Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napalona, napięta, niezaspokojona

Polecane posty

Gość gość

Hej, Powiedzcie mi jak sobie z tym radzicie kiedy akurat nie macie partnera a potrzeby seksualne są tak ogromne, że zaczyna się chodzić po ścianach z niezaspokojenia? Dzisiaj chyba już przekroczyłam własna granice bo musiałam się masturbowac w pracy. Jestem tak napięta tak napalona ze nie wiem co robić. Mam ciagle twarde sutki mokro między nogami czasem dochodze w snach erotycznych. Strasznie potrzebuje faceta a od roku jestem sama i zaczynam świrować. Pomóżcie! Proszę o prawdziwe rady a nie odpowiedzi w stylu 'ja cię chętnie w******* malenka'

Gość gość
ja cię chętnie w******* malenka

Gość gość
Samozaspokojenie, friends with benefits, znajdź partnera, który Cię będzie zaspokajał...innego wyjścia nie widzę :)

Gość gość on
Mam podobnie choc jestem facetem. Masturbacja na dlugo nie wystarcza i wciaz szukam nowych doznan i urozmaiceń. Może taka masturbacja wspólnie z kimś na odległość coś da? U mnie pomaga.

Gość basia ba 31
Ja mam takiego exa, rozstaliśmy się bo nie potrafiliśmy się dogadywać ale w sumie fajny facet, zwłaszcza w łóżku. On, jak ja, nie ma nikogo na stałe więc jeśli mnie przyciśnie to dzwonię do niego i jeśli mu pasuje, a przeważnie tak, to robię szybko fajną kolacyjkę on przynosi wino i paczkę gumek... a potem już samo idzie :)

Gość gość
I jak? Lepiej?

Gość gość
Poszukaj sobie faceta do sexspotkań, to najlepsze wyjście.

Gość gość
Poszukaj sobie kogoś na sex randkę. Teraz pełno takich portali. Dla mnie najlepszy to http://facezbok.pl ale nie to żebym konkretnie na ten namawiała ;)

Gość gość
nimfomanka ?

Gość gość
Bez problemu znajdziesz mężczyznę do niezobowiązujących spotkań na pierwszym lepszym portalu, albo idź do klubu i daj się poderwać, mamy XXIw.

Gość gość
Też tak mam, ale ja mam męża, który mnie nie chce :( popadam przez to w depresję. Chciałabym znać sposób na zmniejszenie libido....

Gość gość
15.53 podaj adres porozmawiamy na priv

Gość gość1231
15:53, napisz proszę do mnie lub podaj maila.

Gość gość
O czym chcesz rozmawiać?

Gość gość1231
23:38, o Twoim libido i dużych chęciach! Tez tak mam i mam podobnie jak Ty ze strony drugiej połówki.

Gość gość
To proste – wibrator. Zamów sobie coś z abcerotyki.com.pl (mega szybko wysyłają, więc nie będziesz długo czekać), to Ci przejdzie. :)

Gość gość
Byłem ponad pół roku za granicą i wiem, że moja żona bardzo potrzebowała, powiedziała mi to zresztą po powrocie. Ale potrafiła normalnie funkcjonować, zajmować się małymi dziećmi i nie było mowy o chodzeniu po ścianach, czy wyrywaniu się nagle z biura do toalet bo chciała oszaleć. Ta kobieta zwyczajnie przesadza. Przypadków okresowych rozstań jest teraz u nas ogromna ilość i kobiety potrafią jakoś normalnie żyć. Oczywiście masturbują się o czym mówią bez skrępowania, ale wariowanie w przemoczonych permanentnie majtkach to fantazja.

Gość gość
Masakra....

Gość gość
Brak słów....