemocą rownie dobrze mozesz zadac pytanie czy kobieta moze pobić faceta może , ale w praktyce mało kobiet stosuje przemoc

Gość prawi 114
Jedyna sytuacja w które rzeczywiscie gwałt na męzczyznie moze mieć miejsce i pewnie nierzadko sie to zdarza to impreza alkoholowa tzn on jest mocno pijany ( powiedzmy wypił 300 ml wódki ) , ona troche mniej ( wypiła 100 ml ) i wtedy rozpina mu rozporek , a koleś sie nie broni , bo nie potrafi , nie wie co sie dzieje wokół niego takie gwałty nigdy nie są zgłaszane na imprezach ,dlatego ze pić trzeba umiec i oni są sami / same sobie winni tzn kobieta pi jana dupa sprzedana

Gość gość
nie macie racji. Gwałt to nie wyrażenie zgody na seks. Jeśli facet czy kobieta jasno powie nie a ktoś dalej próbuje coś robić to jest to gwałt!!!!!!!

Gość prawi 114
no bo prawde mówiac jak sa pijani jednakowo , to gwałtu nie ma .. co innego gdy ona wypila tylko jedno piwo ( tylko udaje pijaną i wykorzystuje okazje by zaliczyć kolesia któr y caly czas jej sie po dobał , ale na do niczego nie doszło wiesz kobita po jednym piwie , a facet wypił 200 ml wódki wiadomo ze facet wtedy nie będzie sie raczaj bronił , a potem jak wytrzezwieje moze tego zalować , że został moze nie zgwałcony ,ale jednak ktos robił mu loda , z kim na trzezwo by do łóżka nie poszedł . Wiele kobiet wykazuje gotowosc po jednym piwie , ja mialem taka dziewczyne , która wypila tylko troche i juz wszystkim znajomym proponowała seks jak jedej jej odmowil to poszla do drugiego

Gość gość
A co jeśli facet się nie broni bo się boi że kobieta może mu coś zrobić?

Gość prawi 114
ja sam nie byłbym sie w stanie obronić przed kimś jakbym był pijany , nie byłbym w stanie sobie w tedy nawet rozporka zapiąc ja jestem bezbronny jak duzo wypije i wcale nie musi być to ilosc taka ze zwala z nóg 3 piwa to wlasnie około 200 ml wódki jakbym wypił 200 ml wódy , to nie byłbym w stanie sie obronić przed żadną kobietą JAkby chciała mi rozpiąc rozporek to by to zrobiła ja bym moze próbował ten rozporek zapiąc ale niezgrabnie zajęloby mi to 30 sekund zanim by mi sie udało wiec wygrywa ten kto protrafi szybciej spodnie sciagnąc , a nie ubrać JAk sie panna dobiera to pijanego faceta to on nie ma szans .. Moze tylko coś tam burknąc , typu - nie co ona zrozumie jako tak ..

Gość prawi 114
poza tym po pijaku często sie robi rowniez rzeczy na które ma sie ochotę na trzezwo wiec to nie jest tak ze w kazdym wypadku rozpiecie rozporka to gwałt W wiekszosci przypadków facet tego chce to odosobnione przypadki kiedy na to nie miał ochoty

Gość prawi 114
JA RAZ BYŁEM NA takiej imprezie ze jestem przekonany ze gdyby nie było tam chłopaka jeden panny , to by sie dobrała do mojego rozporka , jak on na chwile odszedł to zachowywała sie moim kierunku jakby miala na coś ochotę. Poza tym nie byłem jeszcze tak pijany by zle ocenic sytuacje fakt ze był tam jej chłopak ja powstrzymał

Gość gość Michał
A czemu nie? A co do seksu, to uważaj, bo jak żle trafisz io będzie to jakiś napalony ogier po IQman, to jeszcze może wyjśc odwrotnie... I co wtedy?

Gość gość
może, był w Polsce przypadek, zę kilka kobiet napadało i gwałciło facetów- ogłuszały ich z zaskoczenia, wiazały a potem w cewke moczową wpychały wkład do długopisu (ten taki cienki) zeby penisa usztywnic

Gość gość
Żałosny ten prawnik... albo upośledzony