Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perf_Queen

POTRZEBUJĘ SZYBKICH I MĄDRYCH ODPOWIEDZI!!!

Polecane posty

Cześć. Mam taki problem. Dzisiaj miałam dostać okres jednak go nie ma. Na dodatek strasznie często dzisiaj chodzę do toalety. Seks uprawiałam w niedziele wieczorem, ale po sprawdzeniu prezerwatywy wszystko było w porządku. 3 tygodnie temu bolał mnie bardzo lewy jajnik, ale myślę, że to przez owulację. Wspomnę też, że stresowałam się końcem roku szkolnego jak i wyjazdem za granicę. Tydzień temu byłam szczepiona na tężec i dostałam gorączki skórnej (gorąca czerwona skóra koło ukłucia). Tam gdzie przebywałam były straszne upały i w nocy nie dało się spać bo tak człowiek się pocił. Czy to mogą być przyczyny spóźniającego się okresu? (chciałam dodać, że od pół roku mam bardzo regularne cykle 33 dni, a dzisiaj jest 34, gdzie powinnam dostać okres)

Gość gość
Dla zaspokojenia obawy zrob sobie test ciazowy, ale takze przebadaj sie ginekologicznie czy wszystko w porzadku z jajnikami. Czy przypakiem nie masz cysty na jajniku lub innego problemu. Miesiaczki czasami bywaja w roznej odleglosc, z roznych przyczyn moga sie spozniac.

Gość gość
i sądzisz, że od wczoraj masz już objawy ciążowe???

Chciałam dodać też, że tak jakby mam wzdęty brzuch i czuje jakbym miała już dostać okresu jednak go nie ma. ( a seks o którym pisałam odbył się tydzień temu)

Gość gość
Spokojnie nie panikuj poczekaj jeszcze parę dni .Tak stres , nerwy,choroba, leki i wiele innych przyczyn może opóźnić miesiączkę a także przyśpieszyć. Mi się okres spóźniał 3 tygodnie ,i dostałam a wszystko prawdopodobnie przez nerwy .Jeżeli nie dostaniesz okresu to zrób test ciążowy co najmniej po 7 dniach od stosunku, a najlepiej najbardziej wiarygodny wynik wyjdzie po 14 dniach. A żeby się jeszcze bardziej upewnić to test z krwi .

Gość gość
Tydzien przed okresem raczej w ciaze nie zaszlabys. Sprawdz czy brzuch jest tylko napiety czy tez bardziej twardy. Najlepiej czy dasz rade wciagnac brzych. Jesli wciagsz go bez problemu na pewno nie jestes w ciazy. Najprosciej kupic test w aptece kosztuje pare zlotych tylko.

Gość gość
Chodzisz jeszcze do szkoły i już uprawiasz seks pozamałżeński?

Mój brzuch jest miękki tylko jakby był lekko napompowany. Nic mnie nie boli a piersi mam jak zwykle. Cera mi się troszeczkę pogorszyła

Gość gość
seks byl tydzien temu. a płodne są 2 tygodnie przed terminem spoedziwanej miesiaczki. boze co za przygłup pisze te prowokacje :D

W ciąże nie zachodzi się tylko w czasie dni płodnych. Wtedy jest po prostu większe prawdopodobieństwo "przygłupie" trzeba było chodzić do szkoły i słuchać co się mówi

Gość gość
CO :D jak chcesz zajsc w ciaze jak masz 2 faze, a jajeczko obumarło? :D widac kto nie chodził do szkoły. mysle ze warszawski uni medyczny mi wystarczy do wypowiedzenia sie na taki temat :D

Gość gość
Mój brzuch jest miękki tylko jakby był lekko napompowany. xxx Uwierz mi,na stówę masz jakieś pasożyty,przypuszczam że to tasiemiec tropikalny albo jakiś podobny syf :o prędko udaj się do lekarza bo może wyżreć cię od środka. Pewnie dlatego nie masz miesiączki!!!

Gość gość
I co zrobiłaś test?