Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewspółczesne poglądy we współczesnym świecie...

Polecane posty

Gość gość

Cóż jestem tak wycohwany, żę chce czekać z seksem na tą jedyną. Najlepiej do ślubu. Dotychczas miałem kilkanaście randek. Kobiety które spotykałem najczęściej już kogoś miały lub miały inne poglądy. Te które nie miały nie były w moim typie albo miały ogólnie inny światopogląd. Czy warto jest czekać z seksem? Czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że spotkam kogoś kto myśli jak ja i mi się spodoba. Moje doświadczenia mówią, że to niełatwe. Tylko czy jest sens bo czas ucieka. Czy po prostu lepiej dla psychiki zmienić poglądy i korzystać z życia?

Gość gość
zmienic

Gość gość
Pewnie. 90% kobiet ma seks na 1 do 10 randki. To że trafisz na taką co będzie "czysta" to 10 razy trudniejsze niż wygrana głównej na loterii. Zluzuj... konserwatywny katolik?

Gość gość
A może Ty szukasz sprzeczności? Mówisz że te co Ci się podobały myślały inaczej od Ciebie. Może wybierasz takie osoby (taki typ) które z góry skazują Cię na porażkę. Z doświadczenia wiem że najczęściej osoby czekające z seksem do ślubu także z zewnątrz są dość skromne i mają wspólne cechy charakterystyczne. Z tym 90% to bujda, choćby 50% moich znajomych ze studiów to dziewice które czekają na jedynego (nie liczę tych które już są po ślubie). Swoją drogą myślisz że wychowanie i jego konsekwencje zmienisz w 10 min ? :)

Gość gość
Nie jestes odosobniony w pogladach i nie jestes takim "wyjatkiem" jak Ci sie wydaje. Znajdz chlopie zgromadzenia duszpasterskie to takich kobiet jest tam na peczki, sama znam z kilkadziesiat.

czekać z seksem XD a jest na co czekać?:-p daj fotę a tak na poważnie to znajdź sobie jakąś grzeczną, uległą,niefeministkę (gwarancja niepuszczalstwa) i sobie razem będziecie czekać w nieskończoność:-p

Gość gość
:D zmieniaj poglądy :D

Gość gość
Ciężko o dziewice. A jak będziesz miał doświadczoną możesz jej nie dogodzić bo poprostu nie będziesz umiał, nie rodzisz się dobrym kochankiem tylko zdobywasz umiejętności przez całe życie.

Gość gość
:P

Gość gość
tak, okolo 50% kobiet ktore spotkalem uprawialo seks na 1, 30% na 2, 10 % na 3 a pozostale 10% to roznie. Niektore byly klodami czekajacymi do slubu inne sie baly inne chcialy czekac na pol roku ale mowie to tylko 10 % 90% kobiet popuszcza szpary na 1 max 4 randce. Korzystaj z tego Ja np nie umawiam sie z kobieta ktora czeka z seksem jakos dlugo jak na 1-2 randce nie ma macanek calowania to nalezy sie wycofac. Nie trac czasu i szkukaj takcih co daja jak najszybciej

Gość gość
Jak masz takie poglady, to szukaj kobiety w towarzystwie ktore ma takie same zdanie na ten temat, czyli we wspolnotach katolickich chociazby. Ale Ty pewnie chcialbys wyrwac najbardziej atrakcyjna lale z dyskoteki, zeby byla do tego dziewica i chciala tylko Ciebie. No koles, albo jedno albo drugie.

Gość gość
dobra... ale jak ktos ma takie poglady i jest np niereligijny wogole?

Gość gość
no poglady ze sredniowiecza

Gość gość
up