Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Erotyczna ankieta dla kobiet

Polecane posty

Gość gość

1. Jak masz na imię? 2. Gdzie mieszkasz? 3. Ile masz lat? 4. Ile masz wzrostu? 5. Ile ważysz? 6. Jaki masz biust? 7. Jesteś obecnie w związku? 8. Jaki jest Twój stan cywilny? 9. Masz dzieci? (jeśli tak podaj płeć i wiek) 10. Jaka jest Twoja orientacja seksualna? 11. Golisz miejsca intymne, jeśli tak w jaki sposób? 12. W jakim wieku po raz pierwszy goliłaś miejsca intymne? 13. Jak często golisz miejsca intymne? 14. W jakim wieku po raz pierwszy uprawiałaś seks? 15. W jakim wieku był mężczyzna z którym uprawiałaś seks po raz pierwszy, kim był dla ciebie, jak długo się znaliście? 16. Jak często uprawiasz seks? 17. Co sądzisz o seksie oralnym, uprawiasz? 18. Co sądzisz o seksie analnym, uprawiasz? 19. Najdziwniejsze miejsca w których uprawiałaś seks? 20. Uprawiałaś kiedyś seks grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach? 21. Uprawiałaś seks z młodszym, jeśli tak to ile miał on lat a ile ty? 22. Ile lat miał najstarszy mężczyzna z którym uprawiałaś seks? 23. Ulubiona pozycja seksualna? 24. Jakie masz fantazje erotyczne? 25. Masturbujesz się, jeśli tak to jak często, czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz? 26. Ile miałaś lat gdy masturbowałaś się po raz pierwszy? 27. Kiedy po raz ostatni uprawiałaś seks, kim był dla Ciebie ten mężczyzna? 28. Lubisz używać gadżetów erotycznych podczas seksu, jeśli tak to jakich? 29. Ile cm miał najwięcej penis mężczyzny z którym uprawiałaś seks? 30. Jaki rozmiar penisa Ciebie zaspakaja? 31. Wolisz jak Twój partner goli czy jak ma owłosienie w miejscach intymnych? 32. Lubisz dominować? 33. Czego oczekujesz od swojego partnera? 34. Opisz się. 35. Jaką lubisz nosić bieliznę? 36. Zdarza Ci się wychodzić z domu nie mając na sobie majtek lub stanika, jeśli tak to bez czego? 37. Jak często zdarza ci się wychodzić z domu bez bielizny na sobie, bez czego częściej bez majtek czy stanika? 38. Myślałaś o operacji plastycznej, co byś w sobie zmieniła? 39. Ile trwał Twój najdłuższy stosunek? 40. Ile trwał Twój najkrótszy stosunek? 41. Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? 42. Przyłapałaś kiedyś kogoś na seksie? 43. Przyłapał Ciebie kiedyś podczas seksu? 44. Zdarzyło Ci się uprawiać przygodny seks, jeśli tak to ile razy i z kim? 45. Zostałaś kiedykolwiek zmuszona do seksu? 46. Uległaś kiedyś naciskom partnera i zgodziłaś się na seks mimo że tego tak naprawdę nie chciałaś? 47. Zdradziłaś kiedykolwiek swojego partnera, jeśli tak to ile razy i z kim? 48. Zdarzyło się Tobie uprawiać seks bądź seks oralny z osobą którą widzisz po raz pierwszy na oczy? 49. Wzięłaś kiedykolwiek pieniądze za seks? 50. Robiłaś sobie kiedykolwiek nagie zdjęcia, jeśli tak to czy potem je komuś wysyłałaś bądź publikowałaś w sieci?

Gość gość
1. Jak masz na imię? Natalia 2. Gdzie mieszkasz? Poznań 3. Ile masz lat? 25 4. Ile masz wzrostu? 175 5. Ile ważysz? 52 6. Jaki masz biust? 75C 7. Jesteś obecnie w związku? Tak 8. Jaki jest Twój stan cywilny? Panna 9. Masz dzieci? (jeśli tak podaj płeć i wiek) Nie 10. Jaka jest Twoja orientacja seksualna? Hetero 11. Golisz miejsca intymne, jeśli tak w jaki sposób? Tak na zero 12. W jakim wieku po raz pierwszy goliłaś miejsca intymne? 14lat 13. Jak często golisz miejsca intymne? Co 2-3 dni 14. W jakim wieku po raz pierwszy uprawiałaś seks? 23 15. W jakim wieku był mężczyzna z którym uprawiałaś seks po raz pierwszy, kim był dla ciebie, jak długo się znaliście? 25 mój chłopak, kilka miesięcy 16. Jak często uprawiasz seks? Kilka razy w tygodniu 17. Co sądzisz o seksie oralnym, uprawiasz? Jest ok 18. Co sądzisz o seksie analnym, uprawiasz? Jw 19. Najdziwniejsze miejsca w których uprawiałaś seks? Brak 20. Uprawiałaś kiedyś seks grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach? Nie uprawiałam 21. Uprawiałaś seks z młodszym, jeśli tak to ile miał on lat a ile ty? Nie 22. Ile lat miał najstarszy mężczyzna z którym uprawiałaś seks? Jak traciłam z nim cnote miał 25 teraz ma 27 23. Ulubiona pozycja seksualna? Klasyczna 24. Jakie masz fantazje erotyczne? Nie mam szczególnych 25. Masturbujesz się, jeśli tak to jak często, czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz? Maskara, łóżko 26. Ile miałaś lat gdy masturbowałaś się po raz pierwszy? 14 27. Kiedy po raz ostatni uprawiałaś seks, kim był dla Ciebie ten mężczyzna? W sobotę mój facet 28. Lubisz używać gadżetów erotycznych podczas seksu, jeśli tak to jakich? - 29. Ile cm miał najwięcej penis mężczyzny z którym uprawiałaś seks? 16 30. Jaki rozmiar penisa Ciebie zaspakaja? - 31. Wolisz jak Twój partner goli czy jak ma owłosienie w miejscach intymnych? Goli, bądź ma krótkie 32. Lubisz dominować? Rzadko 33. Czego oczekujesz od swojego partnera? Wierności, czułości 34. Opisz się. A to po ch*j 35. Jaką lubisz nosić bieliznę? Tylko czarną i tylko koronkową 36. Zdarza Ci się wychodzić z domu nie mając na sobie majtek lub stanika, jeśli tak to bez czego? NIe 37. Jak często zdarza ci się wychodzić z domu bez bielizny na sobie, bez czego częściej bez majtek czy stanika? Nie zdarza 38. Myślałaś o operacji plastycznej, co byś w sobie zmieniła? Nos 39. Ile trwał Twój najdłuższy stosunek? Nie miałam stopera 40. Ile trwał Twój najkrótszy stosunek? Jw 41. Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? 1 42. Przyłapałaś kiedyś kogoś na seksie? Słyszałam rodziców ;/ 43. Przyłapał Ciebie kiedyś podczas seksu? Nie 44. Zdarzyło Ci się uprawiać przygodny seks, jeśli tak to ile razy i z kim? Nie 45. Zostałaś kiedykolwiek zmuszona do seksu? Nie 46. Uległaś kiedyś naciskom partnera i zgodziłaś się na seks mimo że tego tak naprawdę nie chciałaś? Nie 47. Zdradziłaś kiedykolwiek swojego partnera, jeśli tak to ile razy i z kim? Nienawidzę zdrady 48. Zdarzyło się Tobie uprawiać seks bądź seks oralny z osobą którą widzisz po raz pierwszy na oczy? Nie 49. Wzięłaś kiedykolwiek pieniądze za seks? Nie 50. Robiłaś sobie kiedykolwiek nagie zdjęcia, jeśli tak to czy potem je komuś wysyłałaś bądź publikowałaś w sieci? Robiłam i zdarzyło mi się wysłać kilku facetom

Gość gość
Natalio możesz rozwinąć o tyvh zdjęciach które wyslalas facetom? :-)

Gość gość
Co tu rozwijać? Nawet się nie przedstawiłeś/aś

Gość gość
Co to kużwa jest? Teleturniej? Kto ma siłę i ochotę odpowiadać na 1000 pytań? Od/pier/dol/ta się!

