Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozum a uczucia

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich:) Znalazłam się w sytuacji, która jest dla mnie trudna i chciałam spytać o radę wszystkie dziewczyny, które nie kierują się emocjami a zdrowym rozsądkiem. Otóż byłam z facetem 10 lat, mamy dziecko. Będąc z nim w związku nigdy nie czułam wsparcia, opieki, często zdarzało się, że nie miał wobec mnie szacunku. Rozstaliśmy się. Niby się z tym pogodziłam, ale jak teraz dowiedziałam się, że ma kogoś to trochę zabolało. Facet ma 47 lat, jest rozwiedziony, nie ma stałej pracy, żyje na wsi i zajmuje się zwierzętami bo to jego pasja, nigdy nie dbał o zapewnienie utrzymania rodziny dlatego się rozeszliśmy. Z jednej strony się cieszę, że mam pasożyta z głowy a z drugiej są jeszcze emocje...

Gość gość
Zawsze rozum.

Gość Karen252
To typowa reakcja po rozstaniu ,ale dobrze wiesz jak było a było fatalnie więc tylko sobie to przypomnij i pomyśl ,że teraz pasożytuje na innej i dobrze jej tak.Nie oglądaj się w przeszłość,nie warto.

Gość gość
może warto powalczyć

Gość gość
Ten facet to zero, ciesz się ze zakonczylas to. Nastepna tez będzie tak traktował. Szkoda tylko ze sobie z nim dziecko zrobilas.

Gość gość
20:09 zgadzam się, następną będzie traktował tak samo. Cham chamem zawsze pozostanie, i to nie chodzi o to że mieszka na wsi bo to nie ma znaczenia gdzie mieszka