Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za miesiąc rodze..czy taki wozek wg was wystarczy?doradzcie prosze.

Polecane posty

Gość gość
Ładny z wygladu ale nie wiem jaki moze byc techniczny. Moze ci ktos doradzi :) Dla mnie ładny.

Gość gość
Wózek jak wózek. Kup taki na jaki cię stać i kieruj się swoimi potrzebami(mieszkasz na wsi czy w bloku bez windy,jesteś wysoka czy niska itp.).

Gość gość
jestem wysoka i mieszkam na piatym pietrze w bloku bez windy:)

Gość gość
Wózek fajny. Ja kupiłam nowy wózek za 600 zł na allegro i służy już drugiemu dziecku, jestem naprawdę zaskoczona że za taką cenę jest naprawdę porządny bo myślałam, że jednego dziecka w nim nie wychowam do końca :) jak zamówisz i nie spodoba się na żywo to zawsze możesz zwrócić. Zależy też gdzie mieszkasz, na wsi czy w mieście, czy często go będziesz przewozić i składać czy raczej znosić po schodach, spacery po lesie czy chodnikach i galeriach.

Gość gość
nie wiem jak mozna kupowac wózek ponizej 2 tysiecy. to przeciez sluzy dziecko sporo czasu i jest do inwestycja ,ktora powinna byc bardzo wysokiej jakosci. moj maz kupil wozek za 8 tysięcy ,a nie jestesmy bogaczami.poprostu na to sie odklada latami. jesli planuje sie dziecko.

Gość alizemalize
Ja Ci powiem, że z doświadczenia już wiem (mam 3 dzieci), że lepiej trochę więcej wydać. Nie musisz nie wiadomo ile. Ja za swoja Barlettę od adamexu dałam jakieś 1800 i jestem mega zadowolona. Ma wszytskie funkcjonalności jakie dla mnie były ważne no i jest 2w1 :) czyli spacerówke tez mam z głowy!

Gość gość
9.48 sikam ze śmiechu :D

Gość gość
Kwestia gustu dla mnie brzydki wygląd. Ja kupiłam 3w1 z fotelikiem. Z polskiej firmy miałam problem z kółkiem ale bez problemu mi wysłali część i jest super. Caramello

Gość gość
Dałam 1620 (z fotelikiem) i ma dobre amortyzatory Caramello. Jest solidny

Gość gość
ciekawa jestem co to za wózek za 8 tysięcy, serio pytam, bo nawet te najdroższe i to podwójne kosztują max koło 6k

Gość gość
Ja również kupiłam barlette z adamexu za 2100. Przynajmniej jak się coś zepsuje id razu wymienia i po sprawie a to taki dziwny niedzisiejszy kształt ma.

Gość gość
Kup osobna gondole za 200-300zl Jak maly podrosnie kupisz mu porzadna fajna spacerowke i lekka! Ja kupilam 2w1 za 1700 i dupa. Niedosc ze ktos mialam problemy z wnoszeniem wozka(mieskzam na 4p) to maluch nie chcial lezec w spacerowce. Darl sie w nieboglosy. I co? Musialam wozek sprzedac dostalam za niego 800zl a byl praktycznie w idealnym stanie wiec 800zl bylam w plecy. Dolozylam i kupilam fajna spacerowke co prawda za tysiac zl ale wiem ze posluzy mi dlugo. Jest lekka sliczna i wygodna dla dziecka. Wiadomo przy pierwszym dziecku chce sie miec wszystko nowiutkie ale zrob tak jak mowie. Kup wozek gondole a potem okolo 6msc zycia dziecka kupisz wypasiona spacerowke. Posluchaj rad mamy ktora tez musi wnosic wozek na 4pietro:)

Gość gość
Dodam ze wozki 2w1 nie sa wiele warte. Spacerowki sa wielkie i dziecko sie z nich zeslizguje. Nawet te slynne anexy sa w kit i matki uzywaja tylko gondoli a potem sprzedaja.

Gość gość
Przecież są wózki za 10-20tys.

Gość MargaretMikulska
No ja bym uważałam na taki e"wózki" za 800zł.... bo mogą to być wózki jednorazowe albo będą się psuły na każdym kroku. Jak już kupić wózek i koniecznie musi być nowy to tylko z Tutka - Polska firma do czegoś zobowiązuję.