Gość gość
22.46 no to zwijaj się stąd w podskokach :)

Gość gość
22.46 o ja piertole :D Jak się ma przedstawic glupia pindo? Z imienia i nazwiska? Jak napisze, że jest Marcin Górka lat 40 to jest bardziej wiarygodny niż "gość"? Idz damulko stąd bo się tobie real z internetem piertoli ;(

Gość gość justyna
1 Justyna 2 Łódź 3 25 4 170cm 5 63kg 6 75B 7 nie 8 panna 9 tak synek 2 latka 10 hetero 11 tak, na gładko 12 18 lat 13 co 2 dni 14 17 lat 15 22 kolega poznany na wakacjach, było to w aucie 16 ciężko stwierdzić, teraz nie tak często 17 jest nawet przyjemny, lubię do końca 18 jest przyjemny, uprawiam 19 auto, las, ławka w parku, toaleta w klubie, na basienie 20 tak, 2 facetów i ja 21 nie 22 on 25 ja 19 23 na jeźdźca 24 seks z dziewczyną 25 tak, raz na tydzień, palcami w łóżku jak idę spać 26 20 lat 27 tydzień temu, z kolegą u niego w domu 28 lubię, wibrator 29 największy 17 cm 30 24cm 31 jak goli 32 czasem tak 33 zaufania i szczerości 34 wrażliwa wierna szczera kochająca z poczuciem humoru szczupła blondynka o zielonych oczach 35 koronkową 36 bez stanika 37 raz 2 tygodnie temu do pracy bo stanik mnie obtarł 38nie 39 nie wiem ok 15 min 40 ok 9min 41 4 42 rodziców 43 nie 44 z kolegą 2 razy 45 nie 46 nie 47 nigdy 48 nie 49 nie 50 tylko w bieliźnie, nikomu ich nie pokazywałam

