Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myślicie dać mu szansę?

Polecane posty

Gość gość

to wartościowy chłopak, nie sortuje ludzi na lepszych i gorszych, do każdego ma szacunek, pomaga ludziom, uczciwie pracuje, jak był mlodszy zbierał puszki i na sankach wiozl kilka km:( ma duze poczucie humoru i dystans do swiata ale denerwuja mnie jego wady : rozwiązłość,takie wysmiewanie innych, nie ma zlych intencji no ale wiecie, gadulstwo (plotkarstwo),slomiany zapal, niestale uczucia

Gość gość
szkoda na niego czasu, odpuść sobie tego faceta

Gość gość
Sama o tym zdecyduj, Twoje życie ale uważaj żebyś nie zalowala jeśli nie dasz mu szansy a jest wartościowy

Gość gość szaaarriikkk
Daj mi szanse bo ja staly w uczuciach jestem...idiotko...

Gość gość
mysle zeby dac mu szanse, moglabym byc z nim szczesliwa z drugiej strony od poczatku zdawac sobie sprawe ze jest wielkie prawdopodobienstwo zdrad, kiepsko:( nie ludze sie ze bedzie wierny to nie ten typ czlowieka

Gość gość
Ho ho, łaskawa pani daje chłopakowi szansę, no zbytek łaski naprawdę.

Gość gość
Jak mówisz że mogłabyś być z nim szczęśliwa to pewnie że daj mu szansę...

Gość gość
Na twoim miejscu dałabym mu szansę

Gość gość
Każdemu pomaga i sam doświadczył takiej biedy, ze wiózł puszki kilka km na sankach, ale wyśmiewa sie w ludzi? To gdzie ten szacunek? Słomiany zapał to jedna z poważniejszych wad, a o niestałości w uczuciach nie wspomnę nawet.

Gość gość
Co rozumiesz poprzez rozwiązłość?

Gość gość
01.55 no to chyba Nie jest taki wartościowy skoro rozwiazly i niestaly w uczuciach... Moze ta dobroc, pracowistosc itp. To maska. Ja bym takiego nie chciala

Gość gość
jego cechy pozytywne stoją w sprzeczności z negatywnymi. x to wartościowy chłopak, nie sortuje ludzi na lepszych i gorszych, o każdego ma szacunek= wysmiewanie innych, plotkarstwo- sprzeczność. x uczciwie pracuje, jak był mlodszy zbierał puszki i na sankach wiozl kilka km = ,slomiany zapal - sprzeczność, wożenie puszek tyle km nie łączy się ze słomianym zapałem. x rozwiązłość i niestałość w uczuciach- skreślić takiego. Bo albo masz złe wyobrażenie o nim (dopowiadasz wady lub zalety sama), lub on pomaga Ci wyrobić sobie o nim wyobrażenie (np.pozytywy). śmierdzi tu manipulacją, która łączyłaby się z rozwiązłością i niestałością w uczuciach. Może próbuje Ci grać na emocjach, by wyjść na dobrego i wartośćiowego. Bo nie wątpię, że sam Ci opowiadał o wożeniu puszek, o szacunku do innych i pomaganiu. A czy to na pewno prawda- nie wiadomo

Gość gość
Rozwiązlosc i wyśmiewanie się z innych, pierwsza swiadczy o instrumentalnym traktowaniu kobiet, druga, o ukrytej pogardzie do innych ludzi, o braku szacunku.