Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polski są brzydkie i zaniedbane?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Dlaczego polki w zdecydowanej większości przypadków są brzydkie, zaniedbane (włosy pod pachami, nieogolone miejsca intymne, nie wspominając już o wiecznych włosach na nogach). W dodatku ciągle syfy na twarzach, nieudolnie maskowane przez tony tanich kosmetyków. To samo dotyczy perfum. Dlaczego nie zainwestujecie w jakieś subtelne zapachy tylko kupicie byle co w Rossmanie za parę złotych i zużywacie połowę butelki, przez co smród ciągnie się za wami przez kilometr? Kiedyś przynajmniej nastolatki były ładne, a teraz? Same grubaski, przetłuszczone włosy no i najważniejsze... Brak jakichkolwiek zdolności interpersonalnych. Nie potraficie skleić jednego zdania, wszystkie macie przytłumiony wzrok i zero w was życia. Próbujecie się lansować na instagramach, wyglądać tak samo ale w życiu realnym nie ma filtrów, przez co prezentujecie się gorzej niż maciory. Bierzcie przykład z Rosjanek, Ukrainek, ZADBANYCH Amerykanek - ćwiczą, nie używają tony tapety, a jeśli już to robią to umiejętnie no i przede wszystkim można z nimi na poziomie porozmawiać (choć w łóżku też są lepsze, przynajmniej nie leżą jak kłody). Pozdrawiam.

Gość gość
Opisujesz problem ale zaraz wyskakujesz z łóżkiem. Co ma piernik do wiatraka?:)

Gość gość
"Opisujesz problem ale zaraz wyskakujesz z łóżkiem. Co ma piernik do wiatraka?usmiech.gif" Po raz kolejny wychodzi na jaw inteligencja. Pytanie jest zwyczajnie głupie, lepiej wyjaśnij mi resztę problemów, zawartych w moim wpisie.

Gość gość
Gościu zna Amerykanki, Ukrainki i Rosjanki z rozkładówek i TV. A tak na marginesie, dzieci odziedziczają urodę po ojcu. Spójrz teraz na polaków :P Pewnie sami wysocy, przystojni mężczyźni, wysportowani i kaloryferem na brzuchu :D

Gość gość
"Jakość" kobiet jakie Ciebie otaczają świadczy o Tobie. Jak sam byłbyś atrakcyjny, to atrakcyjne laski sam by się do Ciebie lepiły. Przygadał kocioł garnkowi :D

Gość gośćghj88ggi
Niestety autor ma dużo racji,widze na co dzien mnóstwo zapuszczonych niechlujnych Polaków ,grubych,z włosami tłustymi ,w róznym wieku a najgorsze ze większosc nie ma zadnych zainteresowań,nie mozna z nimi pogadać o niczym innym jak tylko o tych prozaicznych codziennych sprawach typu praca dom dzieci mąż żona

Gość gość
Zadbani ciągną do zadbanych a flejtuchy do takich samych jak oni

Gość gość
""Jakość" kobiet jakie Ciebie otaczają świadczy o Tobie. Jak sam byłbyś atrakcyjny, to atrakcyjne laski sam by się do Ciebie lepiły. Przygadał kocioł garnkowi " Kobiety z cywilizowanych krajów same potrafią podejść i zagadać i tak jak wspomniałem - ROBIĄ TO Z GRACJĄ I INTELIGENCJĄ. W przeciwieństwie do polek, które nie wyduszą z siebie jednego składnego zdania. Poza tym wytłumacz mi co ma wspólnego jakość kobiet do mnie? Skoro idę ulicami Warszawy czy Poznania, wchodzę do klubu i wszędzie widzę dziewczyny, które nie mają nic do zaoferowania, zarówno pod kątem wyglądu, charakteru czy zdolności w łóżku to gdzie tu mój wpływ?

Gość gość
gośćghj88ggi dziś Autor opluwa tylko polki, a polacy są tacy sami. Oczywiście nie wszyscy, tylko część.

Widać, że autor nigdy nie był na Ukrainie czy w Rosji. To, co pokazują media, jako typowe ukraińskie/rosyjskie społeczeństwo to zwykle kłamstwo. Po ulicach Moskwy czy Kijowa nie chodzą supermodelki, zdarzają się ładne dziewczyny, ale jest też bardzo dużo zaniedbanych i po prostu brzydkich. Mam sporo znajomych z tamtych rejonów i twierdzą, że to właśnie Polki są zdecydowanie bardziej zadbane od ich kobiet, więc wszystko zależy od miejsca siedzenia, jak widać :)

Gość gość
gość dziś Jak to gdzie? Do atrakcyjnych samców samiczki same wysyłają oznaki zainteresowania, nie rozumiesz tego? Tylko w subtelny sposób. Bo u nas nawet sami faceci wolą zdobyć serce kobiety, niż żeby ona sama im się podkładała. Polki nie lubią się narzucać. To że zarzucasz Polkom, że same nie zagadają, świadczy, że sam nie masz zdolności interpersonalnych i oczywiście problem widzisz tylko w nich. Poza tym skąd wiesz jakie są w łóżku, tylko na nie spoglądając? I w jakich krajach byłeś, że wiesz że w cywilizowanych krajach tak jest? Amerykanki, Rosjanki i Ukrainki z gracją Cie podrywały, czy na filmach widziałeś?

Gość gość
Granice otwarte autorze, jedź do tych pięknych zadbanych Amerykanek, Rosjanek i Ukrainek. Ciekawe czy Ty masz im coś do zaoferowania i czy Cie zachcą.

