Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy seks z nowym facetem

Polecane posty

Gość gość

Ten moment zbliża się wielkimi krokami. Pierwszy raz po rocznej przerwie i to z nowym facetem 8 lat starszym od siebie. Boje się.

Gość gość
a to ile masz lat?

Gość gość
Nie powinnaś się obawiać takich rzeczy raczej się nie zapomina,czasem tak długie przerwy działają na korzyść a tak w ogóle to zawsze możesz się zdać na inicjatywę faceta Więc nie przejmuj się,ja po rozwodzie miałam przerwę 3-lata,zero seksu, czasem jednak poddawałam się masturbacji i właśnie z tego powodu się obawiałam.

Gość gość
Mam 30 lat i boję gorzej niż pierwszego razu. Jedziemy razem na wakacje więc to się rozumie samo przez siebie.

Gość gość
ale czego ty sie boisz?

Gość gość
Tak jak pisałam wcześniej,zdaj się całkowicie na jego intuicję i fantazję,jeśli będziesz się stresować to rzeczywiście może się coś przytrafić. Ze swojej strony zadbaj o nastrój,seksowna bielizna,romantyczna kolacja,wino, udawaj lekko zawstydzoną i niełatwą,ale nie do przesady.

Gość gość
dokladnie tak jak komentarz wczesniej załóz mini szpilki ponczochy i pieprz sie z nim cała noc i sie nie zastanawiaj

Gość gość
Daj spokoj, ty masz te przewage, ze juz to robilas - bedzie dobrze, nie martw sie :) Ja z kolei jestem jeszcze dziewica, juz bym chciala... a moj facet niekoniecznie. Tzn. jego slowa i gesty mowia co innego (widze, ze sie podnieca, nie moze opanowac rak, itd), ale mam wrazenie, ze cos go blokuje :P