Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres nieregularny, przerywany stosunek

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 19 lat od dwóch lat współżyje z moim chlopakiem regularnie, w tym czasie zdarzały sie stosunki z prezerwatywą bądź przerywane. Mam okres nieregularny zazwyczaj byl 26 później przesunął sie na 29 ostatnią miesiączkę miałam w zeszłym miesiącu 30, dzisiaj jest 04 czyli prawdopodobnie okres powinien być 4 dni temu :( wyczekujemy na niego z niecierpliwością przez co stresuje sie budze w nocy mam problemy z zasypianiem, nie wiem czy tak bardzo chce miec okres ze wmowilam sobie wczoraj objawy, miałam wieczorem bol podbrzusza taki jak zawsze gdy dostaje okresu jednak rano obudziłam sie bez okresu...Czy mam się zacząć poważnie martwic i robic test ciążowy? Czy raczej lekko sie uspokoić pomóżcie naprawde sie przejmuje

Gość gość
kup sobie test ciążowy i po sprawie

Gość gość
Jak przerywany to ryzyko jest niestety. Dlaczego nie używacie gumek? Cykl masz nieregularny wiec trudno powiedzieć. Poczekaj dwa dni i jak nic to zrób test.

Gość Cleo1976
O Jezu.Przy cyklach nieregularnych, jeśli decydujesz się na seks bez prezerwatywy, powinnaś dokładnie wiedzieć, czy to Twój dzień płodny, czy też nie! Nie da się tego "obliczyć" jednakże można bardzo dokładnie zaobserwować! Kup sobie np.mikroskop owulacyjny ze śliny.Opóźnienie miesiączki do 7 dni nie świadczy o ciąży.W cyklach nieregularnych test ciążowy najlepiej wykonać, kiedy minie najdłuższy z dotychczasowych cykli-albo co najmniej 14 dni po ostatnim niezabezpieczonym stosunku.

Gość gość
Po gąrącym bzykaniu też nie możesz zasnąć?