Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprowadzka w wieku 16 lat

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat , w listopadzie skończę 17 , mój chłopak 25 , jesteśmy razem rok . Problem jest taki ze wcześniej był z moją siostrą i ma z nią dziecko(nie mają slubu) . Ona o tym wie , nie jest zadowolona z tego faktu, jednak nie robi nam problemów . Rodzice nic nie wiedzą bo chyba by mnie zabili . W domu praktycznie z nikim nie rozmawiam A jeśli już to są to kłótnie . No i niestety mieszkamy razem z rodzicami , co jest dla mnie straszne niemiłą sytuacją ze muszę codziennie oglądać byłal mojego faceta . Wzajemnie traktujemy się jak obce osoby , poprostu się mijamy w domu. Z chłopakiem musimy się ukrywać , bo gdyby rodzice się dowiedzieli słuchałabym do 18 roku życia jaka jestem beznadziejna itp. A tym bardziej nie wyszlabym nigdzie z domu poza szkołą . Gdy skończę 18 lat chcemy zamieszkać razem , bardzo się kochamy. Slub też jest w planach:) jednak ostatnio bardzo doskwiera nam to ze nie możemy się swobodnie spotykać , tylko zawsze w strachu i stresie żeby nikt się nie dowiedział . Czy jest jakaś możliwość abym mogła się szybciej wyprowadzić z domu ? Zaznaczam że nic nie chcę od rodzicow , chcę tylko świętego spokoju . Gdybym wiedziała że wyrzucą mnie za to z domu już dawno by wiedzieli , a ja bym była szczęśliwa . Ale z doświadczenia wiem że na to nie pozwolą tylko zamkną mnie w domu z zakazem wychodzenia gdziekolwiek, bez internetu i telefonu żebym nie mogła się z nim kontaktować . Chłopak ma własny warsztat więc z utrzymaniem nie ma problemu , ze szkołą też nie , jego rodzina wie i nie ma nic przeciwko. Czy jest jakaś szansa żebym dostała zgodę sądu na slub cywilny bez zgody rodzicow ? Czy można w jakiś inny sposób 'legalnie' wyprowadzić się z domu ? UciecZkę wykluczam bo w ciągu paru godzin rodzice odwiedzili by mnie z policją . Pomocy !

Gość gość
jeśli to nie prowo, to jesteś głupią smarkulą. Do nauki, albo roboty baranico. Jesteś młodym smrodem i rodzice nad taki czymś, niestety, mają jeszcze władzę. Jeszcze się najesz tego "szczęścia" - zobaczysz, juz niedługo.

Gość gość
Dla twojej wiadomości dobrze się uczę. Pracuje w wakacje , a w roku szkolnym w weekendy :) wiem że w życiu nie jest kolorowo , ale wolę dzielić szczęście i łzy z kimś na kim mi zależy , a nie z osobami dla mnie obojętnymi:) Zapewne oceniasz mnie po tym ze jego była to moja siostra . Nie wiesz jaki był powód ich rozstania . A było to długo przed rozpoczęciem naszego związku . Więc swoją zasraną opinie wsadź sobie w d**e .

Gość gość
No cóż, jeszcze nie masz ukończonych 18 lat, co oznacza, iż znajdujesz się pod opieką rodziców. Uciekniesz z typkiem a oni złożą zawiadomienie o zaginięciu/uprowadzeniu i klops, twój chłopak będzie mieć przekichane.

Gość gość
Ta wywłoka dzisaj juz była siostrą brata toksycznej matki, mieszkająca w Syrii polka srolką, a teraz ma 16 lat i wyprowadza nas na manowce, tak jej sie wydaje.

Gość gość
Po 1 ta była to Twoja siostra. Po 2 koleś ma 25 lat i w przeciwieństwie do ciebie nie jest gówniarzem. Olał swoje dziecko bo jest egoistą. Ciebie też oleje.

Gość gość
Gdzie jest napisane ze olał swoje dziecko , bo chyba niedowidze???? Ma z nim regularny kontakt . A po za tym nie prosiłam o ocenianie mnie. Tak czy siak wytrzymalismy tak rok , to i damy radę przez kolejny ;D nie pozdrawiam !

Gość gość
Dziecko, o tobie świadczy już to, że w wieku 16 nadstwiasz zadek staremu koniowi. Chcialabyś mieć córkę, która w tym wieku już się k*****, i to prawie ze szwagrem?

Gość gość
Aaa, jeszcze lepiej. Ty już się sk****ilaś w wieku 15 lat. Nieżle.

Gość gość
Skoro seks w wieku 15 lat jest taki zły i nazywacie go "krwieniem się", to czemu nic nie robicie w sprawie jego legalności? Ponieważ prawo zezwala od ukończenia 15 r.ż.

Gość gość
To mieliście szczęście, szczególnie twoj fagas. Bo rok temu mógł być pociągnięty do odpowiedzialności za pedofilie. W wieku 15 lat to się chodzi do szkoły i słucha rodzicow, a nie bawi się w mamę i tatę. Głupia twoja siostra, że jeszcze nic nie powiedziala rodzicom.

Gość gość
A kto cie bedzie utrzymywac dziewczynko?

Gość gość
Raczej dwa lata temu. No i ktoś musiałby to zgłosić oraz mu udowodnić.

Gość gość
Żeby was oboje udoopić -wystarczy to co tu napisalaś. Smrodzie.

Gość gość
Jak udoopić? Jeżeli chodzi o seks to dziewczyna ma ukończone 15 lat, więc?

Gość gość
Teraz ma 16, a jest już z nim rok (tak pisze, kto wie czy nie dlużej).

Gość gość
Tylko pozostaje jeden mały szczegół: jak niby to udowodnić?

Gość gość
25 lat to nie stary koń, ja mam 33 i zająłbym się chętnie ładną 16tką

Gość gość
Laska głupia bo głupia. Ale lat ma 16 i 5 miesięcy skoro w listopadzie skończy 17 więc rok temu miała 15 lat i 5 miesięcy .. A do tego napisała ze są razem od roku a nie ze się ****ają od roku ...w ogóle nic o seksie nie pisała , to co wy ludzie chcecie udowadniać