Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś z Warszawy czy chcecie zamieszkać w mniejszym mniejszym mieście.

Polecane posty

Gość gość

Np we Wrocławiu Poznaniu Szczecinie Łodzi czy innych względnie małych miastach w porównaniu do Warszawy mogli byście się odnaleźć w mniejszym mieście np we Wrocławiu gdzie nie ma tylu kin tylu teatrów tylu możliwości tylu sklepów koncertów i wydarzeń i innych rzeczy które są tylko w Warszawie (chodzi o wydarzenia) które są tylko w Warszawie mogli byście się odnaleźć na tzw prowincji w mniejszych miastach tj Wrocław Kraków łódź poznań szczecin trójmiasto itd?

Gość gość
up

Gość gość
Jestem warszawianką i mieszkam w mniejszym mieście. I super. Za żadne pieniądze nie chcę wrócić do W-wy.

Gość gość
18:12 w jakim ???

Gość gość
W mniejszym od Wrocławia czy Poznania. Liczy się życie codzienne. A od czasu do czasu mi zna się wybrać do wielkiego miasta na jakąś imprezę. Zakupy? Internet wszystko zalatwia.

Gość gość
w jakim mniejszym ??? czyżby Opole ???

Gość gość
Nie.

Gość gość
Wrocław i Kraków to nie prowincja. Chyba coś ci się popier...o.

Gość gość
18:37 Wrocław to jest Prowincjonalne Miasto nie wierzysz? Ja do Wrocławia mam 75 km i od dziecka aż do dziś bardzo często jestem we Wrocławiu i wczoraj też byłem we Wrocławiu i Wrocław to jest prowincja i zadůpie tak samo jak Kraków łódź poznań szczecin trójmiasto Opole i inne dziury 🖐️

Gość gość
Tak. Mieszkam w Warszawie od 18 lat. W zasadzie przyjechalam tu tylko na studia. Po studiach planowalam stad wyjechac i zamieszkac nad morzem. W Warszawie poznałam męża i juz tu niestety zostałam. Niestety , bo z planów g..no wyszło a i moje małżeństwo to też porażka. W Warszawie mieszkaja moi rodzice. Dzieci tu mają szkołę i przyjaciół. Mam tu dobrą pracę, w życiu nie znalazła bym tam za takie pieniądze. Wiec nie tak łatwo rzucić wszystko i zmienić życie. Chociaż bardzo bym chciała.