Gość Marta N Napisano Lipiec 2, 2017 Hej, Panowie zaglądający na forum. :) Mam do Was... nietypową prośbę, może ktoś zechce ją spełnić. Uwielbiam słuchać, jak facet pojękuje i mówi, gdy ma robionego loda (no kręci mnie tego rodzaju ASMR ;)). W internecie można czasem znaleźć takie pliki dźwiękowe, ale na ogół anglojęzyczne i mało z nich się do czegoś nadaje (o polskich już nie wspominając; ile ja się naszukałam...). A ja potrzebuję słyszeć "swoich". :) Po polsku. Tak więc gdyby ktoś z Panów miał ochotę i mógł nagrać... Tylko do prywatnego użytku. Co Wam szkodzi, a frajdę sprawicie kobiecie w potrzebie. ;) I choć grzeszne, to dobry uczynek zaliczony, niech Wam bozia w lodzikach wynagrodzi. ;) Co do szczegółów "technicznych". Potrzebuję, żeby te pliki dźwiękowe miały przynajmniej po 20 minut, były jak najlepszej jakości (jak najmniej szumów, bo to rozprasza ;)) i nie miały innych dźwięków w tle (typu muzyka itp.). I to nie może być "opowiadanie" w stylu: "wszedłem do pokoju, podszedłem do ciebie". Chodzi o to, by to było jak w interakcji (np. "uwielbiam, jak mi obciągasz" albo "ssij, suko" itp., co Wam do głowy przyjdzie w trakcie). A reszta, to już Wasza inwencja -mogę być Twoją żoną, dziewczyną, suką, uczennicą, sekretarką... ;) Jeśli ktoś zechce spełnić prośbę, to pliki można przesłać na mail: marta691 (małpa) interia.pl Pozdrawiam i z góry dzięki. :) Marta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach