Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania151

facet

Polecane posty

Gość ania151

Co byście sobie pomyślały jak byscie zobaczyli faceta na ulicy w skórzanych spodniach

Gość piotr666
wiesz co jesteś żenująca autorko a ja mam teraz pytanie do mężczyzn co byscie sobie pomysleli jak byscie zobaczyli kobietę ubraną w skórzaną spódnice lub spodnie

Gość bartek bartek
powiem tak jestem pewien na 99% że kobieta jak by zobaczyła faceta tak ubranego to by pomyslała ze jest pedałem albo zboczeńcem a ja powiem że gdy bym zobaczył kobiete tak ubraną na ulicy pomyslał bym że jest prostytutką i nie ma znaczenia jaka to jest spódnica czy mini czy do kolan czy do kostek jest skórzana a w takich kieckach stoją często kobiety w lesie zatyrzymujące samochody nawet moja żona tak twierdzi

Gość gość
A ja mam koleżanke która pracuje przy biurku i od czasu do czasu jest ubrana w taka spodnice w pracy

Gość gość
Zaraz pedał a moze przed chwilą z motocykla zsiadł

Gość gość
A czy trzeba być rockmanem albo kowbojem lub motocyklistą żeby chodzić w takich spodniach

Gość gość
Ja często zakładam skórzaną spódice do pracy i nie czuję się w tym żle jeżeli bym zobaczyła faceta ubranego w skórzane spodnie wcale nie myslała bym że to pedał czy zboczeniec dla mmnie to są spodnie jak każde inne

Gość gość
Jestem facetem, mam 33 lata i od 12 lat chodzę w skórzanych spodniach. Bo lubię. Jeśli komuś to nie odpowiada to jego problem.