Gość gość
1. Jak masz na imię? MONIKA 2. Gdzie mieszkasz? WARSZAWA 3. Ile masz lat? 36 4. Ile masz wzrostu? 165 5. Ile ważysz? 56 6. Jaki masz biust? C 7. Jesteś obecnie w związku? TAK BEZ ZOBOWIĄZAŃ 8. Jaki jest Twój stan cywilny?PANNA 9. Masz dzieci? (jeśli tak podaj płeć i wiek) NIE MAM 10. Jaka jest Twoja orientacja seksualna? HETERO 11. Golisz miejsca intymne, jeśli tak w jaki sposób? TAK 12. W jakim wieku po raz pierwszy goliłaś miejsca intymne? 14 13. Jak często golisz miejsca intymne? CO 3 DNI 14. W jakim wieku po raz pierwszy uprawiałaś seks? 15. W jakim wieku był mężczyzna z którym uprawiałaś seks po raz pierwszy, kim był dla ciebie, jak długo się znaliście? 19 KOLEGA 2 LATA 16. Jak często uprawiasz seks? 3x W TYGODNIU 17. Co sądzisz o seksie oralnym, uprawiasz? TAK 18. Co sądzisz o seksie analnym, uprawiasz? NIE LUBIĘ NIE UPRAWIAM 19. Najdziwniejsze miejsca w których uprawiałaś seks? AUTO, PRZYMIERZALNIA, POCIĄG TOALETA 20. Uprawiałaś kiedyś seks grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach? TAK 2 FACETÓW I JA 21. Uprawiałaś seks z młodszym, jeśli tak to ile miał on lat a ile ty? JA25 ON 19 22. Ile lat miał najstarszy mężczyzna z którym uprawiałaś seks? 40 JA 23 23. Ulubiona pozycja seksualna? PIESEK 24. Jakie masz fantazje erotyczne? WSZYSTKIE JUŻ SPEŁNIŁAM 25. Masturbujesz się, jeśli tak to jak często, czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz?NIE MUSZĘ 26. Ile miałaś lat gdy masturbowałaś się po raz pierwszy?NIGDY TEGO NIE ROBIŁAM 27. Kiedy po raz ostatni uprawiałaś seks, kim był dla Ciebie ten mężczyzna?WCZORAJ Z PARTNEREM 28. Lubisz używać gadżetów erotycznych podczas seksu, jeśli tak to jakich? TAK, KAJDANKI, OPASKA PEJCZYK 29. Ile cm miał najwięcej penis mężczyzny z którym uprawiałaś seks? WSZYSTKIE OK 15CM 30. Jaki rozmiar penisa Ciebie zaspakaja? 12-15CM 31. Wolisz jak Twój partner goli czy jak ma owłosienie w miejscach intymnych? JAK GOLI 32. Lubisz dominować? TAK, ZAWSZE DOMINUJE 33. Czego oczekujesz od swojego partnera? ŻEBY BYŁ GRZECZNY, MIŁY I BYŁ ULEGŁY 34. Opisz się. MIŁA, CZASEM WREDNA, LUBIĘ DOMINOWAĆ 35. Jaką lubisz nosić bieliznę? KORONKOWA, CZARNA 36. Zdarza Ci się wychodzić z domu nie mając na sobie majtek lub stanika, jeśli tak to bez czego? NIE 37. Jak często zdarza ci się wychodzić z domu bez bielizny na sobie, bez czego częściej bez majtek czy stanika? - 38. Myślałaś o operacji plastycznej, co byś w sobie zmieniła? NIE 39. Ile trwał Twój najdłuższy stosunek? 2H 40. Ile trwał Twój najkrótszy stosunek? 20MIN 41. Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? 30-40 42. Przyłapałaś kiedyś kogoś na seksie? NIE 43. Przyłapał Ciebie kiedyś podczas seksu? NIE 44. Zdarzyło Ci się uprawiać przygodny seks, jeśli tak to ile razy i z kim? NIE 45. Zostałaś kiedykolwiek zmuszona do seksu? NIE 46. Uległaś kiedyś naciskom partnera i zgodziłaś się na seks mimo że tego tak naprawdę nie chciałaś? NIE 47. Zdradziłaś kiedykolwiek swojego partnera, jeśli tak to ile razy i z kim? WIELE RAZY 48. Zdarzyło się Tobie uprawiać seks bądź seks oralny z osobą którą widzisz po raz pierwszy na oczy? 49. Wzięłaś kiedykolwiek pieniądze za seks? NIE 50. Robiłaś sobie kiedykolwiek nagie zdjęcia, jeśli tak to czy potem je komuś wysyłałaś bądź publikowałaś w sieci? TAK ROBIŁAM, NIE PUBLIKOWAŁAM ICH NIGDZIE ANI NIE WYSYŁAŁAM NIKOMU

