Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fifo99

drukarnia internetowa

Polecane posty

Gość Fifo99

Witajcie! Potrzebuję zamówić kalendarze książkowe , pomyślałam że będzie to bardzo fajny sposób na promowanie mojej firmy. Tylko nie bardzo wiem gdzie je zamówić ? Co mi radzicie ? dużo dobrego czytałem że w tej firmie http://drukarnialegra.pl/oferta/druk-kalendarzy/ robią bardzo solidnie takie rzeczy i w dobrej cenie .Co sądzicie o ich ofercie? Prosiłbym o jakieś porównanie. Pozdrawiam

Gość Agata33345
W zeszłym roku zamawiałam świetne kalendarze na biurko z dużą ilością miejsca na zapiski. Nie jest to co prawda kalendarz książkowy ale nadaje się na prezent, szczególnie dla tych zapracowanych.

Gość Agata33345
Terminarze zamawiałam na www.viperprint.pl

Gość jola233d
Zamów w sklepie stacjonarnym

Gość 2halina2332
Pewnie, w sklepie stacjonarnym najlepiej i można pomacać przed zakupoem ;)

Gość 2halindssda2332
Pewnie, w sklepie stacjonarnym najlepiej.

Gość gość
Fajne kalendarze książkowe można kupić w sklepach stacjonarnych, jednak w drukarniach fajne są opcje tłoczenia na okładce wzorów wg własnego pomysłu. Fajny i tylko Twój osobisty kalendarz.

Gość MalwaOj
Jeżeli potrzebujesz jednej sztuki to wiadomo, ze sklep stacjonarny. Jeżeli jednak prowadzisz firmę i chcesz kupić kalendarze książkowe w prezencie to tylko drukarnie- taniej i większa możliwość wyboru.

Gość gość
A co sądzicie o druku offsetowym ??? ja miałem za zadanie zamówić mapę do pracy i nawet nie wiedziałem jak i gdzie zamówić taką usługę i znalazłem w necie tą drukarnie http://anex.pl/kontakt/ i uratowali mi życie i posadę;)

Gość gość
Bardzo dobrą drukarnią internetową, z usług której korzystam od dawna jest www.lemongrass.com.pl i polecam ich również wam. Drukarnia posiada szeroki zakres usług i dobre ceny.

Gość Nikola

Ostatanio bardzo polubiłam drukarnię a3extra, gdzie drukuję ulotki, banery i ostatnio etykiety na produkty. Bardzo mają fajne ceny, a dodatkowo jako stala klientka mam niezłe rabaty.

Gość baśka

U mnie też sprawdza się a3extra.pl. Mają szeroki zakres usług i drukuję u nich w zasadzie wszystko - tak jest wygodnie i taniej!