Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co faceci wiaza sie z nadetymi babami?

Polecane posty

Gość gość

Malo to fajnych dziewczyn? A moze tylko na takie je stac? Tak mi kolega powiedział, ze najlatwiej zdobyc te nadete, bo sa zakompleksione i tyle. Te z klasa znacznie ciezej zdobyc tak jak i te wesołe, rozrywkowe, to wyższa szkoła jazdy. Zimne suki wiadomo tylko do seksu. A nadeta mozna manipulowac. Tylko za jaka cene. W zyciu nie wzięłabym ciepłej kluchy, zeby sie z nia meczyc, z jej fochami, obraza o byle goowno, dwulicowoscia i nudnoscia. O fee.

Gość gość
Z nadętymi to się wiążą desperaci.

Gość gość
Ja nie jestem nadęta.Walę inne baby po mordzie jak się do mojego zbliżają

Gość gość
Ile masz lat młoda? Jak dorośniesz to zrozumiesz ;)

Gość gość
Czyli jesteś tzw zimną suką. Pewnie twardą reka rzadzisz w domu

Gość gość
17:57 18 W tym roku ;) Wytlumacz mi. Jestem taka, że lubię wszystko mieć na już. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to gotowość do poświęceń, spełnianie sie w roli zony i matki i uzupełnianie się? Ja bym zgorzkniała przy melancholiku, jak spędzam z nimi wiele czasu to nie mam chęci do życia, czuje sie wyssana z energii...a co dopiero całe zycie.

Gość gość
bo sa dobre w lozku

Gość gość
Nadęte są dobre w łużku? Jaja sobie robisz, to jak walić lodówkę, wcale nie są fajne, tylko im się tak wydaje :-P Jak wyżej jacyś ułomni desperaci wiążą się z kimś takim, zamiast uciekać po razie :-D

Gość gość
hahahaha dobry żart :P to największe klody ze wszystkich + fochy i wydzielanie seksu dlatego faceci maja kochanki

Gość gość
Z nadetymi faceci chodzą do zapuszczonych,najtańszych knajp, wmawiajac im ze maja romantyczny klimat :D zegnajac sie rozgladaja sie wszedzie ze ktos ich zobaczy razem. Takie babki nie sa wymagajace bo i wiele soba nie prezentuja. Takimi faceci sie bawia, sa plastrem na rany a jak zostana zonami to nie sa szanowane. Wyjatek jesli znajda naprawde fajnego faceta ktory szanuje wszystkich ludzi,moze wytrzyma z taka baba kilka lat bez wiekszych awantur itp.

Gość gość
CZY * a nie : ZE zobaczy ich razem

Gość gość
Wciąż nie rozumiem co znaczy wg autora "nadęta".

Gość gość
Paniusia co wyżej sra niż dopę ma :-D

Gość gość
Oj byłem z taką, obsrala cały Moj swiat i do dzisiaj smród się ciągnie, ale mam już inną wspaniałą co go przytłacza

Gość gość
Nadete to takie typowe baby. Fochy,manipulacje, szantaze. Można je latwo poznać, zwykłe są określane jako zdystansowane czy chłodne. Publicznie nie pokazują emocji. Oprócz wyrazu zniesmaczenia/pogardy.

Gość gość
Skoro są typowe to znaczy że większość kobiet posiada wspomniane cechy. Przecież zimna suka również nie pokazuje emocji, potraf manipulować, osoby wesołe równie dobrze mogą skrywać wiele innych cech pod uśmiechem, dla jednych mogą być otwarte zaś dla innych całkowicie zdystansowane. Kobieta z klasa może być chłodna, może też nie mówić o emocjach, to wcale się nie wyklucza. Wzięliście pulę wielu cech i zrobiliście sobie własną bardzo subiektywną segregację a prawda jest taka że kobieta to mieszanka tych cech, może z różnym natężeniem ale jednak mieszanka ich wszystkich. Czasem się uśmiecham do obcych a czasem jestem zamknięta, czasem bardzo towarzyska a czasem wcale, o emocjach mówię dużo ale tylko osobom którym ufam. Jedni są przekonani że jestem bardzo ciepłą osobą inni że dumną i arogancką. Różne osoby mogą mnie przypisać do różnych kategorii co już podważa ich sens :) Rozumiem że ktoś tu chce zlinczować jakiś konkretny przypadek/osobę ale takie generalizacje to duże nadużycie.

Gość gość
Mylisz pojęcia, nadęta nie nie okazuje uczuć, bo owszem okazuje pogardę i przekonanie o swojej wyższości :-D ...takie zimne paniusie nabzdyczone co kochają tylko siebie, własne młode by zeżarły

Gość gość
21:08 Ktos tu pisal ze nadeta latwo manipulowac wiec nie pasuje to do Twego opisu. Jedna rzecz - zeby wystawiac oceny trzeba najpierw kogos naprawde znac a nie bazowac na wrazeniu jakie sprawia :P To ze ktos dla kogos byl niemily nie oznacza ze ta osoba jest taka ogolnie. Czesto rozne kafeteryjne teorie biora sie z przekonan a nie z wiedzy. Niestety.

Gość gość
Dziś szczególnie w Polsce brak miłych, ciepłych fajnych kobiet. Mamy tendencje do powstawania społeczeństwa bogatych, pięknych kobiet sukcesu, którym mało kto pasuje więc takie biedne, zakompleksione i nadęte będą miały przez kolejne dekady największe powodzenie. Takie idą zmiany wywołane zmianami społecznymi.

