Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką spacerówkę parasolkę polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o drugi, dodatkowy wózek, taki do bagażnika samochodu i na zakupy.

Gość gość
ja nie mam dodatkowego wózka. najwygodniej nam było wybrać adamex barlettę 2w1.

Gość gość
a nie anex sport?

Gość gość
Ja miałam x-lander chyba XS czy S. Byłam bardzo zadowolona, bo wózek był wygodny nawet na dłuższy spacer, miał też dobry daszek i co dla mnie bardzo ważne rozkładał się do pozycji leżącej no i koszyk pod wózkiem wygodny, pojemny, do tego kieszeń z tyłu, pałąk, pasy, ochraniacz na nogi. W sumie kupiłam jako dodatkowy a okazał się często używany. Wyjeżdżał z nami kilka razy w góry, nad morze i na weekendy i na prawdę się sprawdził. Później go oddałam sąsiadce i widzę, że do dziś korzysta, więc jest też trwały. Pewnie są już kolejne wersje, bo ja kupowałam 5/6 lat temu, zerknij.

Gość Mama 2 plus 2
Valco baby snap 4 sport vs - jest rewelacyjna, lekka, łatwo się składa, po złożeniu zajmuj***ardzo mało miejsca, daszek się rozkłada i teraz nie ma problemu ze słońcem świecącym w oczy, nie trzeba parasolki a co najważniejsze się nie nagrzewa i mimo iż codziennie chodzimy na spacery synek ani razu nie był spocony.

Gość gość
Idealna moim zdaniem będzie spacerówka Amelis super six. jest lekka, bardzo łatwo zrobić z niej bezpieczną gondolę i nadaje się nawet dla noworodka, a poza tym składa się jednym ruchem, można ją wtedy postawić albo ciągnąć za sobą, jest bardzo wygodna na wyjazdy, dobrze się sprawdza na plaży

Gość gość
Warto zwrócić uwagę na wózki z Polskiej firmy Tutek http://www.tutek.pl/ - dawno nie widziałam tak ładnych wózków. Patrząc na rok założenia tej firmy to mają 40 lat doświadczenia w produkcji wózków dla dzieci a to do czegoś zobowiązuję.