Gość gość
1. Jak masz na imię? Joanna 2. Gdzie mieszkasz? UK 3. Ile masz lat? 37 4. Ile masz wzrostu? 156 5. Ile ważysz?90 6. Jaki masz biust? 80D 7. Jesteś obecnie w związku? tak od 11 lat 8. Jaki jest Twój stan cywilny?panna 9. Masz dzieci? (jeśli tak podaj płeć i wiek) syn 9 lat 10. Jaka jest Twoja orientacja seksualna?hetero 11. Golisz miejsca intymne, jeśli tak w jaki sposób? tak pasek 12. W jakim wieku po raz pierwszy goliłaś miejsca intymne?9-10 lat 13. Jak często golisz miejsca intymne? raz w tygodniu 14. W jakim wieku po raz pierwszy uprawiałaś seks? 16 lat 15. W jakim wieku był mężczyzna z którym uprawiałaś seks po raz pierwszy, kim był dla ciebie, jak długo się znaliście?33-35, kilka miesięcy, mój chłopak 16. Jak często uprawiasz seks? 2 razy w miesiącu 17. Co sądzisz o seksie oralnym, uprawiasz? uwielbiam i uprawiam 18. Co sądzisz o seksie analnym, uprawiasz? bywa podniecający i przyjemny, uprawiam 19. Najdziwniejsze miejsca w których uprawiałaś seks? samochód, nad rzeką 20. Uprawiałaś kiedyś seks grupowy, jeśli tak to w jakich proporcjach? nie 21. Uprawiałaś seks z młodszym, jeśli tak to ile miał on lat a ile ty? mój partner jest 2 lat młodszy 22. Ile lat miał najstarszy mężczyzna z którym uprawiałaś seks? 44 ja 35 23. Ulubiona pozycja seksualna? od tyłu, na pieska 24. Jakie masz fantazje erotyczne? seks grupowy, związek oparty na dominacji 25. Masturbujesz się, jeśli tak to jak często, czym lubisz najbardziej i gdzie to robisz? tak raz, dwa razy w tygodniu palcami lub wibratorem w łóżku 26. Ile miałaś lat gdy masturbowałaś się po raz pierwszy? 7 27. Kiedy po raz ostatni uprawiałaś seks, kim był dla Ciebie ten mężczyzna?wczoraj z partnerem 28. Lubisz używać gadżetów erotycznych podczas seksu, jeśli tak to jakich?czasem wibrator 29. Ile cm miał najwięcej penis mężczyzny z którym uprawiałaś seks?ok 20 30. Jaki rozmiar penisa Ciebie zaspakaja? 18-20 31. Wolisz jak Twój partner goli czy jak ma owłosienie w miejscach intymnych? jak goli 32. Lubisz dominować? bardzo tego nie lubię 33. Czego oczekujesz od swojego partnera? uczciwości, czułości, rozmowy, szacunku 34. Opisz się. uczuciowa wrażliwa szczera 35. Jaką lubisz nosić bieliznę? wygodną 36. Zdarza Ci się wychodzić z domu nie mając na sobie majtek lub stanika, jeśli tak to bez czego?tak bez majtek i stanika 37. Jak często zdarza ci się wychodzić z domu bez bielizny na sobie, bez czego częściej bez majtek czy stanika? bez stanika do sklepu, bez majtek do sklepu 38. Myślałaś o operacji plastycznej, co byś w sobie zmieniła? nos 39. Ile trwał Twój najdłuższy stosunek?kilka godzin 40. Ile trwał Twój najkrótszy stosunek? kilka minut 41. Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? 12 42. Przyłapałaś kiedyś kogoś na seksie? nie 43. Przyłapał Ciebie kiedyś podczas seksu? nie 44. Zdarzyło Ci się uprawiać przygodny seks, jeśli tak to ile razy i z kim? tak, znajomi znajomych wiele razy 45. Zostałaś kiedykolwiek zmuszona do seksu? Bardziej do czynności seksualnych 46. Uległaś kiedyś naciskom partnera i zgodziłaś się na seks mimo że tego tak naprawdę nie chciałaś?nie 47. Zdradziłaś kiedykolwiek swojego partnera, jeśli tak to ile razy i z kim? tak 1 raz obecnego i jeden raz poprzedniego partnera 48. Zdarzyło się Tobie uprawiać seks bądź seks oralny z osobą którą widzisz po raz pierwszy na oczy?nie 49. Wzięłaś kiedykolwiek pieniądze za seks? nie 50. Robiłaś sobie kiedykolwiek nagie zdjęcia, jeśli tak to czy potem je komuś wysyłałaś bądź publikowałaś w sieci? tak ale nie publikowałam w sieci ale zdarzyło się wysłać