Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak powodzenia

Polecane posty

Gość gość

Ładna dziewczyna bez powodzenia, czy to jest możliwe?

Gość gość
Tak to możliwe. Ładna buzia to nie wszystko. No chyba, że chodzi o zdjęcie na okładkę jakiegos szmatławca to wtedy to jest wszystko. Wystarczy, że nie umie się wypowiedzieć albo mówi bez sensu i o niczym z nią nie można pogadać.

Gość gość
hmm... ładna dziewczyna i brak powodzenia ? coś musi być nie tak

Gość niechciana 28
Tak, ładna buzia to nie wszystko, ciało też musi się zgadzać. U mnie figura się nie zgadza. Proporcje+masa nie bardzo. Nawet jak masa była w miarę ok, to nie było najlepiej, bo jestem nieproporcjonalnie zbudowana, choć zdarzyło mi się usłyszeć, że jestem zgrabna i mam super ciało - ale to były kity dla naiwnej.

Gość gość
nie koniecznie kity dla naiwnej, weź pod uwagę że komuś podobasz się taka jaka jesteś

Gość niechciana 28
To było jak byłam młodsza, szczuplejsza. Młodsza nie będę, a ze zrzuceniem kilogramów mam problem. Kiedyś to niewiele mi trzeba było żeby schudnąć 6 kg w dwa tygodnie, a teraz to nie mam co marzyć o takim wyniku. Poza tym mam wielki tyłek, nieduże (obecnie średnie) piersi, nikt nie preferuje takich proporcji, a wręcz odwrotne - duże piersi, małe tyłki się podobają.

Gość gość
figura tzw. "gruszka" ?

Gość niechciana 28
Coś w ten deseń, z tym że nie mam nie wiadomo jak szerokich bioder i wąskich ramion. Tyłek, nożyska mam grube, łapy w sumie też. Ja już nie wiem jaka to figura, coś a la dzwon z grubymi łapami. Beznadzieja, wiem. :P

Gość gość
a już tak, wyolbrzymiasz pewnie :) Taka poprostu Twoja uroda :)

Gość gość
Już masz odpowiedź dlaczego nie masz powodzenia. Hahaha dzwoń z grubymi łapami -no padłam :-D masz poczucie humoru.

Gość niechciana 28
Kiepska ta uroda, co ma odzwierciedlenie w powodzeniu tj. jego braku. A jak już jakiś złapie się na niezłą twarz, to rezygnuje po przeskanowaniu reszty. W sumie to się nie dziwię, ale nie jest to zbyt miłe.

Gość niechciana 28
Humor humorem, naprawdę mam dzwonowatą figurę, z tym że typowe dla tej sylwetki są raczej dość drobne ręce, a ja mam mocno otłuszczone, co wygląda fatalnie. No ale przynajmniej na brzuchu mało co mi się odkłada i niejedna dużo lżejsza ode mnie osoba ma bardziej rozwinięty mięsień piwny. Poza tym brak innych plusów, no może wcięcie w talii. Murzyńskim tyłkiem się nie podniecam, bo dla Polaków to obrzydlistwo a czarnego pana nie chcę. Taka ze mnie rasistka. :P

Gość gość
Ja znam dziewczynę bardzo ładną, a ciągle jest sama. Dla mnie to niepojęte.

Gość gość
ja również znam jedną ładną po 30 i wiecznie sama i czasami tu się wypłakuje

Gość gość
Ja znam w swoim otoczeniu tę dziewczynę, wiadomo że w internecie każda o sobie napisze, że jest ładna.

Gość gość
A co powiecie o typie tzw. księżniczki albo zimnej suki? Znacie takie?:D

Gość gość
Niechciana :D normalnie mi szczena opadła po twojej samokrytyce :D

Gość niechciana 28
Piszę jak jest i tak jestem dla siebie łaskawa. Taki typowy Seba to by pewnie powiedział w najlepszym wypadku: "Ale bazyl z wielką du/pą, choć z ryja nawet by uszła, jakby schudła". :D

Gość gość
Fakt, co z tego że ładna jak np. płaska. Albo gruba. Ładne mają też tendencje do księżniczkowania, a to odstrasza normalnych facetów.

Gość gość
Gdybys faktycznie była atrakcyjna to byś faceta miała.