Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wróżka w ciąży

Polecane posty

Gość gość

czy w ciaży można chodzić do wrużki, koleżanka mówi, że nie mozna bo dziecko sie zaóroczy

Gość gość
Tak i wyrośnie mu nos pinokia i kacze nóżki :p po co wogole do wróżki chodzić :p

Gość gość
chciałam iść kolezanka była i dowiedziała się sporo ja mam problemy mąz pije alkochol boje się odejść sama mam 1500 zloty pensi u dziedzica ale jestem w ciazy

Gość gość
No ale co ma ci wróżka tu pomóc ? Niech sie mąż zacznie leczyć albo najlepiej da sobie wszywke , albo odejdź , niech ci płaci alimenty i dostaniesz pieniądze z 500 plus, Nie moze ktos z rodziny ci pomoc stanąć na nogi ? Pomoc przy dzieciach ?

Gość gość
Moja matka nie zycje ojciec odszed dawno jak byłam mala, teściowa jest dobra kobieta, ona nam pomaga 500 plus nie dostane bo to pierwsze dziecko, a ja mam pensie bo sprzatam wiele godzin, maz mieszkamy z mezem i tesciowa ja po rodzicach nie mam nic, to znaczy gdzie mieszkac, a zapytac bym chciala czy jest szansa ze jak odejde to sie cos zmieni na lepsze. Maz nie bije mnie ale czasem wykłóca jak to pijany chłop, a ja boje sie ze kiedys sie pogorszy. Kolerzanka mówi, że jak przy mezu mam zamieszkanie to nie dostane socjalnego ani do domu samotnej matki.

Gość gość
Do domu samotnej matki by cie wzięli tylko na pół roku , jedyna opcja zeby mąż zaczął sie leczyć lub faktycznie zaszyl. No wróżka to kiepski pomysł nic ci nie pomoże przecież . A z 500 plus to na pierwsze tez możesz dostać jak nie przekraczasz jakieś tam kwoty na osobę . Moze porozmawiaj z teściowa zeby wpłynęła na męża zeby sie zmienił