Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży? Preejakulat na palcu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałam zapytać o to czy Preejakulat przeniesiony na palcu może spowodować ciąże. Uprawiałam peeting z chłopakiem 25.05,na jego członku został wydzielony Preejakulat,ale zapewnia on ze nie wprowadził mi go do pochwy,lecz ja nie mam pewności. 1 czerwca,czyli 7 dni później dostałam okres,który powinien przyjść 6 dnj później. Były skrzepy,trwał 7 dni. Wspomnę ze po 25 zachorowałam na anginę i brałam antybiotyk. Dzisiaj 03.07 spóźnia mi się okres już 4 dni. Zauważyłam zmiany na piersiach,bardziej widoczne żyłki,innych objawów nie było. Czy jest możliwość ze zaszłam w ciąże? Proszę o szybka odpowiedz.

Gość gość
Wspomnę jeszcze ze prawdopodobnie było to dwa dni od dnia owulacji

Gość Cleo1976
Zdarzają się przypadki, iż kobieta zachodzi w ciążę w ten sposób.Jakikolwiek kontakt męskiej spermy z żeńskimi narządami płciowymi może, choć nie musi, skończyć się zapłodnieniem.Zwłaszcza, jeśli było to w okolicach owulacji (3 dni przed -3 dni po).Ciekawi mnie jednak, skąd wiesz, że tak było? Obserwujesz się? Jeśli nie, to ta wiedza nie jest pewna.W każdym razie, 14 dni po kontakcie seksualnym możesz wykonać test ciążowy.21 dni po będzie już wiarygodny prawie w 100%.

Gość gość
Piz.ę trzeba trzymać w opakowaniu jak nie chce sie ciąży.

kochana, ale wydaje mi sie ze nie jesteś. Z moim chłopakiem kochamy się bez zapiezbieczenia, stosunkiem przerywanym. Prawie rok i byc moze nie ma w preejakulacie zdolnych do zapłodnienia plemników bądź tez z innej przyczyny.. bo wiekszosc osoób w taki sposób wpadła, powiem Ci ze ostatnio myslałam że jestem w ciąży. Miałam wszystkie jej objawy, wmówiłam sobie nawet ze jak dostane okres to może byc to ciąża bo podobno takie przypadki istnieją.. Kupiłam test i jak stałam w aptece dostaałam @ :) Troche sie ucieszyłam a troche zawiodłam. Kochamy sie w dni plodne wiec jesli w preejakulacie faktycznie jest tyle plemników- to już dawno zaszłabym w ciąże. W tym miesiącu tez myślalam ze jestem.. Bol głowy, nudności, osłabienie.. Ale znów przyszła @.

Gość gość
3 lata bez zabezpieczenia tylko stosunek przerywany i nie zaszlam w ciążę :)

Gość Cleo1976
Stosunek przerwany to zawsze loteria.Jednej się udaje przez lata, innej wystarczy jeden błąd.Ostatnio mieliśmy awarię prezerwatywy jeden dzień po owulacji, więc na wszelki wypadek od razu zażyłam pigułkę po, a i tak schizuję, że nie zadziałała.Nie róbcie sobie tego.