Gość gość
gość dziś Typowy wpis zdesperowanej i "poruszonej" polki :) pozdrawiam. Poza tym wciąż nikt nie odpowiedział na moje pytania. Może najlepiej niech wypowiedzą się same polki - tylko te, które coś sobą prezentują. Może one będą wiedzieć, dlaczego ich gorsze koleżanki wyglądają tak jak wyglądają i prezentują sobą to co prezentują - czyli nic :)

Gość gość
do autora/ki zajmij się czymś konkretnym a nie pier/do/lisz bez sensu.

Gość gość
Dlaczego polki w zdecydowanej większości przypadków są brzydkie, zaniedbane (włosy pod pachami, nieogolone miejsca intymne, nie wspominając już o wiecznych włosach na nogach). x Ginekolog ? :D eee nieeee, nawet ten nie da rady obejrzeć nieogolonych miejsc intymnych Polek i to w zdecydowanej większości :D

Gość gość
Mnie nie obchodzi głąbie jak wyglądają inne kobiety w tym kraju.

Gość gość
No ale sluchajcie gosc ma racje. Sam widze po swoich kolezankach ze wiekszosc z nich zarasta smalcem, kazda chce cos zmienic w swoim wygladzie ale jak proponuje wspolne wyjscie na silownie, zeby zlapaly tego bakcyla to zaraz zaczynaja sie wymowki ze niee, nie mam czasu, jestem zapracowana, studiuje. No niezle, laska 20 lat na studiach, bez pracy i nie ma w tygodniu 3 godzin na to, zeby zrobic cos ze swoim tluszczem :D potem zdziwione ze po 30stce zostaja z 5 kotami w domu, zaczyna sie krotkie strzyzenie wlosow i feminizm pelna para bo faceci tacy zli i ich nie chca xD

Gość gość
Autor pluje jadem, jak, nie przymierzając, odrzucony przez kobietę nastolatek. Nie przejmuj się, człowieku, większością Polek. Znajdź kobietę idealnie Tobie pasującą i żyj. Zgorzknienie minie.

Gość gość
To znów ten kafeteryjny debil.

Gość gość
11:31 Fajnie się przyznaje racje samemu sobie;) no wiem super jest :D

Gość gość
No i potwierdziło się po raz kolejny. Zero argumentów, zarzucacie mi, że pluję jadem ale prawda jest taka że... prawda boli :) To nie było plucie jadem tylko postawienie jasno określonej tezy, z którą sobie po prostu nie radzicie. Kuje was w oczy prawda i próbujecie odwracać kota ogonem. No nic, ważne że zapiekło :) Żegnam polki za 5 groszy :)

Gość gość
gość dziś Ja Ci tylko tłumacze jak to działa, atrakcyjny samiec zawsze ma kolejkę atrakcyjnych kobiet, bo podstawowa zasada doboru w pary jest taka, że ludzie łączą się w pary z osobami o podobnym poziomie atrakcyjności. Nie odpowiedziałeś na pytanie, gdzie widziałeś te cywilizowane kobiety z innych krajów, które tak Cię podrywały? I co masz tym kobietom do zaoferowania?

Gość gość
A Ty masz wysoki poziom inteligencji skoro na portalu typu kafeteria zamieszczasz takie wywody.Mądry człowiek milczy i myśli swoje a Ty wypuszczasz to do sieci.Ciekawe w realu czy byłbyś/byłabyś taka mądra.W necie każdy głupiec potrafi :)

Gość gość
Żegnam Polaka za free ;)

Gość gość
polki sa g#### warte, to tylko banki nasienia i tak powinny być traktowane

Gość gość
Autor założył chamski i obraźliwy temat pod adresem wszystkich Polek i się dziwi, że nie ma nie ma miłych wpisów. Jakby kobieta założyła temat: Dlaczego Polacy to brzydale i nieudacznicy, to na pewno miałaby same pozytywne wpisy od mężczyzn :D

Gość atrakcyjna szczupła
Niestety taka prawda,wielu naszych rodaków nie dba o siebie i to ludzie młodzi i starsi,nie jest to kwestią braku pieniędzy czy czasu tylko lenistwa,niechlujstwa...szampon mydło niewiele kosztują ,pasta do zębów ,poza tym mozna wybrać tanie ale dobre kosmetyki a tymczasem widze mnóstwo kobiet którym nie chce sie zrobić makijażu a potem obgadują te zadbane,wiem bo nie raz byłam świadkiem...karnet na silownie czy fitness to nie jest duży wydatek a te pieniądze i tak przejadacie..nie dziwcie sie panie że potem Wasi panowie marzą o tych zadbanych i szczupłych,nie bądzcie zdziwieni panowie z brzuchami piwnymi i smierdzącym oddechem ze Waszym kobietom imponują chłopacy z siłowni,zadbani wysportowani

Gość gość
Bez przesady..na codzien oprócz brzydali i grubasów widuje tez ludzi zadbanych i pięknych,nie jest tak zle

Gość gość
Autor uciekł, bo nie potrafi odpowiedzieć co ma do zaoferowania pięknym cywilizowanym kobietom. I opowiedzieć nam jak go podrywały :D

Gość gość
laczego polki w zdecydowanej większości przypadków są brzydkie, zaniedbane (włosy pod pachami, nieogolone miejsca intymne, nie wspominając już o wiecznych włosach na nogach) x x Ogladałes miejsca intymne większości Polek, żeby zrobić tę statystykę? :D:D:D