Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki ubezpieczyciel

Polecane posty

Gość gość

Cześć, chciałabym wybrać polisę indywidualną dla swoich dzieci (15 i 10 lat). Nie wiem na jakiego ubezpieczyciela się zdecydować. Szukam jakiejś o większym zakresie, bo chłopcy są w klasach sportowych i często doznaja kontuzji (starszy syn ćwiczy karate, młodszy taekwondo). Jesli macie jakieś doswiadczenia, opinie, rady, będę wdzięczna.

Gość gość
Poszukaj w necie różnych ofert, podzwoń do ubezpieczycieli. Tak chyba będzie najlepiej.

Gość gość
Ja ze swojego doświadczenia mogę Ci podpowiedzieć, żeby uderzyć do mniejszych ubezpieczycieli ze względu na dopasowaną do Ciebie ofertę. PZU, Axa na pewno mają w swojej ofercie takie ubezpieczenia dla dziecikaów z klas sportowych, ale też spróbuj w NAU czy Warta. Ofert jest teraz pełno różnych, pytanie tylko czy są odpowiednie dla Ciebie. Przede wszystkim zwróc też uwagę na zakres tego ubezpieczenia, co obejmuje, a co nie.

Gość gość
Podzwoń, popytaj. A może jest mozliwość wzięcia ubezpieczenia zwykłego szkolnego ale z większym zakresem ubezpieczenia? Pomyśl o tym. Kiedyś chyba były jakieś dodatkowe dopłaty np. za klasy sportowe, teraz są bardzo wygodne pakiety assistance.

Gość gość
Ubezpieczenie dzieci w szkole - ja nic poza tym nie wykupuję. Uważam, że oferta którą mamy w szkoe jest wystarczająca. Jakby ktoś pytał, u kogo jest ubezpieczenie szkolne NNW wykupione to u nauczycielskiej agencji ubezpieczeniowej.

Możesz się zainteresować ubezpieczaniami indywidualnymi. Są one droższe od grupowych, ale z mojego doświadczenia wynika, ze bardziej się opłaca. Możesz też ubezpieczyć i w szkole i indywidualnie - w przypadku nieszczęśliwego zdarzenia świadczenia są wypłacane z obydwu polis.

Gość gość
Ja polecam ubezpieczenia indywidualne NNW dla dzieci i młodzieży. Są droższe niż te grupowe wykupywane w szkołach na początku roku szkolnego, ale również suma ubezpieczenia jest większa więc i świadczenia w przypadku nieszczęśliwych zdarzeń są większe.

Gość gość
mniejsze agencje ubezpieczeniowe są lepsze! poszukajcie! poczytajcie!

Gość gość
Polecam wam podzwonić i poszukać jak najlepszych ofert. Albo skorzystać z jakiejś porówbnywarki ubezpieczeniowej. No bo jednak każdy ubezpieczyciel uwzględnia co innego - jedni omdlenia, drudzy ukąszenia os... To zależy co komu jest potrzebne.

Gość gość
Polecam ubezpieczenia Nau. To taka agencja znana przede wszystkim nauczycielom ale mają też oferty indywidualne. Dobra opcja jak cjcesz dziecko ubezpieczyc bo chodzi do klasy sportowej.