Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić kiedy dziewczyna odkochala się trochę przez zachowanie chłopaka ??

Polecane posty

Gość gość

Hej

Gość gość
I co teraz zrobić? ?

Gość gość
to zalezy na jakim stopniu 'zaawansowania' juz to jest. czasem nic nie da sie juz zrobic.

Gość gość
Mam wielką prośbę pomóżcie mi bo kocham dziewczynę, jestem z nią już teraz 6 miesięcy . Dostała ode mnie prezent , ale na początku nie chciała tak zbytnio przyjąć prezentu, ale jak mi powiedziała , że mam być taki jak byłem na początku związku to przyjęła prezent, a od niej dostane za 4 dni . Bo jest pomiędzy nami 60 km . Powiedziała mi ze bylem przez ten okres 2 miesięcy mało poważny i troszkę dziecinny. Cały czas wcześniej pisaliśmy i rozmawialiśmy ogólnie a teraz bardzo mało rozmawiamy . Cały czas piszę z czulosciami np. Kochanie , misia itp a moja druga połowa żadko tak pisze, przez ten okres to ja przyjeżdżał em , bo mi powiedziała , że się bała i wgl. A teraz ma przyjechać i jestem bardzo ciekawa, czy w końcu przyjedzie. Bardzo mi zależy na niej i myślę cały czas. Proszę o szybką pomoc.

Gość gość
Właśnie się da jeszcze się uratować tylko co mam robić? ??

Gość gość
Dostała ode mnie pierścionek i miała nosić cały czas bo to ze mnie kocha i wgl . Moim zdanie chciała mnie ogarnąć i wgl

Gość gość
Tylko co robić z tym wszystkim? ?