Gość gość
To ze jesteś wesoła i się nie obrazasz całe nie znaczy ze jesteś dobra , skoro jesteś taka wyluzowana i energiczna to też łatwo Ci może przychodzić zdradzanie i manipulacje , niesmiali ludzie sa wartosciowi najczęściej choć też nie zawsze , to że jesteś wesoła nie ma wcale tak wielu zalet zawsze możesz być pozerka która wykorzystuje to żeby się wywyzszac

Gość gość
Powiem Ci na moim przykładzie ze szkoły jak chodziłam kiedyś do technikum , te "zabawne 'i "mile "były najgorszymi fladrami , udawaly milutkie w dobrym towarzystwie a resztę gnoily , wlasnie te "nadete" najczęściej pomagały innym z naukom albo w kryzysowych sytuacjach , to ze szczerzysz zeby nie robi z Ciebie dobrego człowieka , ex mojego chłopaka , była wlasnie taka "milusinska " i sie o nic nie obrazala , nie robiła o nic problemu i wyszło na koniec ze zdradziła go 3 razy , to ze pozujesz na milutka luzaczke nie zmienia twojej natury , lepsza jest dziewczyna zimna która trzeba rozgrysc niż taka wyszczerzona która się podaje na tacy

Gość gość
gość dziś Ty masz zmienną osobowość, o ile opisałaś siebie. Czyli podejrzewam kobieta ogień. Więc na pewno nie nadęta. Nadęte to takie trochę sieroty, zarozumialstwo = kompleksy a nie jak myśli większosć wysokie poczucie własnej wartosci. I tak, sporo jest takich kobiet ale mysle ze typy osobowosci, temperamenty rozkladaja sie po rowno [mniej wiecej]

Gość gość
Nie róbcie licytacji kto lepszy kto gorszy żeby siebie dowartościować. to żałosne. Pamiętajcie że wyluzowanym i uśmiechniętym chce byc każdy, jedni udają i wychodzi im całkiem dobrze a potem wychodzi szydło z worka.Inni nie sa dobrymi aktorami :) ale ludzie chyba nie zgłębiają. Liczy sie z jakim temperamentem sie czlowiek urodzil,a nie jakie cechy "nabyl" w okresie dorastania. Mozna chwilowo stlumic, udawac ale i tak prawdziwa natura zawsze wyjdzie. A ja, jako uśmiechnięta i pozytywna osoba, lubiana nie mam tak wielu wad. Jestem cnotliwa, wierna czy to facetowi czy przyjaciolom, szanuje każdego człowieka, jestem szlachetna i nic nie robię na pokaz. Anonimowo pomoglam nie raz. Przy tym jestem dosc skromna ,nie ubieram sie markowo, nie chodze do najlepszych fryzjerow i kosmetyczek itp.

Gość gość
gość dziś smieszne ;p

Gość gość
Śmieszne to są te pseudo mile , które sa mile wybiórczo , czyli kwila jak głupie osobom z których coś mogą mieć , a na bezużyteczne patrzą z pogardą ... miałam takie w szkole , do nauczycielek się mizdrzyly ojojoj jakie fajne dziewczynki jakie pomocne o Jezus , a wysmiewaly się później z chłopaka z naszej w klasie który nie był zbyt ładny , lepiej być wredna dla wszystkich po równo niż być falszywcem z uśmiechem przyklejonym do japy ;)

Gość gość
chyba urazilam pania nadeta;) to chyba mowie, ze sa rozne temperamenty i duzo osob udaje, najczesciej wlasnie te nadete ktore marza o tym zeby byc takie cool rozchwytywane ,to te sa falszywe. pomagaja bo sie dowartosciowuja-i tak maja niska samoocene. te wesole robia to uczciwie i z zyczliwosci. ale mowie ZE PRAWDZIWE, a nie pozerki ja od zawsze bylam mila, uczynna i bronilam slabszych, nigdy z nikogo sie nie smialam, nikim nie bawilam, nie wykorzystywalam, nie obgadywalam, ale oczekuje tego w druga strone wiec z nadetymi sie nie trzymam, ani z choleryczkami, lubie tylko ludzi z klasa i podobnych do siebie a szybko wyczuwam jaki kto jest

Gość gość
zobaczcie co znalazłam psychologiczno-tarotowe spojrzenie faceta.... Po wylizaniu ran, z nadszarpniętym portfelem szukamy pocieszenia w ramionach Królowej Pucharów Całkowite przeciwieństwo KB. Małe czarne nie rzucające się w oczy. Często poznaniu towarzyszą plotki i obmowa. Skazani jesteśmy na szukanie miejsc odludnych, mało uczęszczanych, jeśli w pobliżu domu to tzw "kanałami" (dla osób b wrażliwych- miejsc romantycznych) Tanie, zapadłe, nie na widoku knajpki. Często się rozglądamy, spięci, pożegnania przed przystankiem (lub za) Często są to Panie już zajęte, o wątpliwej reputacji, niepełnoletnie, mniejszość narodowa, braki w wyglądzie lub wychowaniu. Dlaczego więc? No bo nas kochają, spełniają nasze zachcianki, są dyspozycyjne, nie stawiają warunków, szybko się podporządkowują, dają się nam manipulować, na takie nas stać. Zamiast planów są obietnice (bez pokrycia) Seks wyuzdany. Rozstanie z Królową Pucharów. Nie dzwonimy, unikamy, pokazujemy się z inną, zostawiamy je po prostu w spokoju. Zaczyna nam przeszkadzać w nich wszystko to co nie dawno pociągało. Najgorszy z typow.

Gość gość
To własnie moj kolega mowil to samo. Ze na takie je stac, ze na takie nie trzeba wydawac kasy itp... widac cos w tym ejst

Gość gość
23:39 ale to ze mówisz o sobie w tak narcystyczny sposób też świadczy o tym ze jesteś nadeta, robisz jakieś dziwne teorie a później się sama w niej gubisz

Gość gość
Nadęte wzbudzają największy szacunek.