Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Very important question

Polecane posty

Gość gość

do bukmacherów od zakładów wzajemnych. wy też płacicie vat 23%? pytanie numer 2: skoro zakładam sie z wami o to czy zupa będezie czy nie będzie za słona to czy aby na pewno uczciwym jest abyście zajmowali sie jej przyprawianiem? pytanie numer trzy: z waszych kursów wynika, że prawdopodobieństwo zajścia wszystkich zdarzeń elementarnych w tej przesterzeni zdarzeń czyli że zupa będzie za słona albo nie będzie za słona wynosi czasami 110% mógłby mi to ktoś wyjaśnić po dobroci zanim was kooorfy powiesze wszystkich?

Gość gość
mam takie przeczucie ze niedługo zaczniecie sponsorować uczelnie pod warunkiem że przestana wykładac matematyke

Gość gość
moim zdaniem powinni was wszystkich pozamykać zakłady wzajemne kooorfa. powinniście załozyć pasiaki i zapiertalać za kopa w doope na w jakimś obozie pracy przymusowej piertoloone cweluchy

Gość gość
wróć. w obozie pomocy wzajemnej. już chyba nie umiecie liczyć skoro musicie rżnąc ludków nie dosc ze na ustawianiu meczów to jeszcze kooorfa na bezczelnym skopywaniu kursów. c***j wam w doope. tyle mam wam do powiedzenia

Gość gość
oprócz tego żebście sie powoli pakowali

Gość gość
no wiecie zwijacie murawy w rulonik tnijcie w mniejsze kawałki i w ramach jakiejs akcji podaruj dzieciom bande jepanych złamasów i złodziei wyślijta za publiczne pieniądze gdzie indziej bo tu kooorfa nie będziecie w c***ja cieli

Gość gość
tak wam tylko sugeruje bo inaczej zostawie was bez grosza przy doopie. a to troche komplikuje snucie planów

Gość gość
w sumie to nic osobistego ot po prostu mi zaczynacie przeszkadzać i zawadzać a na dodatek wam sie popiertoliło w deklach. trzeba was zutylizować zebyscie nie popadli w całkowite szaleństwo