Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ze mną coś nie tak czy z dziewczyną?

Polecane posty

Gość gość

Czy to ja jestem przewrażliwionym pedantem, czy ona brudaską? Kiedy robiłem jej minetę, to często przeszkadzał mi smród ale nie z ciipkii tylko z tyyłkaa. Czy wy dziewczyny, przed seksem a szczególnie miineetą, jak bierzecie prysznic, to myjecie mydłem o***t? Pewnie to pytanie wydaje wam się idiotyczne ale pytam jak najbardziej poważnie

Gość gość
Czy wy dziewczyny, przed seksem a szczególnie miineetą, jak bierzecie prysznic, to myjecie mydłem ooddbbyttt? Pewnie to pytanie wydaje wam się idiotyczne ale pytam jak najbardziej poważnie

Gość gość

Gość gość
Wspolczuje :/

Gość gość
Ale współczujesz, że z nią coś nie tak, czy ze mną?

Gość gość
Ale współczujesz, że z nią coś nie tak, czy ze mną?

Gość gość

Gość gość
up

Gość gość
uppp

Gość gość
up

Gość gość
Nie wyobrazam sobie rozlozyc sie przed facetem bez mycia w tych okolicach :/ moze byla w ogole nie myta przed sexem? Nie mozliwe jest ze kapala sie i snierdzi :/ zreszta ja nie rozumiem tez ludzi ktorzy po 2 w kiblu nie mtja tylkow dotyczy to zarowbo kobiet jak i mezczyzn..sano podtarcie papierem..a fee!

Gość gość
Brała prysznic ale nie myła na tyle dokładnie najwyraźniej, bo po tym jak powiedziałem jej, że śmierdzi, to myła widocznie dokładniej i nie śmierdziało

Gość gość
Ty głupia kruszynko. Papier toaletowy jest do czego? Do obcierania anusa. Zatem nie pisz, że to nie wystarczy. Wystarczy ładnie wytrzeć anuska a jak się boisz że będzie dalej śmierdziało to trzeba paluszek głębiej włożyć jak się wycierasz. Zatem durna roszponko - papier jest wystarczający i nie trzeba anuska jeszcze obmywać. Chyba, że nie masz papieru to wtedy jest bidet lub ręczne mycie kakałska.

Gość gość
Akurat papier wystarczy, żeby nie śmierdziało - dobre sobie. A talerze po obiedzie wystarczy, że wytrzesz papierem czy musisz umyć? Albo jak masz ręce czarne od smaru po naprawianiu samochodu, to wystarczy, że wytrzesz a nie musisz myć i są całkiem czyste, tak?

Gość gość
To po kiego grzyba jest papier TOALETOWY ty nieczysta ropucho.

Gość gość
Faktycznie, tyłek trzeba nieraz wymyć, zwłaszcza jak jest naprawdę brudny po sraniu i wytarcie nie wystarczy, to trzeba umyć tyłek, a ten ktoś, że pisał, ze papier wystarczy, to musi sam tyłka nie myć w ogóle i tak chodzić. Ale jego sprawa.

Gość gość
Posłuchaj kochana raszplo - tyłek jest czysty od wylizania a nie do mycia, skoro już ci to tak przeszkadza.

Gość gość
Zdawalo mi sie ze to co napisalam ze trzeba myc po zalatwieniu sie bylo oczywiste i higieniczne dla normalnego czlowieka. Roszponkowy trolu albo rzecztwiscie jestes trolem albo wsiurem i brudasem nie znajacym podstaw higieny :) ale to sie z domu wyciaga..wspolczuje tobie i ludziom w twoim otoczeniu ze musza wachac zatrute przez ciebie powietrze brudasie :)

Gość gość
A co do problemu chlopaka..widocznie nacodzien myje byle jak czyli tak jak to czules. Dobrze ze zwrociles uwage..trzeba sie myc dokladnie nie tylko 0rzed sexem :/ troszke ci wspolczuje..

Gość gość
Ja przynajmniej zmieniam majty co 3 dni więc nie śmierdzi.

Gość gość
Papier służy do podtarcia się i po kupce i po samym tylko sikaniu, ale bardziej komfortowo i higienicznie jest dodatkowo skorzystać z bidetu lub w ogóle wejść do wanny czy pod prysznic i umyć się.

Gość gość
Same brudasy co 3 dni az zesztywnieja? Musisz miec bardzo ubogie zycie skoro jara cie trolowanie na kafe :)

Gość gość
Ja zawsze myje po kupie nie wyobrazam sobie inaczej :/ tak samo nie wyobrazam sobie nie umyc rak po skorzystaniu :///

Gość gość
A co mam codziennie majtki zmieniać? A kto to będzie prał i co z całego tygodnia 7 gaci w pralce? Może jeszcze 7 par skarpetek, 7 par spodni, 7 koszulek, a na koniec jeszcze to wyprasuj ropucho. Proszek, woda, prąd, czas, pieniądz. Kobieto - nie bądź taka sterylna bo się kiedyś do kości wyszorujesz.

Gość gość
Majtki i skarpetu co 3 dni no nie wierze :D sa takie czesci garderoby które 2ypada zmienic codziennie. Wkladek higienicznych nie stosujesz na pewno skoro nie myjesz d**y i nosisz gacie zaflegmione przez wiele dni :D spodnie spodniami bluzki tez zaleznie od przepocenia ubrudzenia co kto woli. To pierz w rzecze jak ci szkoda i wolisz smierdziec :D

Gość gość
Kobieto obudź się, bo wam się już naprawdę coś porobiło. Ludzie mają czasem dwie pary majtek, jak bym w wojsku zmieniał majtki codziennie to by mnie wyśmiali, że czyścioszek się znalaz spedalony. Na gaciach musi być draska, pas startowy - wtedy się majty daje do prania. No chyba że ty masz obszczote i obsrote już po 2 godzinach.

Gość gość
Co za brudasy. Takiego smierdzacego lacha patykiem bym nie tknela. A w lato kazdy zdziwiony ze smierdzi w autobusie i jak to co to kto to? Hahaha ok brudasy brudasy to sie z domu wyciaga.

Gość gość
To jakiś ewidentnie p******y troll.

Gość gość
Słuchajcie, ja tu kiedyś czytałam wypowiedz faceta odnośnie higieny kobiet - napisał, ze powinnismy przy podmywaniu sie jakies 10 razy przemyć i przepłukać woda dokładnie z przodu i. Tylu i bardzo ważne w tym jest przemycie tego "kanału" łączącego pochwę i o***t.